Restaurant 't Molenhuys in Rijkevoort

Small c7ac0de2 e6e1 4b46 8d34 99c27be968f4

Online Reserveren

Over Restaurant 't Molenhuys

Restaurant 't Molenhuys
Kapelstraat 35 , 5447 AA Rijkevoort

Brasserie 't Molenhuys is gevestigd in het 100 jaar oude molenhuis en beschikt naast het restaurant over een zeer ruim en prachtig gelegen terras. Een gastvrije en sfeervolle omgeving waar het zeer goed toeven is en waar u kunt genieten van smaakvolle gerechten en een mooi glas wijn.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Molenhuys


9,0

(112 Recensies)


eten

8.9

service

9.1

sfeer

9.1

"Lekker lekker"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Hartelijke ontvangst, vlotte bediening. Wat we heel fijn vonden was dat ons menu met een rustig maar gestaag tempo werd geserveerd, en dat we niet op de andere tafels moesten wachten omdat de kok gang per gang kookte
-

"Lekker gegeten bij 't Molenhuys"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Wederom lekker gegeten, alle 3 de gangen en de amuses lekker op smaak, mooi gepresenteerd en keurige en vriendelijke bediening. Tijd tussen voor- en hoofdgerecht was wel te lang, ruim een uur.
-

"molenhuis"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Gerechten waren super, bediening erg vriendelijk. Enige verbeteringspunt, de tijd tussen de gerechten is soms heel lang.
-

"Als je meer tijd hebt: top!"

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Het restaurant zit in een oud herenhuis, en gebruikt de kamers als restaurant. Erg sfeervol dus, en met comfortabele stoelen. De ontvangst was uiterst vriendelijk. De menukaart is overzichtelijk, met per gang keuze uit 3-5 gerechten. Ook de wijnkaart is prima en ook verrassend, met een duidelijk onderscheid tussen de verschillende typen wijnen. De gerechten worden mooi gepresenteerd en zijn smaakvol; uiteraard ontbreken ook de amuses niet. Wat we ook erg leuk vonden, is dat de eigenaar ons veel over de wijnen kon vertellen, en duidelijk gepassioneerd is. Klein minpuntje: tussen het 2e gerecht en het hoofdgerecht zat een uur(!), het iets teveel van het goede, maar verder: aanrader!
-

"Klasse!"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten met tal van amuses vooraf en tussendoor. Neem wel de tijd want het is de moeite waard, lekker en verrassend. Enige kritiek was dat de smaak van de desserts wat flauw was en dus wegviel tegenover de rest van de avond. Personeel is zeer servicegericht en keurig in de manieren. Klasse dus! Wij gaan zeker nog eens terug.
-

"heerlijk eten voor een prima prijs"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren hier weer gegeten met de restaurantweekactie. Niet voor niets zijn ze zo hoog geëindigd dit jaar. Het eten is voortreffelijk en een prettig avondvullend programma. Er waren meerdere mogelijkheden, wij kozen voor een combinatie van voor, tussen, hoofdgerecht. De bijpassende wijnen waren erg geslaagd.
-

Restaurants vlakbij Restaurant 't Molenhuys

VESTERS

Groesbeeksedwarsweg 307 A, Nijmegen
19,7 kilometer

  DEAL: -25% Korting All Inclusive 4-gangendiner nu 79 euro

HOBBEMA

Hobbemastraat 2, Nijmegen
20,1 kilometer

  DEAL: Fantastisch 3-gangendiner voor €27.50

BISTRO BAR IVORY

Van Welderenstraat 58, Nijmegen
20,6 kilometer

  Deal: -28% Korting 5-gangendiner incl. prosecco

RESTAURANT IVORY

Wintersoord 2, Nijmegen
20,9 kilometer

  DEAL: -30% Korting 5-gangendiner

RESTAURANT DE ROZARIO

Steenweg 8, Helmond
25,7 kilometer

  DEAL: 5-gangen Chef's special menu + 2 amuses nu € 49,50