Restaurant Miró in Gulpen

Over Restaurant Miró

Restaurant Miró
Oude Rijksweg 20 , 6271 AA Gulpen

Beleef een avondje uit in de gezellige ambiance van restaurant Miró. Laat u verrassen door zijn culinaire creaties van de mooiste streekproducten en duurzame ingrediënten. Het restaurant beschikt over een open keuken, als gast kunt u meegenieten en met eigen ogen zien wat liefde en passie voor eten is. 

Bij Miró ervaart u oprechte gastvrijheid in een inspirerende ambiance. De chef en zijn team zullen ervoor zorgen dat het u aan werkelijk niets ontbreekt.

Het restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de N278 in Gulpen, op slechts enkele minuten van Maastricht, Valkenburg en Aken. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Graag tot ziens in het mooie Gulpen!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Miró


6,9

(23 Recensies)


eten

6.7

service

6.4

sfeer

7.5

"Gemiste kans"

4,0
eten: 4 service: 4 sfeer: 4
De bediening kwam gemaakt "vriendelijk" en enigszins amateuristisch over. De keuze in het Restaurant Week menu was beperkt. Onze wens om het biefstuk medium doorbakken te krijgen, werd wel toegezegd maar niet uitgevoerd. Gerecht dus retour, lang moeten wachten en uiteindelijk opnieuw opgediend. Vooraf beet de kok vanuit de keuken de ober toe : "als het nu weer niet goed is, ga ik naar huis". Zéér onprofessioneel, denk dat 'n klant op deze opmerking niet zit te wachten. Geeft wel treffend het niveau van het personeel weer. De tweede keer was de bereiding beter, maar bleef de kwaliteit steken op de middenmoot. Zeker het geld niet waard. Tot slot bleek bij thuiskomst dat de rekening niet klopte. Gebeld, geen probleem, het teveel betaalde zou gerestituteerd worden. Een leugen, want tot nu toe geen geld retour mogen ontvangen. Kortom duidelijk een gevalletje van gemiste kans !!
-

""

4,7
eten: 4 service: 4 sfeer: 6
Een teleurstelling. Matige service, matige kwaliteit. Hier kom ik niet meer terug
-

"Diner in Gulpen"

5,3
eten: 5 service: 5 sfeer: 6
Bediening was vriendelijk en accuraat. Twee gerechten verwisseld (medium/rare). Kleding personeel was nogal divers, toont wat slonzig. Na ontvangst van de rekening werd het geld meegenomen in een kistje, wisselgeld (€3,25) niet meer retour ontvangen. Wellicht had ik het als fooi gegeven, maar het is niet zo vanzelfsprekend dat de medewerker dat zelf alvast bepaalt. Goed eten, maar niet onderscheidend. Na betaling was er geen aandacht meer, ook geen begroeting als bij ontvangst die wel keurig was, jammer.
-

"Jammer"

5,3
eten: 6 service: 2 sfeer: 8
Het ambiente is mooi, de tafel was netjes gedekt. Er waren 5 mensen aan het bedienen, maar nauwelijks was iemand van de bediening te zien. De borden en flessen bleven op de tafel staan. De volgende gang was gebracht, maar nieman heeft iets aan gebruikte borden meegenommen. Wij moesten aan de bediening vragen, of ze niet iets wilden meenemen. Wij hadden helemaal geen plaats meer op de tafel. Dus de bediening viel ontzettend tegen. Het eten was helemaal niet bijzonders. Geen aanrader. Jammer.
-

"aspergemenu"

7,3
eten: 4 service: 9 sfeer: 9
Leuk restaurant vriendelijke bediening maar het eten was ronduit teleurstellend.Ik had iets meer asperges verwacht bij het hoofgerecht
-

"Gezellig uit eten in Gulpen"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Het was met een woord; fantastisch. Goede en snelle bediening. Keurig gedekte tafels. Het 3 gangen menu was toppertje. Dit alles maakt een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding voor Miro. Aanrader !!
-