Restaurant l'Atelier in Gulpen

Small 5849a0d8 49e6 46fa bc96 adaf0ba58177

Online Reserveren

Over Restaurant l'Atelier

l'Atelier
Markt 9 , 6271 BD Gulpen

De ingrediënten zullen u aanspreken: ontspannen tafelen, heerlijke gerechten, mooie wijnen, service die het hart verwarmt.

L'Atelier koestert de traditie van gastvrij onthaal. De echte genieter voelt zich er meteen thuis. Schuif aan en laat u verwennen.

Tot spoedig!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant l'Atelier


9,4

(98 Recensies)


eten

9.5

service

9.3

sfeer

9.2

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren met een gezelschap hier heerlijk gegeten en genoten van de persoonlijke, warme ambiance. Alles klopte. Top restaurant! Ook de prijs kwaliteit verhouding is zonder meer aantrekkelijk. Eten op culinair hoog niveau en tevens voldoende om de honger te stillen. Het was niet ons eerste bezoek en ook zeker niet de laatste. Wat ons betreft absoluut een sterrenrestaurant.
-

"Een totaalervaring"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wederom een mooie avond mogen ervaren in dit goede restaurant. Alles was voor ons gezelschap van vieren, uitstekend op orde. Er wordt gekookt op sterrenniveau, de bediening weet een mooie balans tussen formeel en informeel te bewaken waardoor de persoonlijke aandacht echt maatwerk is. Na meer dan 30 jaren hebben mijn vrouw en ik in veel toprestaurants mogen genieten. De kunsten van Hans en Ellen staan ver bovenaan in onze ervaringen. Ga zo door en laat je niet beïnvloeden door ronduit onbegrijpelijke recensies, zoals deze door bv J. Koster is verwoord. Door haar wordt een onvoldoende gegeven terwijl ze aangeeft een fijne avond te hebben gehad, heerlijk te hebben gegeten in goede prijs kwaliteit waarbij de amuses echt geweldig waren. Zo'n recensie verdient een onvoldoende, jammer dat mensen ongecensureerd zoiets kunnen schrijven. Hans en Ellen, bedankt voor wederom een superervaring!
-

"Topavond!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren kennisgemaakt met dit mooie restaurant. Ambiance, personeel en eten waren top! Hier komen we zeker nog een keer terug!
-

"Top avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een topavond gehad. Mooie ambiance, zeer accurate en vriendelijke gastvrouwen en het eten was verrukkelijk. Wat een mooie combinaties in verschillende amuses en gangen. Een aanrader.
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en met name ook genoten van alle tussen gerechtjes. We gaan beslist terug
-

"Mooie ambiance en goede gerechten"

5,7
eten: 7 service: 5 sfeer: 5
Fijne avond gehad in een gastvrije en mooie ambiance. Eigenaresse gastvrij, vriendelijk en maakt dat je ' thuis' kan voelen. Opbouwende kritiek, heb getwijfeld deze te geven aangezien er hoge scores gegeven worden wellicht van mensen die nooit in ster restaurant hebben gedineerd. Dan toch: stoelen ongemakkelijk zonder armleuning waarbij je armen al snel steun zoeken op tafel wat incorrect is en lastig. Bediening vriendelijk maar onze tafeldame als een HD persoon overkwam met het vliegen door de ruimte, een uitspraak ' tjeetje' toen ze zag dat mijn man de tafel even had verlaten tussen twee gerechten door. Haar teleurgestelde gezicht en snel terug de trap op gaf mij een ongemakkelijk gevoel. Wij zijn van mening dat dit door de tafeldame opgemerkt had moeten worden maar de vele trapjes in het restaurant maakt niet alles overzichtelijk. Haar uitspraak bij de uitleg van de gesprekken waren niet te verstaan en nam ik maar voor lief. Er was een heel drukke groep op de andere gedeelte van het restaurant en maakte de sfeer wat bepalend. Dat vonden we heel jammer. De boter was al snel op maar werd niet gezien, bij t vragen nieuwe boter werd eerste keer vergeten en tewde keer bevroren boter geserveerd, jammer. We wilden geen koffie na de heerlijke gerechten die wij overigens heel goed vonden maar (nog) niet echt een ster waardig smaakexplosie. Ze stelde voor dat wij aan zouden geven als ' de boel' gezakt was. We hadden hierover wel een binnenpretje maar dat kan volgens ons echt niet. Bij het aangeven van onze jas pakte ze de verkeerde en slordig terughangend met opmerking ' met geweld lukt alles' . Wie dit als zeurend ervaart begrijpt mij feedback niet. Bedoeld wanneer de doelstelling is om hogerop te komen naar sterren niveau. Daarbij moeten de puntjes op de I zitten. We hebben een fijne avond gehad heerlijk gegeten in goede prijs kwaliteit verhouding waarbij de amuses echt geweldig waren. Wensen het restaurant heel veel succes en we zouden zeker nog terug komen ware het niet dat we in Vaals op vakantie zijn.
-

Restaurants vlakbij l'Atelier

WIJNRESTAURANT MES AMIS

Tongersestraat 5, Maastricht
14,7 kilometer

  DEAL: 4-gangendiner nu 39,50 euro

VANDEIJCK

Dorpsplein 4, Riethoven
69,3 kilometer

  DEAL: All Inclusive 5-gangendiner nu 84,50 euro

DIJK9

Stratumsedijk 9, Eindhoven
74,4 kilometer

  DEAL: 4-gangen gastromenu 57,50 euro

DE BLAUWE LOTUS

Frederiklaan 10d, Eindhoven
75,6 kilometer

  DEAL: Fantastisch All Inclusive 4-gangendiner nu 72,50 euro

BIJ IETE

Parkstraat 2b, Nuenen
76,9 kilometer

  DEAL: 3-gangen verrassingsmenu + aperitief nu 29,50 euro