Restaurant de Kolentip in Maasbracht

Over Restaurant de Kolentip

de Kolentip
Tipstraat 8 , 6051 CX Maasbracht

Op een bijzonder, maar prachtige plek, in Maasbracht staat restaurant De Kolentip. Doordat het restaurant van buitenaf niet echt op een restaurant lijkt doet de inrichting verbazen. Het restaurant is modern en romantisch, de ambiance is zeer goed. 

Het restaurant staat voor 'Lekker en Lokaal'. Eten zonder nonsens en ingrediënten uit de regio. Er wordt zoveel mogelijk biologisch gekookt met streekgebonden gerechten. De kaart is eenvoudig maar lekker. Er zijn veel groentes, en spannende salades, te vinden. 

Volgens De Kolentip gaat lekker eten gepaard met een goed glas wijn. Zij kunnen meer vertellen over de brede selectie aan wijnen die ze aanbieden. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant de Kolentip


8,8

(216 Recensies)


eten

8.9

service

8.8

sfeer

8.6

"God"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Als je houdt van veel friet en schnitsels moet je hier niet zijn, maar voor exquise gerechten met een zeer verfijnde smaak en vol verassingen, perfect bediend door 2 engelen, is dit hét adres. Ik begin weer een beetje in een god te geloven, hij werkt volgens mij hier in de keuken. Overigens was ik niet alleen, we waren met 16 personen, en die dachten er vrijwel allemaal hetzelfde over. Doen dus!
-

"AANRADER"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
lekker eten goede bediening mooie sfeer en een duidelijke uitleg over eten en drinken
-

"Met liefde bereid!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het was ons eerste bezoek aan de Kolentip. Wij waren positief verrast door de samenstelling van de gerechtjes. Het geheel was erg smaakvol en lekker. Ook het personeel was onopvallend aanwezig. Ze waren attent en wisten goed uit te leggen wat er werd geserveerd. Zeker een aanrader voor een heerlijk avondje uit.
-

"sfeervol dineren"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Met 4 personen in december 2016 via wowdeal hier gegeten. Toch word je als een normale klant behandeld. Gekozen voor het wijnarrangement. Uitleg over het eten en de wijnkeuzes informatief en leuk. Een gezellige avond zonder het gevoel dat je te lang zit te wachten tussen de verschillende gerechten. Geen peper en zout set op de tafel. Is ook niet nodig aldus de restauranthouder, gerechten worden al op de juiste smaak gemaakt. En volgens mij heeft hij nog gelijk ook! Kortom een complete en geslaagde avond.
-

"Heerlijk verfijnd"

8,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 7
Vandaag zondagse proeverij gehad bij de Kolentip, een menu met 4 heerlijke gerechtjes, puur en verfijnd van smaak, mooi opgemaakt. Daarbij royale glazen goede wijn, water op tafel. Verrassing koffie met kleine heerlijkheden na. Bediening heel vriendelijk en correct, alles op tijd, compliment aan de keuken! Heel redelijke prijs voor deze verwennerij!
-

"Favoriete restaurant!"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Ik kom al jaren graag bij de Kolentip, dit is echt mijn favoriete restaurant geworden. Ik ben ook regelmatig bij vergelijkbare restaurants geweest, waarmee ik bedoel met menu's in dezelfde prijsklasse of iets daarboven. Na een aantal verschillende ervaringen kan ik zeggen dat voor mij geen enkel restaurant in de omgeving kan tippen aan de Kolentip, met name wat betreft de smaken. Er wordt een regelmatig wisselend menu aangeboden, en elke keer wordt ik weer verrast door de verrassende en vooral erg lekkere smaak combinaties! De keuken stelt nooit teleur, ook als het erg druk is valt op dat er veel aandacht wordt besteed aan ieder gerecht - helemaal af. De bediening is er erg vriendelijk en behulpzaam, er is een fijne ontspannen sfeer in het restaurant. Ik kom hier vaak met verschillende vrienden/familie en ook van hen hoor ik erg positieve reacties. Aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar een leuke locatie voor een heerlijke avond!
-