Restaurant Houdt van Eten in Groningen

Over Restaurant Houdt van Eten

Houdt van Eten
Herestraat 96 , 9711 LM Groningen

In een trendy pand, centraal gelegen in het centrum van Groningen ligt Restaurant Houdt van Eten, dat al 5 jaar een begrip is in Groningen. Het restaurant is modern en warm ingericht. Er staat een grote loungebank en er is een houten bar waar je kan genieten van een borrel.

Het restaurant heeft een open keuken, zo kan je precies zien hoe alle culinaire lekkernijen worden bereidt. Houdt van eten, voldoet aan ieders verwachtingen met bijzondere gedurfde creaties. De presentatie is een genot voor het oog. 


Vergeet hier niet een van de voortreffelijke voorgerechten te nemen.


Als je van goed eten houdt, ben je hier zeker aan het juiste adres! 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Houdt van Eten


8,7

(134 Recensies)


eten

8.9

service

8.9

sfeer

8.3

"Love it a lot"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
I had to have a rush dinner to go back to the lab for my work on time. However, I was still able to enjoy a nice 4-course dinner in one hour, with a combination of 5 tasty starters, and a grand dessert. The food was beyond expectation, I love the entrecote so much. The service was also nice, the girl tried to keep the interval between courses as short as possible while avoiding too many plates on the table at the same time. Will definitely go back with my friends.
-

"Lekker eten.in de binnenstad"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Voorgerecht,hoofdgerecht en nagerecht voor 27,50 euro tijdens de restaurantweek. Lekker gegeten. Hoofdgerecht biologische entrecote.
-

"De vaart erin"

6,7
eten: 7 service: 7 sfeer: 6
Eten en wijn was prima maar voor dit geld niet bijzonder. Wijnarrangement karig geschonken. Meest gestoord aan het tempo. Na amuse, brood en voorgerecht maar aangegeven dat het tempo wel wat omlaag mocht. In het voorbij gaan werden de lege glazen van de tafel gegrist. Heel efficiënt waarschijnlijk maar voelt niet echt gastvrij. Na hoofdgerecht niet de tijd en ook niet de vraag of we nog een wijntje wilden maar direct door naar het nagerecht. Al met al wel lekker gegeten maar voor ons de laatste keer.
-

"Lekker"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Erg lekker maar wel lang wachten maar, was ook erg druk. Vriendelijke bedieng en super lekker eten
-

"Heerlijk gegeten!"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten; lekkere en verrassende combinaties in de Restaurantweek. Personeel zeer vriendelijk en gastvrij; zij deden alle moeite om ons een leuke avond te bezorgen. Bedankt!
-

"Service valt regelmatig wat tegen"

5,7
eten: 7 service: 4 sfeer: 6
We hebben gereserveerd voor de Restaurantweek, maar krijgen de verkeerde menukaart. Voordat we wat tegen de ober kunnen zeggen is hij al verdwenen. Dat haastige gebeurt nog een paar keer als hij zonder iets te zeggen drinken op tafel zet of zonder zelfs maar te kijken of te stoppen met lopen de rekening op tafel legt. Door een andere, wel vriendelijke, ober wordt een besteld glas wijn vergeten. Dit wordt gelukkig door een collega opgelost. De gerechten zien er aantrekkelijk uit en smaken over het algemeen goed. De smaak van het stuk rundvlees in het hoofdgerecht is wat vlak. Alsof de peper en zout vergeten is. De tapenade van paddenstoelen erbovenop compenseert dit niet.
-