Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

Over Restaurant Het Oude Dykhuys

Het Oude Dykhuys
Lisserdijk 567 , 2165 AL Lisserbroek

Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek is een klassiek en sfeervol restaurant. Dit is de ideale plek om te ontspannen en genieten tijdens een heerlijke lunch of diner. Aan de prachtige bar van het restaurant kunt u genieten van een aperitief.

De keuken is geheel Frans en maakt gebruikt van de beste ingrediënten, recepturen en technieken. Ze staan bekend om de combinatie van klassieke eenvoud en pure klasse. Van de Haarlemmermeerse Victoria-aardappelen worden hier heerlijke verse frieten gemaakt.

Bij het restaurant is een wijnkelder. Iedere avond wordt er een speciaal wijnarrangement samengesteld. Zo worden er de beste wijnen geserveerd bij uw lunch of diner. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Het Oude Dykhuys


8,8

(178 Recensies)


eten

8.8

service

9.0

sfeer

8.5

"Goed"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals het altijd is goed.
-

"Best kept secret! "

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Plezierige ontvangst en bediening, prettige sfeer, mooi restaurant. Heerlijk vijfgangenmenu genoten. Mooi opgemaakte borden, gerecht van citroenrijst met griet echt fantastisch. Zeer kundige sommelier en prachtige kaaswagen. Kortom, aanrader!
-

"Diner"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
In Het Oude Dykhuys word je bijzonder vriendelijk ontvangen. De bediening is professioneel en ook vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten, we hebben er van genoten. Het restaurant is ruim opgezet ,
-

"Genieten in het Oude DIjkhuis"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het oude Dijkhuis is de perfecte plek om echt lekker te genieten van een heerlijke culinaire verwennerij Super bediening en super gerechten!
-

"Het Oude Dykhuys"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Bij binnenkomst was de sfeer heel goed, het interieur was leuk en gezellig ingericht. De bediening was erg goed en het eten was uitstekend! Er waren veel gangen en elke gang was klein, maar heel verfijnd. Bij elke hap, proefde je weer iets anders en het was echt genieten! Er was zelfs een menukaart voor de thee! Op schaal van 1 tot 10 zou ik dit restaurant een 9 geven, want op sommige momenten van de avond was het erg rumoerig.
-

"Het Oude Dykhuys"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het was mijn eerste keer uit eten in Het Oude Dykhuys en ben enorm verrast over het menu en de kwaliteit hiervan. Dit restaurant verdiend eeen vermelding in de Michelin gids. Ook de bediening was zeer vriendelijk en had kennis van zaken.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Het Oude Dykhuys