Restaurant De Compagnon in Amsterdam

Over Restaurant De Compagnon

De Compagnon
Guldehandsteeg 17 , 1012 RA Amsterdam

Restaurant de Compagnon, gevestigd in een monumentaal grachtenpand, heeft prachtig uitzicht over het water van het Damrak. Het restaurant heeft een klassieke en warme sfeer. Er wordt hier al vanaf 1992 gekookt. 

De keuken is Frans met een persoonlijke eigen draai aan de gerechten. Deze gerechten worden gemaakt met dagverse en pure ingrediënten. Een liefde voor mooie kwalitatieve producten creëert bijzondere gerechten.

Restaurant de Compagnon presenteert een prachtige wijnkaart. Deze behoort met zijn keuze uit zo'n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland, en maakt dat er voor elk gerecht een perfecte begeleiding binnen handbereik is.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Compagnon


8,3

(150 Recensies)


eten

8.5

service

8.1

sfeer

8.2

"Perfect"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was heerlijk met zeer behoorlijke porties vol,truffel. Bediening vriendelijk en voorkomend. Het kon niet beter.
-

"Het was ok."

4,0
eten: 4 service: 4 sfeer: 4
Gister hier geweest voor het eerst, na dat ik goede verhalen had gehoord. Het viel allemaal erg tegen, de bediening was ok, het eten was ok en de sfeer was ok. Niet slecht niet goed, ok. Waardoor het niet een restaurant is waar ik ooit naar terug zou gaan. De amuse die we kregen was zo klein dat er hem tussen de stenen moesten zoeken en het is toch apart dat als je aangeeft geen orgaan vlees te eten dat er eende lever op je bord ligt. Het kwam een beetje ongeïnteresseerd over. Geen extra uitleg, suggesties voor wijn en maar 1 x de vraag of het lekker was. En bij het afscheid niets.... Misschien komt het door de restaurant week, dat ze er niet heel veel energie en liefde in hebben gestoken, maar het is niet een restaurant die ik iemand aan zou raden.
-

"Geweldig gegeten in het pareltje van de Wallen"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
In dit pareltje op de Wallen, hebben we fantastisch gegeten. We waren gefascineerd door het eerste gerecht, de witte schuim van gezeefde tomaat. Alle gerechten waren heerlijk! Bovendien werden er top wijnen bij geschonken! Bedankt voor de waanzinnige avond!
-

"great food, ambience could be better"

8,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 6
Food was excellent, service was very good. The place was a bit rundown but still ok.
-

"Wederom een FEEST"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Elke keer WEER een feest om te zijn en te eten; Het eten zelf is altijd heerlijk, maar ook de benadering door personeel, het tempo tussen de gangen, ALLES klopt. Hulde Hulde dus !
-

"Heerlijk!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een woord, FANTASTISCH! Echt een heerlijke avond gehad met heerlijke wijnen en heerlijk eten, zeker een aanrader.
-