Restaurant Hof van Herstal in Echt

Over Restaurant Hof van Herstal

Hof van Herstal
Pepinusbrug 8 , 6102 RJ Echt

Welkom bij restaurant Hof van Herstal in Echt.

Dit voormalige gastenverblijf van de Abdij Lilbosch werd in 1890 gebouwd en kwam in 1992 in handen van de familie Bruggeman. Door meerdere weloverwogen restauraties en verbouwingen werd dit historisch pand in zijn oude glorie en pracht hersteld.

Bij het openen van de zware voordeur trekt de schitterende, nog door de monniken gelegde mozaïeken vloer, meteen de aandacht. De lounge met open haard geeft u een warm welkom op een koude winterdag. In het restaurant gezeten, kijkt u uit over de landerijen van de Abdij van Lilbosch met aan de rechterkant de eeuwenoude kastanjelaan. Een uitzicht dat rust uitstraalt. Op een aangename zomeravond kunt u op ons mooi aangelegde terras genieten van deze rustgevende omgeving.

De geuren van het warme akkerland worden dan vermengd met de geur van alle heerlijkheden die in onze keuken worden bereid.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hof van Herstal


8,7

(188 Recensies)


eten

8.9

service

8.6

sfeer

8.5

"Culinair en gastvrij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het menu voor de restaurantweek was van hoge kwaliteit en bood genoeg keuzeruimte. Daarnaast gaven het advies en de persoonlijke aandacht van meesterkok Martin Bruggeman de avond net dat beetje extra. De inrichting van het restaurant en de service van het personeel waren ook uitstekend.
-

"Super!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Aandacht op alle fronten. Eten was super. Personeel zeer vriendelijke en gastvrij. Ondanks dat wij de enigste gasten waren, werd er nog geen concessie gedaan. We komen zeker terug.
-

"Klassiek tafelen"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Eten bij Hof van Herstal is een avondvullend programma met goed eten in een klassieke ambiance. Service was uitstekend.
-

"Piet en Mia Versteegden"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Wij gingen voor een vervroegd kerstdiner. Het zag er sfeervol uit , vol van kerstversieringen. We hoefden niet lang naar de menu kaart te kijken en toen de baas en tevens kok kwam opnemen. Zei hij wat het werd, zo goed kent hij ons inmiddels. Hof van Herstal menu. Ja, dat hadden wij ook . Toen we de huis wijn V.Herstal wilden nemen zei hij eerlijk: "Zou ik niet doen" Zijn voorstel was inderdaad een smaak met de gerechten. De witte Riesling was erg mooi en de rode wijn : raak bij het wild.de smaak van landelijke,terroir. Wij hebben wederom genoten. De bediening is vriendelijk en correct zelfs de nieuwkomers liepen mee alsof ze er al een jaar waren( Een maand pas)Dank aan gastvrouw en gastheer
-

"Winnaarsmenu Nationale Restaurant Week 2017"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Correcte en vriendelijke ontvangst. Zojuist op 3 dec. was de zaak in alle ruimtes in een mooie en stemmige kerstsfeer omgetransformeerd, hieraan was zeer veel aandacht geschonken. Een voorafje bij de open haard was ook niet verkeerd. Een keurig 3-gangen menu met goede smaaknuances volgde. De mogelijkheid werd ook geboden het menu naar wens met nog een gang uit te breiden, wat bij de proeverij van 3-soepjes zeker niet verkeerd was. De huiswijn smaakte goed, en de montepulciano was zeer goed. Het geheel was zeer verzorgd, zo ook de bediening.
-

"Leuk, lekker......genoten."

8,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 7
Het eten was uitstekend, in een mooi decor hebben we met 5 personen heel erg genoten!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Hof van Herstal