Diningcity Deal: -35% Korting 5-gangendiner + glas huisaperitief! € 46,50 € 64,00


5f419f2d 3baf 4684 afcd cc001d352e1c
€ 46,50
Van € 64,00
Korting 35%
Voordeel € 17,50

Fantastisch 5-gangendiner inclusief een glas huisaperitief

Bij Restaurant Ivory kun je in een ontspannen sfeer genieten van een fantastische culinaire avond. Restaurant Ivory, gelegen in hartje Nijmegen, biedt je een fantastisch 5-gangendiner van seizoengebonden producten. Naast het heerlijke diner kun je hier ook genieten van fantastische wijnen. Maak je avond compleet en laat je in de watten leggen bij dit heerlijke restaurant!

 • Te reserveren t/m 4 oktober 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Ivory

  Restaurant Ivory
  Wintersoord 2 , 6511 RR Nijmegen

  *Niet mogelijk om te reserveren voor een groep groter dan 8 personen.

   

  Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst, en willen we tot uw beschikking staan bij een viering in de persoonlijke en/of zakelijke sfeer.

  Ons restaurant bevindt zich in het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

  Onze a la carte kaart bestaat uit klassieke gerechten die we op innovatieve wijze proberen te benaderen. We maken gebruik van de prachtige producten die de seizoenen ons bieden en passen onze persoonlijke visie toe als het gaat om verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit en duurzaam leven.

   

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Ivory


  8,6

  (189 Recensies)


  eten

  8.9

  service

  8.9

  sfeer

  8.1

  "Uit eten"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  De bediening was erg vriendelijk en attent en lette ook goed op of er iemand een drankje wilde. Het eten was heerlijk goed restaurant komen er zeker nog een keer terug.
  -

  "Long dining :)"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten op een heel rustig tempo.
  -

  "Ivory, heerlijk!"

  8,3
  eten: 10 service: 7 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten, Verrassende, heerlijke combinaties van smaken. Lekkere amuses tussendoor. Bediening was erg vriendelijk en servicegericht. Soms een beetje in de war qua logistiek... maar dat werd weer ruimschoots gecompenseerd. Alles bij elkaar komen we zeker weer terug!
  -

  "Avond vol verwennerij"

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  Een stijlvolle aankleding en leuke ontvangst. De gerechten waren prachtig opgemaakt in erg mooi servies. Het waren heerlijke smaken! De wijnen die er bij geserveerd werden waren verrassende keuzes. Wellicht een kleine tip. De stoelen zakken lager in dan dat je denkt. En als je klein van stuk bent, is dat wat lastig. Een extra kussentje?
  -

  "Aanrader!"

  9,3
  eten: 8 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten en super aangenaam ontzorgd. Topavond!
  -

  "Waardeloos"

  1,7
  eten: 2 service: 1 sfeer: 2
  Wij hadden een 5 gangendiner via diningcity geboekt (35%: 46,50 i.p.v. 64). Achteraf bleek het 5 gangendiner standaard maar €55 te kosten. Gelogen dus! Daarnaast was het eten ook matig: in de 5 gangen kwam geen vis voor en we hebben na 5 gangen nog steeds honger. De gerechten waren dus erg karig. Nu mag je bij een actie ook niet alles verwachten. Maar wat je wel verwacht is dat de korting juist wordt toegepast. We kwamen bedrogen uit. Omdat ik een wijnarrangement bij het eten nam, was de prijs van het 5 gangendiner ineens niet meer met korting maar moest ik het volle bedrag betalen. Uiteraard was ik het hier niet mee eens. Met een rekensom wilde de serveerster mij mijn ongelijk bewijzen. Ondanks dat ik de bedragen op de menukaart bij de hand had. Uiteindelijk maar gewoon betaald, maar ga hier nooit meer terug. Prijs-kwaliteit echt bedroevend slecht. Als eigenaar zou me kapot schamen.
  -