Restaurant Jammo Já in Beesd

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Jammo Já

Jammo Já
Voorstraat 60 A , 4153 AM Beesd

Jammo Já is een klein restaurant te midden in de Betuwe, in de plaats Beesd. Jammo Já werkt vooral met Italiaanse authentieke producten. De gerechten zijn eenvoudig, herkenbaar en betaalbaar. De eenvoud laat de ingrediënten zo goed mogelijk tot hun recht komen. De echte Italiaanse olijfolie, mozzarella en rucola bijvoorbeeld zijn van zichzelf al rijk van smaak.  Bij Jammo Já kunt u de hele dag terecht. Begin uw dag goed met een heerlijke espresso. Geniet van een lekkere ciabatta of een lichte pasta in de middag. Of kom ’s avonds dineren of loop binnen voor een heerlijke Prosecco met antipasti.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Jammo Já


8,3

(6 Recensies)


eten

9.0

service

8.2

sfeer

7.7

"Avondje Italiaans eten in Nederland"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Met zijn vieren heerlijk gegeten. Verschillende voorgerechten waren allen heerlijk. Goed op smaak. De hoofdgerechten en pasta waren ook heerlijk, met name de vis in de zoutkorst. Buiten Italië is dit 1 van de betere!! Ook de wijnen zijn goed gekozen en ook nog betaalbaar. Met recht een aanrader.
-

"te duur voor te weinig"

4,3
eten: 6 service: 4 sfeer: 3
Ongezellige omgeving. Matig geïnteresseerde bediening. Veel te kleine porties van gemiddelde kwaliteit voor veel te hoge prijs (24 € voor klein beetje vleesreepjws en matige saus. Paar gebakken aardapp. en droge zanderige sla ..jammer. Wijntje (niets bijzonders ) 4.50€ per glas. Advies...niet doen
-
8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Prima gegeten. Jammer dat de vis bij het keuzemenu kabeljauw was. Bij de Italiaanse keuken verwacht je iets anders. Komen er graag nog een keer terug.
-
8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Hallo, We kwamen binnen in een klein maar sfeervol restaurant. De ramen waren inderdaad erg beslagen en dat was idd jammer want het was mooier geweest als je naar buiten kon kijken want het terras was ook gezellig en verlicht dus dat was mooi als je dat kon zien. Het eten was erg lekker en mooi gepresenteerd. De bediening was formidable. Zeker een aanrader!!
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Wij hadden het viergangen verrassingsmenu genomen. Dat was werkelijk een verrassing. We hebben heerlijk gegegeten. Wel jammer dat je geen uitleg kreeg wat het allemaal was. Ook vonden we het er benauwd. Het is een klein restaurant. Was erg druk met gasten en heeft een open keuken. Weinig frisse lucht. Beslagen ramen en alleen een bovenraampje wat open kan. Dit laatste vinden we wel een minpunt. Mogelijk dat er in de toekomst iets aan gedaan wordt.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het restaurant is een trefpunt voor “Bourgondiërs”, die goed eten en een gezellige omgeving kunnen waarderen. Echt een plek waar je uit eten gaat en niet zomaar een hapje. De service is vlot en vriendelijk. Persoonlijke aandacht voor de gast en zijn eventuele wensen. De wijnkaart die eveneens regelmatig wordt aangepast is uitgebreid en biedt in alle prijsklassen uitstekende wijnen. Er wordt veel gedaan met wijn-spijs en dan wel op de juiste manier, hebben we gekozen voor het 4-gangen verrassingsmenu menu plus wijnarrangement (een voortreffelijk keuze) Aperitief met 2 verschillende bruschetta's en prosecco met fruit (ananas aardbeien en bramen) Voorgerechten Jammo Ja (vijf kleine hapjes uit Napolitaans keuken) - wijn Falanghina Pasta gerechten met zomertruffel - wijn Assisi Rosso Hoofdgerechten kabeljauw met citroengeur - wijn Rossj Bass Dessert van de dag crème met aardbeien en bitterkoekjes - wijn Pasito uit Sicilië Koffie en grappa Prijs / kwaliteit is helemaal in orde. Dat zie je wel eens anders! Wat mij betreft een regelrechte aanrader voor een gezellige avond. Het restaurant heeft een motto "Slow Food + Slow Service = Lekker Geniet" vanaf vandaag gebruik ik dit motto voor mezelf! Dit was ons eerste bezoek maar zeker niet het laatste! Giovanni en Salvatore bedankt voor de mooie avond.
-