Small 875edb8a 89f7 48e4 9e6e 9f3d6c81721d

Online Reserveren

DEAL: 5-gangen Michelin menu + 6 amuses Te reserveren t/m 1 april 2018

875edb8a 89f7 48e4 9e6e 9f3d6c81721d
€ 39,50
VAN € 80,00
Korting 50%
VOORDEEL € 40,50

Fantastisch 5-gangen Michelin diner + 6 amuses!

Restaurant Basiliek heeft exclusief voor DiningCity een 5-gangenmenu samengesteld, aangevuld met zes overheerlijke amuses. Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de (Michelin) sterren van de hemel!

Voordelen
+ Restaurant Basiliek heeft 1 Michelinster
+ Fantastisch 5-gangenmenu + 6 mooie amuses
+ Geldig van dinsdag tot en met zaterdag voor diner
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant  


* Te gebruiken voor diner & lunch
* LET OP: Deze deal is alleen geldig bij reservering via Diningcity.nl
* LET OP: Bij annulering minimaal 24 uur van te voren melden anders zijn de kosten voor de gast

Reserveer nu

Over Restaurant Basiliek

Basiliek
Vischmarkt 57L , 3841 BE Harderwijk

Restaurant Basiliek zit in de voormalige kapel van het oude Agnietenklooster aan de schilderachtige Vischmarkt in Harderwijk. Een prachtige plek om heerlijk te genieten van uw lunch of diner. 

De basis van restaurant Basiliek is de klassieke Franse keuken met moderne interpretaties en invloeden uit de hele wereld. Onverwachte smaakcombinaties, meerdere bereidingen van een ingrediënt, desserts die uit vier of vijf onderdelen bestaan.

In Basiliek wordt elke dag hard gewerkt om aan uw verwachtingen te voldoen, en deze zelfs te overtreffen. Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Basiliek


8,9

(347 Recensies)


eten

9.0

service

8.8

sfeer

8.7

"Heerlijk gegeten!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles was weer geweldig, we hebben hier al een aantal keer gegeten, soms samen, soms met vrienden of familie, maar het is altijd fantastisch!! We hadden nu het 5-gangendiner met amuses, elke gang was perfect, onze gasten hebben ook heerlijk gegeten, een en al complimenten. Bediening attent, niet te stijf, goede uitleg over de gerechten. We komen zeker weer snel terug.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten was heerlijk. Het zag er allemaal heel mooi uit. Een 3 tal gerechten waren bijzonder smaakvol , vooral de combinaties. De bediening was zeer efficiënt , professioneel en zeer hulpvaardig.. Een echte aanrader...
-

""

4,0
eten: 6 service: 2 sfeer: 4
Op 14 juli hadden we gereserveerd voor een 6-gangen diner in de Basiliek. Bij aanvang kwam de chef-kok even aan onze tafel voor een praatje en op zijn vraag of er beperkingen waren ten aanzien van het menu of allergieën, waarmee rekening gehouden moest worden, antwoordden wij verse makreel niet smakelijk te vinden. Wat schetst onze verbazing: de eerste gang bestond uit ..... jawel. We hebben ons er manmoedig doorheen 'geworsteld' in de veronderstelling dat men ons wellicht op deze manier wilde overtuigen van het feit dat verse makreel wél lekker kan zijn. Die poging strandde: het vel van de rolletjes makreel was dusdanig taai, dat er praktisch geen doorkomen aan was. Bij het uithalen van de borden spraken we onze verbazing uit over dit eerste gerecht. De zeer vriendelijke jongeman - wiens naam we helaas niet (meer) weten - maakte namens de keuken zijn excuses en verscheen korte tijd later met een vervangend gerecht, daarbij de hoop uitsprekend dat dat het goed zou maken. Nadat er vier gangen waren geserveerd - de makreel en het vervangende voorgerecht plus drie overige gangen - werd ons gevraagd of we prijs stelden op koffie of thee. Ik gaf aan gereserveerd te hebben voor zes gangen en wij verkeerden dus in de veronderstelling er nog twee te krijgen, ervan uitgaande dat koffie niet als gang telt. De vriendelijke jongeman gaf aan dit eveneens vreemd te vinden en zou navraag doen. Hij kwam terug met de mededeling dat we er toch vijf genoten hadden, waarop wij in herinnering riepen dat het tweede voorgerecht was geserveerd als vervanging van het eerste. Hij droop af, kwam wederom terug aan tafel en wist zich duidelijk geen raad met de situatie. We nemen de jongeman niets kwalijk. Hij deed zijn best, maar leek geen duidelijke instructies of uitsluitsel te krijgen van de dame die de leiding had over de bediening. Het had dit hoofd van de bediening gesierd, wanneer zij zélf aan onze tafel was verschenen en dit 'akkevietje' niet had afgeschoven op de jongeman in kwestie. Wel verscheen genoemde dame bij ons aan tafel met de rekening en de opmerking dat één gang niet in rekening was gebracht, omdat wij geen koffie wilden ...... Het restaurant was volledig bezet, maar van een zaak van deze klasse mag verwacht worden dat dit soort dingen op een professionele manier wordt opgelost. Uitsluitend een gang minder in rekening brengen, zonder dat er een woord gewisseld wordt over het kennelijke misverstand, verstaan wij daar niet onder.
-

"Heerlijk eten, fijne ambiance"

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
We werden erg gastvrij ontvangen. De bediening was erg vriendelijk en de service erg goed. Het eten was daarbij ook heerlijk. Kortom, we komen vast nog eens terug
-

"Top!top!top!!!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Vlak bij ons huis, en de sterren uit de hemel gegeten. Wij eten door ons werk in div. Restaurants, maar dit restaurant staat voor ons op nr. 1
-

"Geboren Groningers bij een Groninger topkok"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Wederom geen straf om vanuit Drenthe naar Harderwijk te rijden. Fam. Jansma met het team heeft wederom ons een gezellige avond bezorgd. Ontspannen genieten met veel aandacht werden de heerlijke gerechtjes geserveerd. Kaasdessert was top.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Basiliek

Restaurants vlakbij Basiliek

SABBIA D'ORO

Wedekuil 21, Huizen
25,1 kilometer

  DEAL: 3 gangen à la carte diner nu 19 euro

RESTAURANT KINGSTREET

Koningstraat 7, Apeldoorn
25,8 kilometer

  DEAL: 4-gangendiner + amuse + aperitief nu 42,50

RESTAURANT & WIJNBAR MERLOT

Grote Koppel 16, Amersfoort
26,6 kilometer

  DEAL: 45% Korting 6-gangendiner 38,25 euro

RESTAURANT SPUI

Westsingel 48-49, Amersfoort
26,8 kilometer

  DEAL: Fantastisch 4-gangendiner nu €27,50

BLOK'S RESTAURANT Michelin

Krommestraat 49, Amersfoort
26,8 kilometer

  DEAL: -30% 5-gangendiner + 2 amuses nu 42,50