Restaurant Boven Water in Vinkeveen

Over Restaurant Boven Water

Restaurant Boven Water
Achterbos 24 A , 3645 CD Vinkeveen

Restaurant Boven Water bevindt zich op het terrein van jachthaven Omtzigt te Vinkeveen. Zowel binnen als buiten is er een prachtig uitzicht over de jachthaven en over de Vinkeveense plassen. Bij mooi weer is het op het terras genieten van aanmerende boten, de ontspannen sfeer en het heerlijke eten. Booteigenaren, fietsers, Vinkeveens chique, verliefde stellen, zakenmensen; alles verzamelt zich hier in een maritieme sfeer. 


Boven Water hanteert geen menukaart, maar een dagelijks wisselend verrassingsmenu. Dit menu wordt gebaseerd op de producten die dat seizoen leverbaar zijn, van perfecte kwaliteit zijn en aansluiten op jou wensen

De bediening is enthousiast, persoonlijk en geeft prettige adviezen. Het jonge team verwent alle gasten van het begin tot het eind, van de amuse vooraf tot aan het grand dessert. Door de ongedwongen sfeer op de jachthaven en de gastvrijheid in het restaurant voelt iedereen zich hier onmiddellijk thuis.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Boven Water


8,5

(116 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.0

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, alleen moesten we vanwege de drukte wel soms iets te lang wachten.
-
8,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 7
Uitermate tevreden! Zoals we gewent zijn. We bellen wel weer.
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Eerst heerlijk op het terras in de zon gezeten en daarna binnen heerlijk gegeten. Personeel had het erg druk omdat het restaurant vol zat, maar dat ging zeker niet ten koste van de service. Leuk bevlogen jong team. Leuk dat er geen kaart is, maar je gewoon aangeeft wat je niet lust en allergisch voor bent. De keuken maakt er dan iets bijzonders van. Echt een aanrader!
-
8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Wat een feestje is het om hier te eten. De borden worden prachtig opgemaakt en de smaken zijn voortreffelijk. Echt genieten. Bijzonder vriendelijke bediening, wel was het hectisch met veel reserveringen op hetzelfde tijdstip. Een echte aanrader voor iedereen die van lekker en puur eten houdt.
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Genoten van gerechten/ingrediënten waar ik normaal niet warm voor loop. Deze kok heeft mij echt weten te verrassen!
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, verrassend menu, bijzondere wijnen en hartelijke ontvangst!
-