Restaurant Pallas Athene in Amersfoort

Over Restaurant Pallas Athene

Pallas Athene
Hof 19 , 3811 CJ Amersfoort

Restaurant Pallas Athene in Amersfoort is met haar Griekse kaart en weergaloze terras een heerlijke plek om te vertoeven.

Het restaurant ligt in 't hartje van de historische binnenstad, aan de Hof.

Al 20 jaar passie voor Grieks eten en drinken!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Pallas Athene


7,9

(5 Recensies)


eten

8.0

service

8.0

sfeer

7.6

"Prima gegeten!"

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Wij hebben heel goed gegeten in dit restaurant. De smaak was goed, de bediening was echt prima. De sfeer werd beïnvloed door veel omgevingsgeluid. Muziek op de achtergrond zou beter zijn.
-

"Warm welkom"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Na een vriendelijk onthaal werden wij verrast door het héérlijke eten. Alles was met zorg bereid en we hebben ziiten genieten! De hele zaak was vol maar er heerste een goede sfeer . Complimenten voor zowel de koks en de bediening .
-

"Prijzig maar goede Griek"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Grote gevulde (goed teken!) Griekse restaurant. We mochten 1 voor, 1 hoofd en een nagerecht kiezen. Proeverij, gyros en stoofgerecht smaakten lekker. €20 korting gehad op de rekening.
-
8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
lekker gegeten. goede porties en een goede service!
-
8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
De kwaliteit van het eten is zeer goed. Als er een gerecht op staat wat je iets gewijzigd wilt hebben dan is dat geen probleem, de kok pakt dit heel goed op! De persoonlijke service is goed, het is de gastheer veel aangelegen om het een ieder naar zijn/haar zin te maken. Pallas Athene is een absolute aanrader! Kali orexi.
-