Restaurant Mayur Kitchen in Zwolle

Over Restaurant Mayur Kitchen

Mayur Kitchen
Melkmarkt 42 , 8011 ME Zwolle

Welkom bij Mayur-Kitchen te Zwolle. 

Wij zijn Zaman en Asha Akther. Goed en lekker eten is voor ons zeer belangrijk en wij koken daarom graag voor u.

Koken voor mensen vinden wij geweldig en dankbaar werk. Wij serveren u diverse gerechten uit de Indiase keuken, maar ook de keuken van ons vaderland Bangladesh. Deze heerlijke met verse groenten, vlees of vis bereide gerechten zijn authentiek, gevarieerd en met liefde bereid.Wat begon met een hobby aan de Obrechtstraat leidde in juni 2004 tot de oprichting van Mayur Kitchen.

In 2006 zijn we bekend geworden met ons huiskamer-restaurant in de Pierik. Na dat een tijd met veel plezier gedaan te hebben, konden wij eind 2006 starten met een afhaal- en bezorgrestaurant aan het Diezerplein. In 2011 maken we de stap naar een eigen restaurant waar we erg trots op zijn! Mayur betekent niet voor niets pauw! Mensen uit de wijde omgeving komen af op de heerlijke geuren en smaken van de Indiase keuken. Naast het ontvangen van gasten in ons gezellige restaurant aan de Melkmarkt verzorgen wij ook de catering voor kleine of grote groepen. En wilt u ons gehele restaurant afhuren voor een besloten feest? Dat is natuurlijk ook mogelijk.U heeft volop keuze uit vlees- en vis- en vegetarische gerechten. Bij veel gerechten hebben we de authentieke namen gebruikt. Bent u minder bekend met deze namen, dat vindt u bij elk gerecht een beschrijving.

Laat het ons weten als u speciale dieetwensen heeft, dan houden wij daar rekening mee. Wij assisteren u graag bij het samenstellen van een heerlijk diner. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant en nodigen u uit uw ervaringen met ons te delen. Zo kunnen wij blijven werken aan de kwaliteit van Mayur Kitchen.

 

Mayur Kitchen volgens Jonnie & Therese Boer: ‘Een goed Indiaas restaurant. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en het eten is kwalitatief goed. Vraag hier naar de specialiteit van de chef, dan krijg je verschillende kleine gerechtjes.’

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Mayur Kitchen


8,0

(16 Recensies)


eten

7.9

service

7.9

sfeer

8.3

"prima indiaas restaurant"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was prima, we hadden een proeverij van Indiase hapjes gekozen. Porties meer dan voldoende, we hebben hetgeen overbleef mee naar huis kunnen nemen (zonde om weg te gooien). Soms was de bediening wat moeilijk bereikbaar, maar al met al zeker prima restaurant. Niet heel goedkoop, maar gezien de kwaliteit zeker het geld waard.
-

"Nieuw"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Voor ons de eerste keer dat we dit gegeten hebben. De bediening was vlot. De sfeer was goed het zag er verzorgd uit. Het was niet té scherp wat ik verwacht had. Al met al wel een leuke ervaring.
-

"Goed"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten smaakt goed en het was genoeg. Het was niet warm en toen ik daarvan wat zei, nam ze het mee en kregen we nieuwe bakjes met daarin warme gerechten. Ze werken heel snel en we kregen heel vlot ons eten. Al met al een aanrader.
-

"Reactie op etentje vrijdagavond"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Heb heerlijk gegeten! Gerechten waren goed van smaak. Ambiance straalt rust uit omdat met aardetinten is gewerkt. Er hangt niet te veel en ook niet te weinig aan verlichting, precies de juiste afstemming. Personeel is vriendelijk en maakt als er even tijd is ook even een praatje met je. Open sfeer daardoor! Nog even kort de eigenaar gesproken. Deze bood ons een drankje aan van de zaak. Erg attent! Ik kom er zeker weer terug!
-

"verrassend eten"

6,3
eten: 7 service: 5 sfeer: 7
Aanvankelijk was de airmiles aktie in het restaurant niet zo duidelijk, maar het kwam allemaal goed met heerlijk verrassende gerechten. Het personeel was zonder meer erg vriendelijk.
-

"gezellig en lekker"

6,3
eten: 5 service: 7 sfeer: 7
We hadden een viergangenmenu met linzensoep (tikje flauw), daarna hapjes (ook wat flauw) gevolgd door schaaltjes met verschillende hoofdgerechten. Deze waren wel smakelijk. Prima wijn, de keuze van sommelier Therese Boer
-