Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

Over Restaurant Het Oude Dykhuys

Het Oude Dykhuys
Lisserdijk 567 , 2165 AL Lisserbroek

Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek is een klassiek en sfeervol restaurant. Dit is de ideale plek om te ontspannen en genieten tijdens een heerlijke lunch of diner. Aan de prachtige bar van het restaurant kunt u genieten van een aperitief.

De keuken is geheel Frans en maakt gebruikt van de beste ingrediënten, recepturen en technieken. Ze staan bekend om de combinatie van klassieke eenvoud en pure klasse. Van de Haarlemmermeerse Victoria-aardappelen worden hier heerlijke verse frieten gemaakt.

Bij het restaurant is een wijnkelder. Iedere avond wordt er een speciaal wijnarrangement samengesteld. Zo worden er de beste wijnen geserveerd bij uw lunch of diner. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Het Oude Dykhuys


8,8

(178 Recensies)


eten

8.8

service

9.0

sfeer

8.5

"Restaurantweek"

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Wij hebben voor de 3e keer heerlijk gegeten bij dit restaurant. Het eten was smaakvol, er werd goed rekening gehouden met allergieën en de bediening is zeer vriendelijk. De ambiance is prima maar niet heel intiem. Ook zat er een groep mensen vlakbij ons die nogal luidruchtig waren.
-

"gezellige avond"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het was gewoon goed een drie gangen menu voor een prijs die de prijs kwaliteit goed weergeeft. efficiënte en vriendelijke bediening.
-

"super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit was onze 1e kennismaking met het Oude Dykhuys; wel eerder van gehoord maar we hadden nooit de moeite genomen om vanuit Haarlem (helemaal) naar Lisserbroek te rijden. Dat bleek beslist jammer want wat hadden we (gezelschap van 4) een heerlijke avond. \ Prachtige ambiance, stijlvol ingericht. Zeer attente bediening. De gerechten waren schilderijtjes qua opmaak met een fantastische smaakbeleving. Restaurant week bleek een prachtige binnenkomer en wij weten nu de weg naar dit restaurant zeker terug te vinden. Tot ziens en chapeau voor de kok en de hele staf.
-

"Uitstekend!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Héérlijk met z'n viertjes gegeten! Aardige bediening en alles prima verzorgd. Zelfs de koffie is uitstekend!
-

"Oude Dykhuys Lisse"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Erg lekker gegeten en gedronken; hartelijke ontvangst; attente bediening en kundige uitleg
-

"Het viel voor de eerste keer tegen"

7,0
eten: 5 service: 8 sfeer: 8
Wij komen al langer bij het Oude Dijckhuis. Maar afgelopen zondag viel het voor het eerst tegen. De amuse was gewoon weer prima. Het voorgerecht was weinig inspirerend en smaakvol. Bij het hoofdgerecht was het vlees prima echter de overige ingrediënten waren niet lekker. Het nagerecht was ook niet echt super, heel gewoontjes. In zijn totaliteit waardeer ik het totaal op een 6,5
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Het Oude Dykhuys