Restaurant Houdt van Eten in Groningen

Over Restaurant Houdt van Eten

Houdt van Eten
Herestraat 96 , 9711 LM Groningen

In een trendy pand, centraal gelegen in het centrum van Groningen ligt Restaurant Houdt van Eten, dat al 5 jaar een begrip is in Groningen. Het restaurant is modern en warm ingericht. Er staat een grote loungebank en er is een houten bar waar je kan genieten van een borrel.

Het restaurant heeft een open keuken, zo kan je precies zien hoe alle culinaire lekkernijen worden bereidt. Houdt van eten, voldoet aan ieders verwachtingen met bijzondere gedurfde creaties. De presentatie is een genot voor het oog. 


Vergeet hier niet een van de voortreffelijke voorgerechten te nemen.


Als je van goed eten houdt, ben je hier zeker aan het juiste adres! 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Houdt van Eten


8,7

(133 Recensies)


eten

8.8

service

8.9

sfeer

8.3

"Heerlijk gegeten, gezellig sfeer en vriendelijk personeel"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ik had via de internetboeking gevraagd of ze een kleine verrassing konden regelen voor mijn vriend, omdat het etentje voor zijn verjaardag was. Ze hebben dit super opgepakt en hem in plaats van een dessertbord, een enorm groot bord gegeven waar in chocola een versiering op was gespoten. Verder vond ik het een super avond en hebben we beiden genoten van het heerlijke eten! Echt een aanrader!
-

"Erg plezierige avond"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Buitengewoon vriendelijk en professioneel personeel en heerlijk eten
-

"Erg goed!"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Wat een fijne avond hebben we gehad bij Houdt van eten. Vriendelijk ontvangst en zeer prettige bediening. Er is gekozen voor een zeer ruime opzet (en comfortabele stoelen!), waardoor je de gesprekken van je buurman/vrouw niet meekrijgt. Fijn! We hadden het 5-gangen menu. Allemaal zeer smaakvol en mooi opgemaakte borden. Ook geen flauwe porties! Klein minpuntje: soms volgden de gangen wel erg snel op elkaar (gang 1 en 2 volgden bijna direct op elkaar) en de witte bonen bij het hoofdgerecht voegden naar mij mening niets toe en de presentatie van het gerecht werd er ook niet beter van.
-

"prima , prima , prima"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was prima: auto in de parkeergarage Rademarkt, even lopen door de kou , warm ontvangst bij Houdt van Eten,jaasen werden opgehangen in de gaderobe, mooi plekje toegewezen en fantastisch eten, het was een prima avond!!
-

"Te veel voor te weinig geld"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben echt heerlijk gegeten! Voor de zelfgerookte zalm was echt heel lekker! Verder waren de porties echt groot voor het geld wat we moesten betalen. De bediening weet veel van de wijnen af en ook deze smaakten goed. Echt een aanrader!
-

"Super!"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
The food was absolutely super. I loved the lamsrack I had. The Galician wine was not entirely my taste, but as my partner liked it, I went along :). The service is absolutely very friendly and alert. I would really recommend this restaurant!
-