Restaurant Us Heit (by Fletcher) in Leeuwarden

Over Restaurant Us Heit (by Fletcher)

Restaurant Us Heit (by Fletcher)
Hofplein 29 , 8911 HJ Leeuwarden

Culinair genieten in een vorstelijke ambiance: het kan in Restaurant Us Heit (by Fletcher), gevestigd in een voormalig 18 e -eeuws paleis van de Koninklijke familie. Proef de verrassende gerechten van de chef-kok en dineer in een vorstelijke sfeer vol historie en romantiek. Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op het gezellige terras. Is het een regenachtige dag? Neem dan plaats in de prachtige serre, dat een mooi uitzicht biedt over de schitterende hoftuin.
Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Us Heit (by Fletcher)


8,7

(14 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.2

"Voortreffelijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Hier kan je zelfs op maandagavond eten. Het verrassingsmenu was voortreffelijk. Vriendelijke bediening. Heerlijk rustig op zo'n avond.
-

"Verrassing"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Sfeervol, gezellig !!!!!!
-

"Genieten in oude sferen"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Genoten van ons diner in het paleis in Leeuwarden. Bijzondere locatie met imponerende schilderijen aan de wand. Het diner met kleine zeer mooi opgemaakte hapjes met eetbare bloemblaadjes, een avontuur! De zaal waarin wij zaten is heel hoog en groot dus bij aanvang van het diner (een beetje (te) vroeg op de avond) voelden we ons een beetje verloren. Naarmate het drukker werd voelden we ons prettiger. De bediening was prima.
-

"Surprise"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heel lekker gegeten, was een surprise drie gangen menu via de Primera actie met verassende gerechten, 2 amuses een kroepoekje met iets erop en een eier en asperge mouse. Voorgerecht asperge soep, hoofd gerecht varkens haas met gegrilde groente en dessert mango ijs en basilicum met Cream cheese. Ik heb genoten. Zonder de Primera actie zou ik hier waarschijnlijk niet terecht zijn gekomen.
-

"restaurant"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Cornelia en ik waren zeer tevreden over de service keuken en sfeer. Alleen het parkeren leverden de problemen op. De aanleiding dat wij voor deze locatie gekozen hadden was ons 25 jarig huwelijk en dat mijn vrouw 50 jaar was geworden en tevens Leeuwarden 2018 Culturele Hoofdstad.Wij hadden graag nog even gebleven maar de parkeerautomaat gaf aan dat we maximaal 2 uur parkeren ergens op de Eewal. Tip/advies wijs hier bij reservering op.. Misschien komen we binnenkort nog eens langs met vrienden.. Bedankt en wie weet melden wij ons binnenkort nog een keertje. Arjen Sjoerd Faber. FF/frl.
-

"Smaakvol en Voortreffelijk"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Met de kortingsbon van Primera op woensdagavond gereserveerd. We konden een tafel uitzoeken in de binnentuin. De twee aangeboden amuses waren een smaakvolle verrassing. Het driegangenmenu was smaakvol. De service voortreffelijk
-