Diningcity Deal: Subliem 3-gangen Winnaars menu € 29,50


.

Restaurant Jaimie van Heije is een van de populairste van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Jaimie van Heije gekozen tot een van de populairste tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het populaire 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts €29,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje!  

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Waanzinnige 3-gangen Winnaars lunch € 24,50


  .

  Restaurant Jaimie van Heije is een van de populairste van de Restaurant Week 2018!

  Op basis van reviews van gasten is restaurant Jaimie van Heije gekozen tot een van de populairste tijdens de Nationale Restaurant Week 2018. 

  Wil je nu de populaire 3-gangen lunch (nogmaals) proeven voor slechts 24,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje!

   

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Jaimie van Heije Restaurant

  Jaimie van Heije Restaurant
  Kerkstraat 56 , 1191 JE Ouderkerk aan de Amstel

  Het chef’s restaurant Jaimie van Heije, in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel, is een restaurant waar elk detail tot in de puntjes is uitgedacht. Hier wordt elke dag keihard gewerkt aan een unieke kaart, sfeer en setting. Elk gerecht is anders, met echt goed eten en gezelligheid op een prachtige plek. De persoonlijkheid van Jaimie is dan ook te herkennen in alles; het eten, het interieur, het personeel en zelfs de gasten. Zijn eigenwijze stijl maakt elke lunch en elk diner een one-of-a-kind beleving. 

  CHEF JAIMIE VAN HEIJE

  Jaimie van Heije komt uit een gezin waar eten altijd centraal stond. Als klein jongetje raakte hij al geïnspireerd door de keukenkunsten van zijn oma. Na zijn horeca opleiding is Jaimie van Heije binnen een paar jaar van hulp in de keuken uitgegroeid tot sous chef bij Ron Blaauw. Nadat zijn leermeester vertrok uit zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel greep Jaimie zijn kans. Hij begon zijn eigen restaurant Jaimie van Heije, waar hij elke dag vol overgave zijn eigen gerechten bedenkt en creëert.

  CUISINE

  “Mijn cuisine is moeilijk om onder woorden te brengen. Ik gebruik al mijn ervaringen en inspiratie om elke dag weer nieuwe gerechten te bedenken. Ik wil mensen verrassen met nieuwe, spannende gerechten, met invloeden vanuit de hele wereld.” aldus Jaimie van Heije. Veel mensen kiezen dan ook voor een verrassingsmenu en vertrouwen erop dat Jaimie van Heije en zijn team het beste van het beste samenstellen. Jaimie van Heije komt zelf ook altijd even aan tafel en geniet ervan om mensen te laten kennismaken met zijn nieuwe gerechten.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Jaimie van Heije Restaurant


  8,9

  (543 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  9.1

  sfeer

  8.6

  "Heerlijk gegeten alleen jammer dat ze toch mijn verzoek omtrent een verjaardagsverassing voor mijn man waren vergeten...."

  7,0
  eten: 8 service: 6 sfeer: 7
  Heerlijk gegeten en aardige en bekwame bediening alleen....jammer dat ze mijn verzoek mbt een speciale toetje (of iets dergelijks) waren vergeten ivm 50e verjaardag van mijn man. Nadat ik ze hierop hebben verwezen, kwamen ze met een bord met daarop in chocolade pen geschreven "gefeliciteerd" en verder niets :-(. Terwijl ik nog had gevraagd (en ze mochten van mij een toeslag in rekening brengen) voor iets bijzonders. Dat viel dus helaas tegen - terwijl wij ook nog behoorlijk wat besteld hadden met ons vijven. Ze hadden wel hun excuses aangeboden maar kwamen met niets extra's om het enigszins goed te maken. Een gemiste kans wat mij betreft!
  -

  "heerlijk en smaakvol gegeten "

  9,0
  eten: 8 service: 9 sfeer: 10
  wederom weer heerlijk gegeten , super lieve bediening en leuke sfeer
  -

  "onwijs lekker"

  9,3
  eten: 10 service: 9 sfeer: 9
  onwijs lekker eten waarbij je gevoel ook hebt: je bent uit eten. Vriendelijk personeel en snel bediening. Onwijs tevreden!
  -

  "Lekker leuk"

  8,0
  eten: 10 service: 7 sfeer: 7
  Jonge enthousiaste bediening
  -

  "Gezellig gegeten bij Jamie"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Het was de 1e keer dat we daar hebben gegeten. Enthousiaste jonge ploeg. Eten heel erg lekker, alleen wat erg kleine porties. (Misschien door reataurantweek menu?) 1 opmerking; als iemand glutenvrij vraagt, zorg dan voor wat meer glutenvrij brood dan 1 klein plakje. Beetje sneu als de 2e persoon een lekker bolletje brood krijgt en toast etc en de glutenvrije persoon het moet doen met 1 klein stukje brood.!!En er geen 2e plakje aanwezig is (zit in de vriezer!) Verder alles prima
  -

  "Super lekkere combinaties "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hebben heerlijke smaken voorgezet gekregen, mooie smaak combinaties met lekkere bijpassende wijnen.de bediening is vlot en spontaan. We moesten er even voor rijden, maar gaan zeker terug!
  -

  Artikelen toegewijd aan: Jaimie van Heije Restaurant