Restaurant Ivory in Nijmegen

Over Restaurant Ivory

Restaurant Ivory
Wintersoord 2 , 6511 RR Nijmegen

*Niet mogelijk om te reserveren voor een groep groter dan 8 personen.

 

Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst, en willen we tot uw beschikking staan bij een viering in de persoonlijke en/of zakelijke sfeer.

Ons restaurant bevindt zich in het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Onze a la carte kaart bestaat uit klassieke gerechten die we op innovatieve wijze proberen te benaderen. We maken gebruik van de prachtige producten die de seizoenen ons bieden en passen onze persoonlijke visie toe als het gaat om verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit en duurzaam leven.

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Ivory


8,6

(197 Recensies)


eten

8.9

service

8.9

sfeer

8.1

"Top avond!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Tijdens de Restaurantweek genoten van een heerlijk 4 gangen diner. De gerechten waren spannend, verrassend en erg lekker op smaak. De service was perfect en het bijpassende wijnarrangement maakte het helemaal af.
-

"Gewoon lekker"

7,3
eten: 7 service: 9 sfeer: 6
Eten was lekker, bediening heel goed. Naast het 4-gangen menu ook veel kleine extra gerechtjes tussendoor, leuk!
-

"niet blij"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Het eten was prima, niets op aan te merken, maar toen de rekening kwam werden wij niet blij. We hadden ipv het toetje (omdat we beide niet van zoete desserts houden) een kaasplankje (dit was geen probleem had de ober ons verzekerd). Wat hij even vergeten was er bij te vertellen, was dat daar € 6 extra voor in rekening werd gebracht per persoon. Ook stonden er 2 karaffen kraanwater op de rekening voor € 5 per karaf. Als je dan totaal € 22 meer moet afrekenen dan waar je op gerekend hebt, word je daar niet blij van. Dit vinden wij dan ook zeer slechte informatie en voor ons de eerste maar tegelijk laatste keer dat wij hier geweest zijn.
-

"Fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was geweldig van begin tot einde. Heerlijke gerechten en amuses. Bediening was ook top. Sfeer was prima en lekker warm binnen.
-

"broodje horeca is dichtbij"

6,7
eten: 7 service: 7 sfeer: 6
Als je hier een drie gangenverrassingsmenu kiest krijg je minstens 6 gangen van amuse tot dessert. Een stortvloed van smaken enkelen heel mooi anderen gewaagd. Teleurstellend was het hoofdgerecht twee hele kleine stukjes vlees met iets van garnituur.Mijn parten geen echte vleeseter vond het zelfs te weinig. Vandaar mijn opmerking: ga vooraf naar broodje horeca aan de overkant en neem daar een broodje bal. Dan komt het goed
-

"zeer tevreden"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We zijn gastvrij ontvangen, de bediening was vriendelijk en vakkundig en het eten was overheerlijk.
-