Diningcity Deal: Fantastisch en innovatief 5-gangen menu € 59,50


.

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen vind je het restaurant 't Havenmantsje. Of je nu met de boot of de auto de haven betreedt, dankzij haar idyllische ligging aan het water springt dit restaurant direct in het oog!

SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn (gast)vrouw Inez serveren een fantastisch 5 gangen menu vol bijzondere smaakcombinaties vanuit een keuken waar innovatie centraal staat.

 

 • Te reserveren t/m 31 oktober 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant 't Havenmantsje

  't Havenmantsje
  Havenplein 1 , 8861 XA Harlingen

  Restaurant 't Havenmantsje staat voor stijlvol, lekker en toegankelijk. Een uniek concept op een bijzondere locatie. Aan de haven van Harlingen geniet je van op topniveau van het eten en drinken voor een aantrekkelijke prijs. Uitstekende service, een smaakvol interieur en een internationale uitstraling vormt samen met heerlijke gerechten en dranken de ingrediënten voor een perfecte middag of avond.

  't Havenmantsje bruist de hele dag: je kunt er terecht voor lunch, diner, een perfecte koffie, cocktail of een mooi glas wijn. Daarnaast kun je niet alleen genieten in het prachtige pand, maar ook in de serre die eind 2016 is aangebouwd. 

  Daarnaast beschikken wij over een kookstudio en een proeflokaal waar we kooklessen en (wijn)proeverijen organiseren. 

  't Havenmantsje serveert verrassingsmenu's oplopend van 3 tot 8 gangen. Daarnaast zijn er de Specials, Bites en de Tapas die los te bestellen zijn. Uiteraard, wordt er rekening gehouden met voedsel allergieën. Er worden bij alle gerechten passende wijnen geschonken. 

  Chef-kok Ivo van der Molen en zijn brigade nodigen u uit om te proeven van de heerlijke gerechten. In de keuken gebruiken zij Friese producten uit het achterland en uit de Waddenzee, die tot het Werelderfgoed behoort en die aan de voet van 't Havenmantsje ligt. 

  Wees welkom in ons gerechtsgebouw, welkom in ‘t Havenmantsje!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant 't Havenmantsje


  9,0

  (116 Recensies)


  eten

  9.3

  service

  8.9

  sfeer

  8.8

  "Bezoek 't Havenmantsje te Harlingen"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  WIj hebben gisteren een top avond beleefd om de verjaardag van mijn schoonzuster te vieren. Voor het eerst bij 't Havenmantsje geweest. Wat een mooie locatie, uitstekende sfeer, top bediening en ook top keuken. Meesterkok Marco Poldervaart met zijn vrouw Inez Poldervaart in de service zijn een top team en wij komen graag weer terug. Groot compliment, ook voor de wijn spijs combinatie. Ga zo door!!!
  -

  "Geweldig"

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Geweldige avond gehad.zo verrassend lekker gegeten...
  -

  "Etentje in het havenmantsje"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hadden de 6 gangen, het eten was verrasend en super lekker. Het personeel was erg attent, en goed op de hoogte van de gerechten. Locatie was super. We hebben een fijne avond gehad en optimaal genoten
  -

  "Origineel en lekker"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Het verrassingsmenu deed zijn naam eer aan. Want naast de "gewone" drie gangen werden we tot vier maal toe verrast met bijzonder originele amuses. ook heel fijn dat er de tijd werd genomen om te vertellen waar we op getrakteerd werden. Zeker voor herhaling vatbaar.
  -

  "sfeervol eten aan de harlinger haven"

  9,0
  eten: 8 service: 9 sfeer: 10
  vriendelijk, gastvrij, sfeervol en heerlijk gegeten
  -

  "Fantastisch"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het was echt een avond uit. Fantastische amuses en heerlijk eten
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Havenmantsje