Restaurant Bellevue in Simpelveld

Over Restaurant Bellevue

Bellevue
Deus 1 , 6369 GA Simpelveld

Restaurant Bellevue in Simpelveld behoort tot de beste restaurants van Limburg. Aan de rand van Simpelveld, omringd door de prachtige natuur kunt u ontspannen dineren. 

Voortreffelijke en spannende gerechten worden bereidt op basis van seizoensgebonden en dagverse producten. De Franse keuken heeft duidelijke invloeden uit het zuiden van ons land.

De bourgondische personeel van restaurant Bellevue kan u als geen ander vertellen welke wijnen passen bij de door u gekozen gerechten. Proef de wijnen uit de Franse streken, of uit Limburg!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bellevue


8,9

(293 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.7

"Heerlijk avondje ontspannen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben een heerlijk ontspannen avond gehad bij restaurant Bellevue. Het eten was geweldig lekker, verfijnd en met zorg klaar gemaakt. De rustige maar prettige bediening en vooral het bijpassende wijn arrangement maakte het tot een "heerlijke" avond. Zeker een plaats om terug te komen!
-

"Uitstekend verzorgd!"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Het eten was erg smaakvol, met een grote diversiteit aan originele smaken op ieder bord. De service was correct en vriendelijk. De sfeer was voor mij persoonlijk iets te stijf en oubollig, de gemiddelde leeftijd in het restaurant lag dan ook vrij hoog.
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was voortreffelijk.ieder gerecht een kunstwerk met briljante smaaksensaties.in een woord :GEWELDIG !
-

""

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Voortreffelijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Top avond"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Een top avond met verwennerij aan culinaire gerechten en bijpassende wijnen. Het tafeltje bij het raam met het prachtige uitzicht was geweldig. De gastvrouwen zijn bijzonder vriendelijk en creëren een huiselijke/ gemoedelijke sfeer. De complimenten aan de chef-kok!
-

"Wederom perfect!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
3e keer in een jaar tijd dat we bij Bellevue hebben gegeten. En wederom perfect! De service perfect, het personeel heel erg vriendelijk en heeft kennis van zaken. Het eten is heerlijk. Alle gerechten waren voortreffelijk, kwa smaak en ook de opmaak is heel mooi. We hadden een mooi zitplaats met prachtig uitzicht.Ze laten geen steek vallen en zijn constant in de kwaliteit, iets wat bij veel andere restaurants nog als een schommelt. Wij vonden het perfect en komen zeker nog eens terug.
-