Reviews van Restaurant Jammo Já


8,1

(5 Recensies)


eten

8.8

service

7.8

sfeer

7.6

"te duur voor te weinig"

4,3
eten: 6 service: 4 sfeer: 3
Ongezellige omgeving. Matig geïnteresseerde bediening. Veel te kleine porties van gemiddelde kwaliteit voor veel te hoge prijs (24 € voor klein beetje vleesreepjws en matige saus. Paar gebakken aardapp. en droge zanderige sla ..jammer. Wijntje (niets bijzonders ) 4.50€ per glas. Advies...niet doen
-
8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Prima gegeten. Jammer dat de vis bij het keuzemenu kabeljauw was. Bij de Italiaanse keuken verwacht je iets anders. Komen er graag nog een keer terug.
-
8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Hallo, We kwamen binnen in een klein maar sfeervol restaurant. De ramen waren inderdaad erg beslagen en dat was idd jammer want het was mooier geweest als je naar buiten kon kijken want het terras was ook gezellig en verlicht dus dat was mooi als je dat kon zien. Het eten was erg lekker en mooi gepresenteerd. De bediening was formidable. Zeker een aanrader!!
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Wij hadden het viergangen verrassingsmenu genomen. Dat was werkelijk een verrassing. We hebben heerlijk gegegeten. Wel jammer dat je geen uitleg kreeg wat het allemaal was. Ook vonden we het er benauwd. Het is een klein restaurant. Was erg druk met gasten en heeft een open keuken. Weinig frisse lucht. Beslagen ramen en alleen een bovenraampje wat open kan. Dit laatste vinden we wel een minpunt. Mogelijk dat er in de toekomst iets aan gedaan wordt.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het restaurant is een trefpunt voor “Bourgondiërs”, die goed eten en een gezellige omgeving kunnen waarderen. Echt een plek waar je uit eten gaat en niet zomaar een hapje. De service is vlot en vriendelijk. Persoonlijke aandacht voor de gast en zijn eventuele wensen. De wijnkaart die eveneens regelmatig wordt aangepast is uitgebreid en biedt in alle prijsklassen uitstekende wijnen. Er wordt veel gedaan met wijn-spijs en dan wel op de juiste manier, hebben we gekozen voor het 4-gangen verrassingsmenu menu plus wijnarrangement (een voortreffelijk keuze) Aperitief met 2 verschillende bruschetta's en prosecco met fruit (ananas aardbeien en bramen) Voorgerechten Jammo Ja (vijf kleine hapjes uit Napolitaans keuken) - wijn Falanghina Pasta gerechten met zomertruffel - wijn Assisi Rosso Hoofdgerechten kabeljauw met citroengeur - wijn Rossj Bass Dessert van de dag crème met aardbeien en bitterkoekjes - wijn Pasito uit Sicilië Koffie en grappa Prijs / kwaliteit is helemaal in orde. Dat zie je wel eens anders! Wat mij betreft een regelrechte aanrader voor een gezellige avond. Het restaurant heeft een motto "Slow Food + Slow Service = Lekker Geniet" vanaf vandaag gebruik ik dit motto voor mezelf! Dit was ons eerste bezoek maar zeker niet het laatste! Giovanni en Salvatore bedankt voor de mooie avond.
-