Diningcity Deal: Gastronomisch 5-gangen Michelin diner + 3 amuses € 95,00 € 135,00


2c505e0a d129 4bb6 a0dd bdb5a6fd9d14
€ 95,00
Van € 135,00
Korting 30%
Voordeel € 40,00

.

Restaurant &Moshik** is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant &Moshik** gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

De DEAL bij Restaurant &Moshik** is erg populair en waarschijnlijk snel uitverkocht!

Bij Restaurant &Moshik** in Amsterdam staat culinair genieten bovenaan. Chef Moshik Roth en Salem Samhoud zijn de kracht achter het met 2 Michelinsterren bekroonde restaurant.

Moshik vertaalt de emoties en ervaringen die hij opdoet bij zijn reizen door naar spectaculaire, culinaire gerechten. Het restaurant heeft een prachtig interieur, een fantastische bediening en mooi uitzicht over het oudste gedeelte van Amsterdam.

Altijd al een keer willen genieten van een diner bij een 2-Michelinsterrenrestaurant? Reserveer dan via DiningCity dit 5-gangenmenu + 3 amuses voor maar € 95,-.

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant &Moshik**

  &Moshik**
  Oosterdokskade 5 , 1011 AD Amsterdam

  Restaurant &Moshik in Amsterdam, bekroond met twee Michelin sterren, is gevestigd op de eerste verdieping. Stap in de inspirerende wereld van chef Moshik en ontdek de sensaties van gerechten die u nog nooit heeft gegeten.

  Moshik vertaalt de emoties en ervaringen die hij opdoet op zijn reizen door naar spectaculaire culinaire creaties. Bijzonder is ook het design: door het gebruik van glas hebben onze gasten een prachtig uitzicht over het oudste gedeelte van Amsterdam.

  Daarnaast is ook de keuken van glas gemaakt zodat gasten een letterlijk kijkje in de keuken kunnen nemen.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant &Moshik**


  8,4

  (275 Recensies)


  eten

  8.8

  service

  8.4

  sfeer

  8.1

  "Fantastisch vegetarisch, waanzinnige wijnen, zonnige superservice"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Wat een ervaring! Wij zijn als vegetariërs ontzettend verrast. Mooie, kloppende opbouw van het menu, met veel creativiteit wat betreft complexiteit, texturen en balans met perfecte aandacht voor lichtzure tonen. Het wijnarrangement klopte in alles, een heel fijne selectie. We jubelen wat af, maar echt: wat een ervaring! Bij vlagen emotioneel. Echt een aanrader voor vegetariërs. De service is informeel en perfect.
  -
  &Moshik** responded to this review, 23-04-18
  Beste Joyce! Wat een leuke reactie. Dank daarvoor. Met hartelijke groet &moshik

  This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

  "& Moshik"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Unieke smaak belevenis in een prettige setting. Met bijzonder fraai uitzicht
  -
  &Moshik** responded to this review, 03-04-18
  Beste Sepie, Dank voor de review, volgende keer gaan we voor de tienen! Harteliijke groet, &Moshik team

  This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

  "Fantastisch!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wat een wow gevoel in dit restaurant... alle zintuigen geprikkeld... de grote handen van de chef maken uiterste delicate gerechten... kleine proeverijen als starter met bijpassende wijn en of infusion om alle smaken goed tot zijn recht te laten komen... super mals stukje eend... rode kool... aardappelpuree met citroen... kortom: GENOTEN! Wat een feestje...
  -
  &Moshik** responded to this review, 22-03-18
  Beste Mandy, wat een mooie en treffende review. Hartstikke bedankt. Hartelijke groet &Moshik team

  This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Echt súperlekker gegeten! Heerlijke amuses en hele mooie gerechten.
  -
  &Moshik** responded to this review, 19-03-18
  Een score van 30, die zien we het allerliefst, bedankt hiervoor mamalucje! Hartelijke groet &Moshik team

  This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

  "Hoe de restaurantweek je kan helpen met je bucket list"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Vrijdag was de heugelijke dag dat ik iets van mijn bucket list kon afstrepen; eten in een sterrenrestaurant. &Moshik is het geworden met niet een, maar twee sterren. Wat een ervaring, wat een smaakexplosies, wat een kunstwerkjes op je bord, wat een perfect samenspel tussen food & wine. Dit is dus het verschil tussen een goed of een sterrenrestaurant, en dat is de moeite waard om een keer mee te maken. Hoe fijn dat de restaurantweek dat een stukje betaalbaarder maakt, en zo'n ervaring (met alsnog een beetje sparen) binnen handbereik komt voor de iets minder welgestelden onder ons; dank!
  -
  &Moshik** responded to this review, 19-03-18
  Beste Harriet, We zijn erg blij dat je een vinkje achter dit onderdeel van je bucketlist hebt kunnen zetten en dat je dat bij ons wilde doen! Met hartelijke groet, &Moshik team

  This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

  "Een matige 2 ster of een uitstekende 1 ster?"

  8,0
  eten: 6 service: 10 sfeer: 8
  Een zeer hartelijk ontvangst en een uitermate vriendelijke en service gerichte restaurant manager is al een goed begin. Leuke zitjes met een mooi uitzicht...laat de wijn en de gerechten maar komen. Beginnend met de amuses; deze mondvermakers zie ik altijd als een fijne start om verrast te worden. Prima om mee te beginnen en de eetlust op te wekken. Echter 2 van de 5 vond ik vlak en niet prikkelend of verrassend. Dat waren de mille-feuille met vadouvain en de groente-rijstbouillon. Deze waren wat vlakker ten opzichte van de andere amuses die zeker wel in de smaak vielen en genuanceerder waren. Dan het menu beginnend met een tartaar van biet, dan de rode mul, vervolgens voor mij de eend en mijn tafeldame tarbot. Het zijn zonder meer mooie gerechten en de smaken goed in balans maar niet heel bijzonder. Het meest verrassend was de rode biet met de mierikswortel, het zoete met een scherp randje dat je prikkelt bleef mij langer bij. Mooie presentatie van de rode mul, echter vond ik de mousseline eronder net iets te vol/stevig. Een klein tikje luchter/zalviger had gekund. De eend / tarbot waren mooi gegaard, goede smaak, fijne balans op het bord Het dessert met chocola en mango... altijd een mooie combinatie van smaken. Dat samen met een uitstekende vriendelijke service heeft er voor gezorgd dat wij een gezellige middag hebben gehad en lekker gegeten. Alleen bij 2 sterren verwacht ik toch meer dan lekker gegeten te hebben, ik wil net iets meer creativiteit, net iets meer verrassing, net iets meer gedurfde smaak combinaties, kortom gewoon net iets meer dan je bij een 1 ster restaurant krijgt. Vandaar mijn titel... heb ik op top 1 ster gegeten of was dit een matige 2 sterren?
  -
  &Moshik** responded to this review, 19-03-18
  Beste Errald, bedankt voor uw eerlijke en uitgebreide feedback, daar kunnen we wat mee. Want wij gaan voor de uitstekende 2 sterren! Hartelijke groet, &Moshik team

  This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant &Moshik**