Reviews van Restaurant Bretelli*


8,7

(401 Recensies)


eten

9.1

service

8.6

sfeer

8.3

"smaak boven ambiance"

7,3
eten: 10 service: 6 sfeer: 6
De kwaliteit en smaaksensaties van het 4 gangen menu staan boven kijf. Dat was perfect en echt genieten. De bediening mag wat meer tijd nemen om het eea toe te lichten ( het werd echt afgeraffeld) ook bij het geboden wijn arrangement zat geen wijn die mijn nieuwsgierigheid en interesse heeft gewekt. Bij het interieur had ik niet het idee bij een sterrenrestaurant te zijn, ook kregen wij niet het gevoel als gast aanwezig te zijn( toch 100,- per persoon afgetikt: aperitief ,amuse,4gangen menu, wijn arrangement, koffie met kleine patissierhapjes )
-

""

8,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 5
Heerlijk geluncht met mijn dochter in het kader van de restaurantweek. Wat een mooie en heerlijke gerechten kregen we. Er was niets bij dat we niet lekker vonden.Bretelli is een aanrader. Bediening was vriendelijk. Het interieur is minder.
-

"Bretelli heerlijk gegeten"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Heerlijk gegeten. Fijne sfeer. Er werd een vergissing gemaakt in volgorde van opdienen. Hierdoor kreeg ik een gerecht waarin geen rekening werd gehouden met m'n dieet wensen. Het werd zo snel mogelijk weg gehaald. Er werd helaas niet even uitleg bij gegeven. Er werd in de amuse een link gelegd met de kermis die dit weekend in Weert is. Erg leuk, mooi en lekker gedaan.
-

"Heerlijk gegeten"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Heerlijk om niet te zeggen buitengewoon gegeten bij Bretelli. Ongelofelijk wat er in deze op het oog wat verborgen parel zit. En dan te bedenken dat 3 vd 4 eters vegetariërs waren die geen vlees vis schaal- schelp- en weekdieren eten noch paddestoelen en champignons. Zelden zo goed gegeten. De ambiance sluit niet helemaal aan bij de wonderbaarlijke gerechten.
-

"Optimaal genieten"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Met vrienden genoten van een fantastisch vijfgangen verrassingsdiner. Genoten is wellicht nog te zwak uitgedrukt. Alle gerechten waren niet alleen verrassend qua smaak, samenstelling en van superieure kwaliteit. Het waren stuk voor stuk culinaire kunstwerken en -werkjes. Zeer vriendelijke en attente dames in de bediening. De ambiance sluit niet helemaal aan bij de fantastische gerechten van hoog niveau die zeker Michelin-ster waardig zijn.
-

"Bij Bretelli genoten van het seizoen"

7,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 5
Heerlijk gegeten, elke gang had iets actueels van het seizoen. Vooral de variaties van wortel met makreel was heerlijk.
-

"Heerlijk, gezellig"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Top avond, smaken goed in balans. Gezellig personeel erg vriendelijk en behulpzaam. echt super! heerlijk gegeten! Zeker herhaling vatbaar. Vriendelijke groet
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten, 3 vegetariërs in het gezelschap, ook daar was grote zorg aan besteed. Leuke meiden in de bediening, goede service en sfeer.
-

"Smaakexplosie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top avond, heerlijke smaak explosies, smaken goed in balans. Alle personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Bij ons iemand met allergie, super fijn dat er zo goed rekening mee gehouden was! En dus evengoed heerlijk gegeten!
-

"Aanrader!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk eten met pure smaken en goede combinaties met heerlijke wijnen. Vriendelijke en professionele bediening. Een gezellige sfeer. Een echte aanrader
-

"Wel prima"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Prima gegeten maar geen bijzondere belevenis. We hadden een arrangement vd restaurantweek. Werden achter de keuken weggestopt in een troosteloos hoekje. Nodigde niet uit om er nog een keer terug te komen.
-

"Geweldig! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was weer heerlijk! We zijn hier al vaker geweest en altijd is het lekker! De sfeer goed en de bediening vriendelijk en leggen goed uit wat elk gerecht inhoud! Kortom weer een super gezellig avondje gehad.
-

"Leuke culinaire ervaring!"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Ontzettend leuk om via een schappelijke prijs kennis te maken met een Michelinster-restaurant! De gerechten waren heerlijk en mooi opgemaakt. Een leuke culinaire ervaring rijker!
-

"Genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten bij Bretelli. Het eten was top en het personeel ook! Echt een aanrader.
-

"Reactie. "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Erg lekker gegeten
-

"Een heerlijk avondje uit"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden gereserveerd via Restaurant Week, een 3 gangen verrassingsmenu. Het was lekker relaxed, avondvullend en een voortreffelijk menu opgediend door vriendelijk personeel.
-

"Restaurantweek"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We hebben een fijne avond gehad. Het eten was uitstekend, veel smaken die heel goed bij elkaar passen en versterken of aanvullend werken, niet te overheersend of te veel. We waren met zes personen en iedereen was positief, prijs kwaliteit waren goed in evenwicht. Open keuken is ook een voordeel, je ziet wat daar gebeurd, hoeveel aandacht naar t bereiden van t eten gaat.
-

"smaken"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
amusen; zeer goed, vooral het geitenkaasijs =subliem 1ste voorgerecht; zeebaars = goed 2de voorgerecht; kabeljauw met pinda= zeer goed 3de voorgerecht; garnalen + kreeft = top! hoofdgerecht; patrijs = top!!!! desert; chocolade cake met ijs = voldoende, maar niet verassend er zat een grote groep binnen wat nogal voor onrust zorgde en naarmate de wijn meer vloeide ook luidruchtiger werd, maar verder wel gezellig was. de inrichting is zeer apart en komt rommelig over, veel stylen en kleuren.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en goede service!
-

"Heerlijk gegeten"

8,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 7
Via "Dining with the stars" hier terecht gekomen. Een heerlijk 5 gangen menu op met aanvullende amuses vooraf en lekkers bij de koffie/thee. Ook de begeleidende wijnen waren erg lekker. Bediening vriendelijk en oplettend. Persoonlijk mag van mij het uiterlijk van het restaurant wel een update gebruiken.
-

"week van het restaurant"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
lekker genoten van een viergangendiner met bijpassend wijnarrangement. bediening en keuken waren mijn aangegeven allergie vergeten. Werd wel recht- gezet maar had mijn avond weldegelijk kunnen verpesten. Verder had het interieur iets beter onderhouden kunnen zijn. er zat bijvoorbeeld een scheur in het gordijn naast onze tafel op zichthoogte. Mag eigenlijk in een sterrenzaak niet voorkomen en de meterkast had ook iets meer gecamoufleerd kunnen worden. pluspunt was de goede uitleg over spijs en wijn.
-

"Een heerlijk woensdagavondje ;)"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben wederom een heerlijke avond gehad bij Bretelli. Zoals altijd is het eten op hoogstaand niveau, het gekozen driegangenmenu werd door een veelvoud aan amuses van de nodige extra glans voorzien. Het gedegen advies in wijn/spijs-combinatie was slechts een onderdeel van de topservice die we hebben genoten. Wij komen zeker terug.
-

""

7,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 10
We vonden het eten lekker en de sfeer was goed. Echter vind ik nadat er een klacht is geweest omdat er iets in ons eten zat wat er niet thuis hoorde een simpele sorry te weinig is. Zelf zou ik hier anders mee zijn omgegaan. Het eten van de ander was al op en toen moest de ander dus weer opnieuw beginnen, niet gezellig. Ook werden de glazen niet bijgeschonken of met iets anders gecompenseerd na deze klacht. Vind ik jammer, net dat stukje extra service. Ook duurde het erg lang. We hebben 45 minuten moeten wachten voordat de eerste gang kwam. In totaal hebben we 4 uur gezeten en 5 gangen gehad zonder koffie en thee na. Ik vind dit echt te lang. Omdat er een grote groep zat was dit waarschijnlijk anders dan anders maar wel pech voor ons. De bediening was verder goed maar vind het niet zi goed als elders. En dan bedoel ik met oa bijschenken. We hebben twee keer moeten vragen of we nog wat wijn bij mochten hebben omdat simpelweg de glazen al 15 minuten leeg waren. Normaliter als we gewoon uit eten gaan naar niet stèrren restaurant komt dat ook weleens voor en vragen we dit ook. Maar ik vind dit bij een sterrenrestaurant echt anders. Dat moet niet hoeven dan moet dat allemaal tot in de puntjes perfect zijn. Misschien hebben we teveel vergelijkingsmateriaal omdat we vaker in sterrenrestaurants gaan eten maar ik vind Bretelli er niet zo uitspringen. Vorig jaar zijn we hier ook geweest en toen was alles top! Dus helaas deze keer viel het beetje tegen. We hebben onze klacht van het lange wachten ook gemeld bij de eigenaar en tevens de chef.
-

"Alles naar wens!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Bretelli heeft een prima menu voor de restaurantweek. De gerechten smaken uitstekend en zijn mooi opgemaakt. Bijpassend wijnarrangement is goed en niet te zuinig.Binnen hangen prachtige werken van Kusters (in ieder geval tot in het mannentoilet door) wat de sfeer ten goede komt en de bediening is vlot. Alles naar wens!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd ongelofelijk lekker en schitterende bediening
-

"Zeer ongastvrije bediening"

4,7
eten: 8 service: 1 sfeer: 5
Het eten was prima! De bediening daarentegen absoluut niet. Niet vriendelijk; heel erg gehaast; de eerste drie gerechten werden zonder meer in sneltreinvaart op tafel gezet (wel uitleg maar zonder dat het voorgaande afgeruimd kon worden); er werd niet gevraagd of het gesmaakt had en er kon zelfs geen "asjeblief" af bij het serveren; de erg hard klinkende hakken (op de stenen vloer) die zich elke keer langs haasten waren super irritant; de wijn (van de gekozen fles) werd meteen inschonken (zonder proeven); ook moesten we zelf vragen of de witte wijn koud weggezet kon worden; er werd heel snel water en wijn bijgeschonken zonder dat we de glazen leeg hadden of zelfs maar zonder vragen (en weer zonder aandacht of iets te zeggen). Bovenstaand werd in de loop van de avond ietsje beter en het was totaal niet het geval bij een blond meisje dat wel vriendelijk en attent was en geen luid klinkende hakken aan had. Dit alles (plus de veel te hoge prijzen voor de wijn!) is - ondanks het goede eten - de reden om nooit meer in dit restaurant te komen (en we waren van ver speciaal hier naar toe gekomen ......).
-

"mooie avond"

7,3
eten: 9 service: 7 sfeer: 6
Heerljk eten
-

"Heerlijke avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alle gangen waren verrukkelijk. Een ware smaaksensatie. Verder staan de tafeltjes ver uit elkaar waardoor je rustig kan eten. Echt een aanrader.
-

"Gastvrij en heerlijk eten "

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Gekozen voor het vier gangen menu. Omdat we eerder aangegeven hadden geen prijs te stellen op schaal- of schelpdieren kregen we twee aangepaste gangen. Verrukkelijk! Een wijnarrangement erbij, afsluitende friandises, alles top! Heel vriendelijke bediening.
-

"Fijne kennismaking met een Sterrestaurant"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We waren voor het eerst in een Sterrestaurant. Het was een hele fijne ervaring. Toegewijd, vriendelijk personeel dat alles in de gaten heeft. Eten in kleine hapjes dat telkens heel anders smaakt, dan weer knapperig, of romig, steeds erg verrassend en zonder uitzondering erg lekker. We hebben er uitermate van genoten!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Ontspannen sfeer, heerlijk gegeten. Hoewel de onderdelen van het dessert heerlijk waren, miste het ietwat samenhang.
-

"Super avond uit!"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Bretelli Weert is zeker Michelin waardig. Hele professionele en prettige ontvangst, het eten was van sublieme kwaliteit en niets werd aan het toeval overgelaten. Hoofdgerecht werd door de chef zelf aangeleverd, én deze vroeg ook nog aan het einde van de avond of alles bevallen was, perfecte vorm van klantenbinding en persoonlijk contact. Kortom, Helemaal Super!
-

"Een tien voor de kok"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Een leuk en knus restaurant met een uitstekende keuken. Jammer dat bij binnenkomst geen jas wordt aangepakt, maar je zelf moet staan te wurmen in het midden van het restaurant. Iets verder op de avond werd de bediening van de dames een stuk beter mede door de fantastische gangen die konden worden opgediend. Het eten was niet te beschrijven zo geweldig en het wijnarrangement paste er perfect bij. Een dikke tien voor de kok.
-

"lekker eten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
het was een prettige verrassing. Na een paar heerlijke amuses, een super heerlijk 5 gangen diner. het een nog lekkerder dan het ander. Jammer is dat de wijn aan de dure kant is, en de rode wijn koud geserveerd werd, onder het motto, sorry, komt uit de kelder. ( moet dat mijn probleem zijn??) maar verder een heerlijke avond gehad
-

"Gemoedelijke sfeer "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten in gemoedelijke sfeer. Voor de verandering eens een zaak die gezellig ingericht is en niet de laatste trends volgt. Mooie smaak combinaties.
-

"Vertrouwd / heerlijk"

8,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 7
Bretelli is voor ons altijd een feestje. Heerlijk eten. 13 uur begonnen en 17 uur weer naar huis na heerlijke amuses, 4 gangen, koffie met heerlijkheden en het BOB arrangement. We komen zeker nog een keer!
-

"Een ware smaapexplosie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Onze ervaringen bij Jan Marrees van Bretelli is een ware smaakexplosie te noemen. We hebben genoten van het eten, de bediening en de sfeer. Van harte aanbevolen
-

"Bretelli"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Het was wederom Super.
-

"Zondagmiddag lunch"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
We waren al eens eerder neergestreken bij Bretelli, ook deze keer weer aangenaam verrast. het eten was heerlijk, genoten . Wij hebben de zondagmiddag goed doorgebracht, met onze vrienden.
-

"bijzonder "

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Wat een heerlijke beleving. Wij hebben al eerder gegeten bij Bretelli en vonden het heel goed, maar deze keer heeft het al onze verwachtingen overtroffen. Zijn ster meer dan waard
-

"leker eten"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
we hebben heerlijk gegeten. Echt een ster waardig, zonder alle liflafjes, met heerlijke passende combinaties.Een prima avond
-

"meer dan uitstekend!!"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Tot onze verbazing waren wij de enige tafel bij de lunch op vrijdag. Maar wat een geweldige ervaring. We hebben al eens eerder hier gegeten en waren heel tevreden, maar deze keer oversteeg het onze verwachtingen. Ook de bediening van een jonge man met een goed gevoel voor humor wat door een enkele gevatte opmerking tot uiting kwam viel in de smaak. Wij waren alle vier van mening dat dit het beste was wat we in lange tijd gegeten hadden, zelfs beter dan 2 sterren restaurants. COMPLIMENTEN
-

"Wel zaligheid maar weinig ziel"

6,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 4
De gerechten (composities) zijn absoluut op sterren-niveau. De bediening is gewoontjes / vriendelijk. De sfeer hoort niet bij een sterrenrestaurant: een aparte inrichting (het lijkt wel een "italiaan"), daar is op zich niets mis mee, maar het achterste gedeelte heeft meer weg van een biljard-zaaltje in een bruin cafe (oubollig en donker(bruin). Bovendien lopen de (hulp-)koks hier af-en-aan doorheen met voorraaddozen en servies, vanuit de kleine open keuken in het midden van het restaurant, naar een 2de keuken ergens achteraan in het pand.
-

"Heerlijk"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk lekker gegeten bij Bretelli, verrassende combinaties van smaken maar goed uitgebalanceerd. Werd goed rekening meegehouden dat ik geen varkensvlees at, zonder dat ik dit zelf nogmaals aan hoefde te geven. Correcte ongedwongen bediening. Zeker een aanrader.
-

"Heerlijk eten, prima, persoonlijke bediening!"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Het eten (4 gangenmenu) was heerlijk. De diverse smaken van de gerechten sloten perfect op elkaar aan. ook de amuses waren voortreffelijk!
-

"mooie heerkijk smaken"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooie ambiance en voortreffelijke vernieuwende smaken. Voelde mij bijzonder welkom als gast.
-

""

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Het eten was echt top! Niet te geloven dat je zo'n kwaliteit kunt leveren voor zo weinig geld!
-

"Super bediening en heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voortreffelijke ambiance en smaken. Super leuke bediening , die inspeelt op de gast. Smaken vernieuwend en opwindend. Geweldige middag gehad.
-

"Geweldig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super gegeten! Fijne sfeer, top bediening dat ervoor zorgt dat het je aan niks ontbreekt! Ook de gerechten waren allen voortreffelijk! Heuse schilderijtjes, bijna zonde om op te eten. Combinaties van verschillende smaken bij elkaar echt heerlijk!
-

"Top tent, top avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten goed. Snelheid van bediening goed. Prijs goed
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alweer super gegeten
-

"Avondje Bretelli"

4,3
eten: 7 service: 2 sfeer: 4
Het eten was zeker ok! De smaken zaten goed, de borden waren mooi maar voor een 1-ster-restaurant kan je in alle eerlijkheid wel betere keuzes maken. Nu over smaken en presentatie valt gewoonweg niet te discussiëren. Het was dus goed zonder meer voor mij. Voor mijn tafelgenoten was het een gesmaakte avond. Enkel de bediening viel mij tegen. Ik heb geen lach gezien. Opgelet: de bediening was niet onvriendelijk, maar ook niet hartelijk, warm, vrolijk en persoonlijk stoorde mij dat dan wel, zeker voor dit niveau. Ook de chef kwam het dessert opdienen, maar keek zeer nors en vroeg ook niet hoe onze avond was, terwijl dat vaak de bedoeling is van een rondje doen. Bovendien had ik het er koud. Ook dat beïnvloedde mijn avond. Het interieur is wel erg mooi en leuk. Mocht de ontvangst en bediening iets hartelijker zijn, dan zou ik teruggaan. Nu niet.
-

"Avondje Bretelli"

4,3
eten: 7 service: 2 sfeer: 4
Het eten was zeker ok! De smaken zaten goed, de borden waren mooi maar voor een 1-ster-restaurant kan je in alle eerlijkheid wel betere keuzes maken. Nu over smaken en presentatie valt gewoonweg niet te discussiëren. Het was dus goed zonder meer voor mij. Voor mijn tafelgenoten was het een gesmaakte avond. Enkel de bediening viel mij tegen. Ik heb geen lach gezien. Opgelet: de bediening was niet onvriendelijk, maar ook niet hartelijk, warm, vrolijk en persoonlijk stoorde mij dat dan wel, zeker voor dit niveau. Ook de chef kwam het dessert opdienen, maar keek zeer nors en vroeg ook niet hoe onze avond was, terwijl dat vaak de bedoeling is van een rondje doen. Bovendien had ik het er koud. Ook dat beïnvloedde mijn avond. Het interieur is wel erg mooi en leuk. Mocht de ontvangst en bediening iets hartelijker zijn, dan zou ik teruggaan. Nu niet.
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Je zit zo ongeveer aan je eigen tafel, met een goed advies over de wijnkeuze, tijd genoeg om je bestelling te doen en altijd vriendelijk advies. Over de kok kun je kort zijn; absoluut "sterwaardig", wij komen in ieder geval weer graag terug.
-

"Heerlijk gegeten, verrassende gerechten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We kregen vele amuses en gangen die allen uit kleine kunstwerkjes bestonden. Het was allemaal wel erg veel, alsof iedere hap een nieuw gerecht was. Maar het was allemaal zeer bijzonder en erg lekker. Ook zeer genoten van het bijbehorende wijn arrangement. Een echte aanrader is het kaasplankje waarbij we zelf uit zo'n 30 soorten een selectie mochten maken. Daarbij werd o.a. notenbrood (warm uit de oven) en een uitmuntende truffelhoning geserveerd.
-

"Lekker eten en vriendelijke bediening"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Uitstekende keuken en zeer vriendelijk. Absoluut sterrenkwaliteit! De inrichting is wat ouderwets en er is weinig parkeergelegenheid in de nabije buurt. Bij een dergelijk goed restaurant hoef je niet in het drukke winkelcentrum te zitten maar is een goed bereikbare locatie met parkeergelegenheid een betere optie.
-

"etentje voor twee"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Voortreffelijke huiswijn!
-

"Bretelli Weert"

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
Er was een groot gezelschap naast ons tafeltje voor twee geïnstalleerd. Beetje te druk.
-

"Genieten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Het was goed vertoeven, Lunch met 6 gangen en perfect passende wijnen. Ook is de bezichtiging van de wijnkelder een aanrader.
-

"Lunch in Heaven !!"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Zeer vriendelijke bediening. Het eten was voortreffelijk.Met recht een meesterkok!! De inrichting is ouderwets,maar daar let je niet meer op door het genieten van het overheerlijk voedsel.
-

"Jammer, en dat voor een restaurant met een ster"

4,0
eten: 8 service: 2 sfeer: 2
Voor ons zeker niet de eerste keer dat we zijn gaan eten bij Bretelli. Echter deze keer hebben we gereserveerd met het menu voor de restaurant weken. We werden daarom ook helemaal achterin de zaak geplaatst. Deze ruimte doet denken aan een zaaltje van een 'bruin' café. Het is er donker met raar licht, geen tafellinnen, schoonmetselwerk muren die wit zijn geverfd, goedkope schilderijen aan de muur en je zit in de doorloop van de keuken en de toilet. Deze uitstraling kan echt niet en past totaal niet bij een restaurant als Bretelli! We werden kortaf aangesproken en er werd neerbuigend gedaan over het menu van de restaurant week. Dame van bediening leek wel ADHD... Stampte door de zaak en dreunde snel, snel het verhaaltje op over de wijn en het eten...Door alle snelheid ging er uiteraard ook wijn over de tafel en dat werd met een doekje eroverheen weggemoffeld. Gastvrouw is in de loop van de avond naar huis gegaan en was niet meer aanwezig in het restaurant. Het eten was overigens heerlijk, maar na meerdere keren te hebben gegeten bij Bretelli zijn wij er nu wel klaar mee! Heel jammer!
-

"Heerlijk diner!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zeer geslaagde avond! Het eten was geweldig en voor een sterrenrestaurant kreeg je behoorlijke porties, we hebben 5 gangen genoten en ze waren allemaal even spectaculair als bijzonder, creatief bereid en heerlijke smaakcombinaties. De bediening was erg vriendelijk. Ondanks dat we achter door in de zaak zaten hebben we genoten van het uitzicht op de keuken. Hier komen we zeker nog eens terug!
-

"Hele leuke avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten, gastvrije bediening en mooie wijnen. Helemaal goed dus!!
-

"Prima"

5,7
eten: 8 service: 4 sfeer: 5
Prima gegeten, maar de bediening was niet erg aardig , behalve een jongedame die wel erg haar best deed om het ons naar de zin te maken. We zaten in de ruikmte achterin het restaurant. Het ziet er daar niet erg gezellig uit en steeds loopt iemand van de keuken heen en weer langs ons tafeltje om achter iets te halen. Voor in het restaurant zit je denk ik beter en gezelliger. Eten was gewoon goed.
-

"Super Lekker en gastvrij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Hele fijne avond gehad. Mooie smaken en kunstwerken van borden. Zeer vriendelijke en gastvrije bediening en mooie bijpassende wijnen. Kortom een top avond!!
-

"gezellige avond"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Het eten was super, De bediening kon beter, maar was vriendelijk. Zeker later op de avond. De sfeer was prettig.
-

"niet welkom in de restaurantweek"

5,7
eten: 8 service: 3 sfeer: 6
de bediening was op een jonge dame na zeer matig, we voelden ons niet echt welkom. Het eten was prima, maar dat mag je bij een sterrenrestaurant wel verwachten
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer goede en fijne geslaagde avond gehad. Fijne bediening! Heerlijk gegeten en bovendien gezellig gekeuveld met Patricia.
-

"Lunch bij Bretelli"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, heel culinair, smakelijk en geweldig mooie schilderijtjes op de borden. De rode huiswijn was een prima wijn! Zelden zo genoten van een maaltijd. We waren achteraf blij dat we 'slechts' een driegangenmenu hadden gekozen want met alle 'voorafjes' hadden we zeker niet meer kunnen eten. De sfeer was iets minder maar dat kwam misschien ook doordat er maar 8 gasten waren in het toch wel vrij grote restaurant dat voor de rest heel apart en mooi was ingericht. De bediening was uitmuntend zonder overdreven te zijn. Zij hield zonder meer rekening met onze wensen. Kortom, een zaak waar we graag nog eens terug zullen gaan eten.
-

"uitstekend"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een zeer verzorgde en heerlijke lunch. Alle gerechten zagen er spannend uit en smaakte ook lekker met bijzondere elementen. Heerlijk als je smaakpapillen verrast worden. Was niet de eerste keer dat we hier waren en zeker ook niet de laatste.
-

"GEWELDIG"

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
Het eten was verrukkelijk super goeie vakkundige bediening maar vooral de recreatie op het bord heel goed over nagedacht gaan altijd in sterrenrestaurants maar een duidelijke UITBLINKER gaan beslist terug!!! Chapeau!!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voortreffelijk wijn spijs combinatie, vriendelijke bediening met aandacht voor de gast en humor. Aandacht van de chef voor de gast.
-

"Verwend worden in het beste restaurant van Weert"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Tijdens de restaurant week genoten van een 4-gangen diner. Iedere gang is prachtig opgemaakt met verse ingrediënten en goed gecombineerde smaken. Had gekozen voor een fles Angove Chardonnay uit Australië die er heel goed bij paste. Het was heerlijk, maar als we à la carte eten is het nog net iets beter. De bediening is vriendelijk en correct. Een aanrader voor iedereen!
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten met veel extra's. Ondanks de ster toch een informele sfeer.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Verrassende gerechten die heel mooi waren gepresenteerd maar vooral heel lekker waren. Gastvrije en attente bediening en mooie bijpassende wijnen. Temperatuur in restaurant was ook aangenaam ondanks het warme weer. We hebben een gele fijne avond gehad!!
-

"Heerlijke Lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker gegeten, gastvrije bediening en mooie bijpassende wijnen. Kortom een heerlijke lunch gehad.
-

"Beste lunch ooit"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Ontzettend genoten van een overweldigende lunch, Een waar kunstwerk aan smaken. Alle gerechten samen hebben onze middag perfect gemaakt,
-

"Heerlijk gegeten en gedronken, aanrader! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We zijn wederom verrast met heerlijke gerechten, en hebben ons flink uitgeleefd op de wijnkaart. Hartstikke leuk restaurant, goede bediening en geweldige keuken!
-

"Dining with the stars"

8,0
eten: 9 service: 7 sfeer: 8
Gisteren voor de eerste keer gedineerd bij Bretelli naar aanleiding van Dining with the Stars. Genoten van een voortreffelijk 5-gangen menu met bijpassend wijnarrangement en een heerlijke amuse vooraf. Een ware streling voor de tong en een lust voor het oog! Wij komen zeker terug.
-

"My favorite restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
For many years this restaurant is my favorite. Great people and excellent food. Always a great pleasure to be in Weert again, even when I have to travel a long distance to go to this beautiful town.
-

""

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Buiten was het een schitterende dag, met een explosie van allerlei smaken op ons bord. Met onze vrienden erg genoten van al dit lekkers.
-

""

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Lekker gegeten, verrassende combi's, vriendelijke bediening, super wijnarrangement
-

"Heerlijk gegeten! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijke gerechten met perfect bijpassende wijnen. Erg goede service. Wij zullen hier zeker terugkomen!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
15 maart 2015 geweest in het kader van de restaurantweek. 4 gangenmenu. iets (te) lauwe eend maar verder gewoon goed!
-

"Heerlijk eten en prima service"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Gelunched bij Bretelli. De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk. Ook de service was prima! Kortom erg genoten vanmiddag.
-

"onze lunch"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
In Bretelli is de qualiteit superieur. We waren met 4 personen, dus erg gezellig. Uitstekende bediening. Het was een topper
-

"Wederom fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We komen hier al jaren. Het eten was wederom fantastisch. De gerechten zijn echte kunstwerken! Het is niet goedkoop, maar het is een echte belevenis en een echt avondje uit.
-

"Heerlijk eten en zeer goede sfeer bij Bretelli"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden een 4 gangen diner, met heerlijke aparte gerechten. De wijn paste er perfect bij. Achteraf nog koffie besteld en ook daar zaten overheerlijke hapjes bij. Zeker voor herhaling vatbaar dus.
-

"Gewelidg!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een woord top. Eten was fantastisch!! wij gaan zeker terug. Het enige minpuntje was dat het er best koud was, we zaten in de tocht.
-

""

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
heerlijk eten. vriendelijke bediening
-

"leuk restauant"

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
leuk ongedwongen sfeer in het restaurant. goede gastvrouw met heel veel kennis van wijnen de huis apperetief was heerlijk maar wel aan de dure kant. eten was heerlijk super opgemaakt en hoog op smaak komen zeker weer terug .
-

"Verrassend en goed verzorgd"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Wij hadden wat extra eisen, geen vlees en lactose beperking, maar de lunch is ons uitstekend bevallen. De enige opmerking zou kunnen zijn dat er wat weinig groente wordt geserveerd.
-

"Fijn maar klein"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
De vijf gangen van ons menu waren bijzonder smakelijk, maar het leken eerder amuses dan volwaardige gerechten. Iets grotere porties zouden niet misstaan.
-

"Geweldig"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Wat hebben we lekker gegeten, echt een aanrder
-

"Ongedwongen gastvrijheid"

9,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 10
Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer. Prachtige gerechten en leuke uitleg. Mooie wijnen begeleidend in soepele arrangementen
-

"Jammer"

6,0
eten: 8 service: 4 sfeer: 6
Het eten was heel goed en lekker. Jammer dat er niet echt een gezellige sfeer hing. De servetten zijn aan vernieuwing toe de rafels hingen eraan. Wat na mijn idee niet kan is dat gastvrouw de restjes wijn overgiet in een andere fles wat gelukkig wel van hetzelfde was. Een Michelin ster ????
-

"Heerlijk in de watten gelegd"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Super sfeer en zalig eten. Wat wil je nog meer?
-

"Naar verwachting!"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Wij kozen het 3-gangen menu, dat uitstekend en voldoende was. Drie mooie amuses. Goede rode huiswijn per glas. Prettige bediening en tempo. Fijn dat de tafels hier niet zo dicht op elkaar staan.
-

"Unieke combinaties gemaakt tot een overheerlijk totaal!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
De uitzonderlijke gerechten en combinaties vielen meteen op. We hebben dan ook heerlijk gegeten met daarbij een goede service en bediening. Wegens al geboekte reserveringen hebben we er zowel geluncht als gedineerd. Tot onze verbazing waren de menukaarten exact hetzelfde. Het enige verschil was dat hetzelfde 3-gangen menu tijdens lunch 5 euro goedkoper is wat naar mijn mening zeer opmerkelijk is voor identiek hetzelfde menu. Bij de reservering had ik expliciet een notenallergie aangeven voor mijn partner. Bij elk gerecht werd er dan ook voortreffelijk rekening gehouden door mijn partner een aangepast gerecht te serveren. Een aandachtspunt is wel dat (odanks de notenallergie) de friandises tot 2 keer toe (zowel bij de lunch als diner) uitgeserveerd werden terwijl 80% van de friandises noten bevatte.
-

"Bretelli"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Voor de derde keer op rij weer top gegeten. Blijft een aanrader.
-