Restaurant De Leuf* in Voerendaal

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant De Leuf*

De Leuf*
Dalstraat 2 , 6367 JS Voerendaal

Passie en perfectie in een keuken met lef.
Een culinaire uitdaging voor Sandra en haar kinderen Robin en Michelle van de Bunt. 
Het gezin geeft je een warm welkom en dat iedere dag weer. Het Limburgse landschap vormt een buitengewone inspiratiebron.

In De Leuf* wordt gekookt met bewondering en respect voor de natuur en haar kookseizoenen.
Alleen de allerbeste ingrediënten komen bij ons in de keuken voor een spannend samenspel met de wijnen van Maitre-sommelier Bas Rietrae.
Ons sterrenlicht straalt, niet alleen aan tafel maar ook in onze sfeervolle gastenkamers. Welkom in De Leuf.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Leuf*


8,8

(441 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.6

"Zeer smaakvolle beleving!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, een ware smaaksensatie. Personeel was vriendelijk en had tijd voor een gezellig praatje. Alles was goed in balans voor ons. Een mooie, leuke en zeer smaakvolle ervaring rijker.
-

"Een heerlijk diner!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een magnifieke avond. Heerlijk gegeten en gedronken. Hartelijk gelachen met het personeel. Het was absoluut de moeite! Ook de jarige kreeg een extra dessert aangeboden. Dat maakte het helemaal af!
-

"ook met de nieuwe chef, de zoon van, was het weer verrukkelijk ."

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
weer heerlijk genoten van een verrassende lunch,
-

" oosterse sferen diner uitstekend "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Vriendelijke ontvangst, Bijzonder diner in Oosterse sferen, bijzonder smaakvol met typische oosterse ingrediënten, wat op prachtig servies geserveerd wordt. HEt hele team werkt perfect samen Hele fijne avond genoten.
-

"Je verwacht het en toch weer heel bijzonder"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Perfect.
-

"Etentje tijdens restaurant week"

7,3
eten: 6 service: 10 sfeer: 6
Gebruik gemaakt van de aanbieding tijdens de restaurant week. € 42,50 per persoon voor een 3-gangen diner. We hebben er een extra tussengang bij genomen. - De service was goed. Vriendelijk personeel. Druk in de weer. Attent. - De sfeer was goed. Het was wel een beetje koud in het restaurant. Maar met een vestje aan was het te doen. - De borden waren mooi en zorgvuldig opgemaakt. Echte kunstwerkjes. - De smaak van het eten was verfijnd. - Goed rekening gehouden met wensen van zo veel mogelijk vegetarisch en gluten-lactosevrij - De hoeveelheid van het eten was echter karig. Ondanks dat we een tussengang extra hadden genomen, hadden we achteraf toch nog een beetje honger. - Voor de vis (hoofdgerecht) werd een supplement van € 15,- per persoon berekend Met 2 glaasjes frisdrank en 2 flesjes water was het bedrag van € 130,- veel te hoog als je dan toch nog met honger opstaat. Dit was ons eerste bezoek aan De Leuf. Een kennismakingsaanbod als dit is altijd fijn om een nieuw restaurant te proberen. Je verwacht dan dat alles uit de kast wordt gehaald om nieuwe klanten te binden. Gezien deze ervaring zullen we niet nog een keer gaan. Maar het restaurant is zeker aan te raden voor mensen die een ruim budget hebben en van verfijnd eten houden.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Leuf*