Restaurant De Wintertuin - Chateau De Raay in Baarlo

Over Restaurant De Wintertuin - Chateau De Raay

De Wintertuin - Chateau De Raay
Raayerveldlaan 6 , 5991 EN Baarlo

Welkom bij restaurant Sandton Chateau De Raay in Baarlo.

Restaurant "De Wintertuin"
Restaurant "De Wintertuin" is gelegen op de voormalige binnenplaats van het kasteel. Het restaurant bevindt zich in de indrukwekkende en gelijknamige glazen wintertuin die de twee bijgebouwen met de kasteeltoren verbindt.

Exquise eten, de Limburgse keuken op topniveau. In het luxe restaurant voert de chef op topniveau de regie in zijn internationale keuken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Wintertuin - Chateau De Raay


8,4

(69 Recensies)


eten

8.6

service

8.3

sfeer

8.2

"eten is prima maar bediening is slecht"

4,7
eten: 8 service: 2 sfeer: 4
op basis van de recensies gekozen om hier te eten. maar wat een teleurstelling. sfeer en bediening zijn slecht. men weet niet wat er op tafel komt. vantevoren allergie doorgegeven maar men weet van niets. lege glazen blijven staan wijn wordt pas geschonken als eten op tafel staat. enzovoort en zo verder. dus NOOIT meer. het eten is goed maar de rest waardeloos
-

"Perfecte ambiance, eten en bediening goed en uitstekend wijnarrangement"

8,0
eten: 8 service: 7 sfeer: 9
In de bijzonder fraaie ambiance van de wintertuin was het gezellig rumourig, niet te stijf. Zo ook de bediening, vlot en bijzonder vriendelijk maar niet altijd op de hoogte van alle ins en outs. Het eten was fraai opgemaakt, een zeer goede cuisson en zeker smakelijk, maar mist net iets verfijning om in aanmerking te komen voor een michelin-ster. Ook zijn de porties aan de grote kant, vooral het hoofdgerecht en toen er de friet met mayonaise bij werd geserveerd, viel ons de mond open. De bij iedere gang geserveerde wijnen waren, zonder uitzondering, perfect. Jammer dat het duurste gerecht, de kreeft, stéénkoud gereserveerd werd. Het was niet erg dat, ondanks dat het er niet bij stond, het een koud gerecht was, maar je hebt koud en stéénkoud. En dit kenbaar gemaakt, werd er ook niets mee gedaan, als "doorgeven aan de keuken". Ook het kaasplankje viel wat tegen, zeker tegenover de foto op de webste. Desondanks een zeer geslaagde avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Heerlijke avond met voortreffelijk eten!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Een heerlijke avond, uitstekend verzorgd met vriendelijke bediening. Gerechten zelf kunnen kiezen van de kaart en deze waren voortreffelijk!! In de keuken liep niet alles gesmeerd, daardoor zat er veel tijd tussen de gangen, de kok kwam hiervoor persoonlijk aan tafel om excuus te maken. Gezien het heerlijke weer en in plekje op het terras heeft het ons niet gestoord. 1 puntje van kritiek, een lichtje op tafel maakt het af.
-

"Winnaarsmenu"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Het was lekker, sfeervol en goed verzorgd.
-

"Beter Baarlo"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Drie gangen menu restaurantweek. Amuse en iedere gang lust voor oog en smaak. Mooie omgeving.
-

"Lekker gegeten, wel beetje weinig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, zeer verfijnde smaken! Zeer aardig personeel! Alleen de hoeveelheid op het bord was wel wat weinig...
-