Restaurant 't Havenmantsje in Harlingen

Over Restaurant 't Havenmantsje

't Havenmantsje
Havenplein 1 , 8861 XA Harlingen

Restaurant 't Havenmantsje staat voor stijlvol, lekker en toegankelijk. Een uniek concept op een bijzondere locatie. Aan de haven van Harlingen geniet je van op topniveau van het eten en drinken voor een aantrekkelijke prijs. Uitstekende service, een smaakvol interieur en een internationale uitstraling vormt samen met heerlijke gerechten en dranken de ingrediënten voor een perfecte middag of avond.

't Havenmantsje bruist de hele dag: je kunt er terecht voor lunch, diner, een perfecte koffie, cocktail of een mooi glas wijn. Daarnaast kun je niet alleen genieten in het prachtige pand, maar ook in de serre die eind 2016 is aangebouwd. 

Daarnaast beschikken wij over een kookstudio en een proeflokaal waar we kooklessen en (wijn)proeverijen organiseren. 

't Havenmantsje serveert verrassingsmenu's oplopend van 3 tot 8 gangen. Daarnaast zijn er de Specials, Bites en de Tapas die los te bestellen zijn. Uiteraard, wordt er rekening gehouden met voedsel allergieën. Er worden bij alle gerechten passende wijnen geschonken. 

Chef-kok Ivo van der Molen en zijn brigade nodigen u uit om te proeven van de heerlijke gerechten. In de keuken gebruiken zij Friese producten uit het achterland en uit de Waddenzee, die tot het Werelderfgoed behoort en die aan de voet van 't Havenmantsje ligt. 

Wees welkom in ons gerechtsgebouw, welkom in ‘t Havenmantsje!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Havenmantsje


9,0

(115 Recensies)


eten

9.3

service

8.9

sfeer

8.8

"Bijzondere smaakcombinaties"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een sfeervolle ambiance hebben we genoten van een heerlijk 4 gangen verrassingsdiner, waarbij de amuses minstens zo bijzonder werden opgediend. Keukenbrigade en de dames van de bediening verdienen een zeer groot compliment. Een aanrader om te herhalen.
-

"Havenmantsje hal"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was super de wijnen en de bediening. Zeker een aanbeveling.
-

"Heerlijk hartelijk"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
EEn heerlijk 3 gangen menu met diverse amuses en een heerlijk glas wijn. Kortom ons diner in het kader van de restaurantweek was een groot succes in een mooi en hartelijk restaurant. Prachtige creaties met vis en vlees en fijn van smaak. Wij komen zeker terug na deze kennismaking.
-

"uitstekende ervaring!"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Zeer professionele en vriendelijke bediening, uitstekend eten in een mooie atmosfeer. Gewoon een uitstekende beleving, een fijn avondje uit.
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Verrassende smaken en fijne bijpassende wijntjes. Een aanrader!!
-

"Traditioneel 'n feestje "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Evenals eerdere bezoeken was het weer een genot het huis 3-gangen menu geserveerd te krijgen met een prima bediening. Zowel amuses als de gangen waren weer nieuwe verrassende composities van smaken. Tot de volgende keer !!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Havenmantsje