Restaurant l'Atelier in Gulpen

Over Restaurant l'Atelier

l'Atelier
Markt 9 , 6271 BD Gulpen

De ingrediënten zullen u aanspreken: ontspannen tafelen, heerlijke gerechten, mooie wijnen, service die het hart verwarmt.

L'Atelier koestert de traditie van gastvrij onthaal. De echte genieter voelt zich er meteen thuis. Schuif aan en laat u verwennen.

Tot spoedig!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant l'Atelier


9,4

(99 Recensies)


eten

9.5

service

9.4

sfeer

9.2

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was geweldig inclusief de wijn ,een echte aanrader, zoveel verschillende en verfijnde smaken! Voor ons onbegrijpelijk dat deze zaak nog geen STER heeft!!!!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten. Alles was perfect klaargemaakt en met een extra twist. Begrijp niet dat ze nog geen Michelin ster hebben. Komen zeker terug.
-

"Verpletterend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Loop al jaren op redelijk culinair niveau mee ,maar wat er vanavond , uitgerekend op een avond tijdens restaurant week, uit de keuken van Hans en Ellen Kinkartz getoverd werd is in mijn beleving ongekend. Tarbot,ravioli met kalfsstoof, PECCORINO rasp , paddestoelen ( van het seizoen), avec Noilly Prat. Hoef gelukkig niet om te rijden voor dit gerecht , zou het echter zeker doen. BRAVO.
-

"Geef dit team de verdiende Michelinster!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij zijn op zondagmiddag enorm verwend geworden. De attente, professionele gastvrouw bracht ons rijkelijk, zalige amuses; een viertal waaronder een mooi glaasje met een coullis van tomaat dat verrassend werd afgewerkt met een parfait van daslook. Bij het eten van de koningskrab, zo lekker, waande ik me even in de baai van Ierland waar je verse krab uit zee eet! Het tussengerecht van tarbot, vergezeld met een ravioli van kalfsstoof, en een zalige saus met noilly prat, zomertruffel en peccorino was voortreffelijk. Bij de drie bereidingen van kalf had de kok eveneens verschillende bereidingen van mais gemaakt; subliem. Na de overgang richting dessert proefde we van een klein verfrissend gebrand eiwitje en rood ijs, waarna het dessert van rood fruit; waaronder een bes in brandewijn, gezouten mascarpone, geserveerd werd met vlierbloesem en viooltjes. Mooi opgemaakt in even zo mooi servies. Bij de koffie was het wederom een palet aan mooie, originele, kleur-en smaakvolle versnaperingen. Kersen in chocolade, zelfgemaakte sprits, truffels, turks fruit van mango en lychie,(erg lekker) een gele versnapering, en een oranje kunstwerk gemaakt van passievrucht. Wat is hier met een enthousiasme gewerkt en wat een perfectie! Ook nog eens met een heel klein team voor elkaar gekregen, als we even spreken met de jonge, net , in Hasselt afgestudeerde kok, zien we de ambitie in heel zijn persoonlijkheid terug. Ondanks de warmte van dertig graden warm bleef de gastvrouw gastvrij en vriendelijk. !!Mensen ga hier eten, laat je verwennen, spaar er misschien voor (zoals we zelf doen) en weet dan: deze mensen van L'atelier verdienen eindelijk hun ster!
-

"heerlijk zonnig uitje"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zondag 28 juni geluncht.Het was een en al verwennerij en oogstrelend en tongstrelend.zeer prettige bediening.voelt je welkom.de lunch top.werden vooraf al getrakteerd op lekkere amuses.wij hebben genoten.niets dan lof
-

"Diningwithstars"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Voortreffelijk geluncht! Het Diningwithstars 4 gangen arrangement was heerlijk. Prachtig opgemaakte borden met een breed scala aan smaken. Mooi wijn arrangement. Duidelijke uitleg door de eigenaresse/sommelière. Absoluut aan te bevelen! De kwaliteit blijft hoog door de jaren, voor mij al 14 jaar, heen.
-