Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade

Over Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein
Kerkradersteenweg 4 , 6468 PA Kerkrade

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de rand van de schitterende Anstelvallei, in het Zuid-Limburgse Kerkrade. Het restaurant huist zich in een sprookjesachtig kasteel, dat zijn oorsprong vindt in de 14 e eeuw. Ga een paar honderd jaar terug in de tijd tijdens uw diner, naar de tijd waar de traptreden nog kraakten en de kroonluchters fonkelden. Begeef u in vorstelijke sferen bij de Limburgse kasteelheren, u kunt hier terecht voor een romantisch diner voor twee of voor een gezellig etentje met de familie. Geniet van de culinaire creaties van de chef-kok, terwijl u vanuit het stijlvolle restaurant een prachtig uitzicht heeft op de schitterende kasteeltuinen.
Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein


8,0

(68 Recensies)


eten

8.1

service

7.9

sfeer

8.0

"Het viel tegen."

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Wij hadden gereserveerd met een Dining City kortingsbon en dientengevolge een 3-gangen menu. Het menu was een verrassingsmenu, hoorden we.Het voorgerecht was niet onaardig (gemarineerde zalm ), maar het hoofdgerecht viel tegen :procureurlapjes, terwijl we rundvlees of wild hadden verwacht (de gerechten zouden van de kaart komen, zo werd ons gezegd.Dit was niet het geval met de procureur) Een karafje kraanwater was niet mogelijk bij de serveerster die onze bestelling kwam opnemen (ja, dit komt nog voor !) :gelukkig wel bij het meisje dat we later aan tafel kregen.Alles bijelkaar een matige en karige maaltijd, want van bijgerechten was geen sprake.
-

"ontevreden over keuken!"

4,7
eten: 3 service: 5 sfeer: 6
Helaas was de service niet echt super, je moest zelf roepen om je glas wijn bij te vullen. verder was de entourage mooi en de bediening vriendelijk. het eten daarentegen vond ik nogal slapjes karig en smakeloos, geen peper en zout op tafel,er was niks van een gebakken aardappel, salade of brood bij, alleen vlees en veel te rauwe niet gare groene groente, bv bloemkool te hart als je dat doorsneed kletterde het mes op het bord, de bonen en peulen,erwten leken wel rubber, niet gaar en leken uit de diepvries te komen(dit netjes aangegeven niks mee gedaan). voor ons niet echt voor herhaling vatbaar wat zonde is van zo,n mooie locatie!
-

"Zeer goed "

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Ja het was bijzonder. Sfeervolle inrichting echt kasteel De bediening was zeer vriendelijk. En het eten geen Op of aanmerkingen HEERLIJK! !Dus blijft een aanrader .
-

"Heerlijk!!!!!!!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Na het niet verwacht te hebben. Hebben wij heerlijk culinair gegeten. Leuk opgemaakte borden en voldoende eten. De bediening was nergens te beroerd voor en had ook tijd voor een praatje. Na een aantal uren aan tafel te hebben gezeten kregen we nog een rondleiding door het kasteel. We kunnen gerust zeggen. Prima gegeten Goed en gezellig personeel voortreffelijke avond. BEDANKT
-

"lekker gegeten !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We boekten via de Primera-voucher, dus voor halve prijs, maar hadden niet het gevoel dat de kwaliteit daar onder leed :lekker gegeten met prima service ! Voor herhaling vatbaar.
-

"Klein maar fijn"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker gegeten. Haute cuisine. Kleine porties maar genoeg. We hadden liever gebakken aardappeltjes of anders klaargemaakte dan puree maar dat was geen keuze.
-