Restaurant Hof van Herstal in Echt

Over Restaurant Hof van Herstal

Hof van Herstal
Pepinusbrug 8 , 6102 RJ Echt

Welkom bij restaurant Hof van Herstal in Echt.

Dit voormalige gastenverblijf van de Abdij Lilbosch werd in 1890 gebouwd en kwam in 1992 in handen van de familie Bruggeman. Door meerdere weloverwogen restauraties en verbouwingen werd dit historisch pand in zijn oude glorie en pracht hersteld.

Bij het openen van de zware voordeur trekt de schitterende, nog door de monniken gelegde mozaïeken vloer, meteen de aandacht. De lounge met open haard geeft u een warm welkom op een koude winterdag. In het restaurant gezeten, kijkt u uit over de landerijen van de Abdij van Lilbosch met aan de rechterkant de eeuwenoude kastanjelaan. Een uitzicht dat rust uitstraalt. Op een aangename zomeravond kunt u op ons mooi aangelegde terras genieten van deze rustgevende omgeving.

De geuren van het warme akkerland worden dan vermengd met de geur van alle heerlijkheden die in onze keuken worden bereid.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hof van Herstal


8,6

(197 Recensies)


eten

8.9

service

8.6

sfeer

8.3

"Een avond in Hof van Herstal"

5,0
eten: 7 service: 6 sfeer: 2
De binnenkomst is prachtig, in de hal met de mozaïekvloer die nog door de paters gelegd is. Hoe groot is dan het verschil als je het restaurant binnenloopt. Er ligt laminaat en de inrichting is oubollig en ouderwets. Alsof de tijd in de jaren 80 stil is blijven staan. De bediening is vriendelijk, de eigenaar een beetje opdringerig. Het eten is voortreffelijk.....echt heerlijk gegeten. Vanaf de amuses tot en met het dessert. De wijnkaart past in het beeld van het restaurant en is erg klassiek, weinig wijnen uit de nieuwe wereld. Prijs kwaliteit verhouding is lastig in te schatten omdat we in de restaurantweek gegeten hebben en er menu geserveerd werd. Goedkoop was het zeker niet.
-

"Top Hof"

8,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 7
Vriendelijke ontvangst in klassieke stijl ingericht restaurant. Zeer attent personeel. Mooie kaart met interessante amuses, gerechten en wijnen. Borden zijn klein kunstwerkje. Chique, maar ook weer niet stijf. Je voelt je hier wel echt een gast. Zeer attent en professioneel personeel dat ook in is voor een grapje. Mooie avond. Gaan we zeker nog een keer doen.
-

"Altijd om terug te gaan"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Aangename klassieke sfeer, steeds vriendelijk onthaald. Het eten altijd verrassend met mooie afwisselende menu's
-

"Diner restaurantweek"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Goede ontvangst, heerlijk gegeten. Lekkere amuses. Smaken zijn fantastisch! Bediening zeer vriendelijk en goede sfeer. Aanrader!
-

"Saumur met 3 sterren."

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
De gerechten waren van hoog niveau, net onder één michelinster zou ik zeggen. Wat een geluk ! Want bij sterrenrestaurants gaan ze overdrijven met amuses en tussengerechten en op het laatst ben je horendol van al het personeel aan je tafel. De wijnkaart was uitgebreid , de wijnen stevig geprijsd. Het is aan te bevelen iets over de "open wijnen" te vermelden. Bij toeval kreeg ik een Saumur in mijn glas waar ik heel blij van werd ! Deel uw wijnkennis met de klant. Wij hadden een topavond.
-

"Fawlty "

3,7
eten: 6 service: 4 sfeer: 1
Wat hebben we gelachen, heerlijke avond gehad! Van een amuse bitterbal die over de tafel vloog, een Kir die werd geserveerd in een groot wijnglas tot de suggestie van de chef dat je nergens zo goedkoop zo goed kon eten en nog veel meer. Een amusante slapstick! Gerechtjes waren ok, oubollige sfeer. Het personeel is vriendelijk en wil heel graag. Ze halen het niveau van het restaurant wat ze graag willen zijn, nog, niet. De potentie, gebouw & omgeving, is er zeker wel.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Hof van Herstal