Restaurant Boven Water in Vinkeveen

Small cff60c52 f108 4649 8154 8f6a3034d828

Online Reserveren

Over Restaurant Boven Water

Restaurant Boven Water
Achterbos 24 A , 3645 CD Vinkeveen

Restaurant Boven Water bevindt zich op het terrein van jachthaven Omtzigt te Vinkeveen. Zowel binnen als buiten is er een prachtig uitzicht over de jachthaven en over de Vinkeveense plassen. Bij mooi weer is het op het terras genieten van aanmerende boten, de ontspannen sfeer en het heerlijke eten. Booteigenaren, fietsers, Vinkeveens chique, verliefde stellen, zakenmensen; alles verzamelt zich hier in een maritieme sfeer. 


Boven Water hanteert geen menukaart, maar een dagelijks wisselend verrassingsmenu. Dit menu wordt gebaseerd op de producten die dat seizoen leverbaar zijn, van perfecte kwaliteit zijn en aansluiten op jou wensen

De bediening is enthousiast, persoonlijk en geeft prettige adviezen. Het jonge team verwent alle gasten van het begin tot het eind, van de amuse vooraf tot aan het grand dessert. Door de ongedwongen sfeer op de jachthaven en de gastvrijheid in het restaurant voelt iedereen zich hier onmiddellijk thuis.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Boven Water


8,5

(116 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.0

""

6,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 4
Het eten was heerlijk. De bediening was heel vriendelijk. Jammer dat er maar 2 tafeltjes bezet waren. Toch werd er echt de tijd genomen voor de 6 gangen. De bank waar ik op zat is echt aan nieuwe stoffering toe.
-

"Lekkerbekje"

4,3
eten: 4 service: 5 sfeer: 4
Het eten was niet zo bijzonder, had het anders verwacht. De Parelhoen was 1 grote brok op je bord en het vegetarisch hoofdgerecht stelde niet veel voor. Wat erg jammer was dat er 1 persoon in de bediening stond. We moesten wel lang wachten.
-

"Heerlijk"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Heerlijk gegeten, we hadden een 6 gangen menu. Super goede bediening met veel kennis van de producten en wijnen! Enkele minpuntjes: Ik vond de wijntjes erg zuinig ingeschonken en toch aardig prijzig. De glazen waren vaak leeg, daar werd niet goed op gelet. Het restaurant was daarnaast lastig te vinden, ook parkeren staat niet goed aangegeven. Naast dit alles wel een topavond!
-

"Heerlijk gegeten, heel goed personeel"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Als je niet weet dat hier het restaurant zit, zou je het niet eens weten dat het er zit. Maar eenmaal gevonden hebben we een heerlijke avond gehad. De (verrassings) gerechten zijn sterwaardig en dat voor een leuke prijs. Wij waren er via de Airmiles actie, dus 2e 3 gangen menu gratis. Wij hebben het nog uitgebreid naar een 4 gangen menu en een wijn arrangement erbij. in een woord TOP!
-

"Heerlijk en goed"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Wat een goed verzorgde maaltijd: rijk opgediend, met een goede toelichting door de ober die wist wat wij op tafel kregen. Het eten was heerlijk en goed, gevarieerd en de entourage was leuk, gezellig en rustig.
-

"Aangenaam verrast"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Prima gegeten in een gezellige omgeving, uitkijkend op het water (!) Vriendelijke bediening en mooie en lekkere maaltijd. Voor herhaling vatbaar.
-

Restaurants vlakbij Restaurant Boven Water

TANTE KOOSJE Michelin

Kerkstraat 1, Vecht
6,89 kilometer

  DEAL: -35% Korting 5-gangen Michelindiner + amuses nu € 55,-

DE KRUIDFABRIEK BY LUTE

De Oude Molen 5, Amstelveen
7,97 kilometer

  DEAL: Fantastisch 6-gangendiner nu 59,50

JAIMIE VAN HEIJE RESTAURANT

Kerkstraat 56, Ouderkerk aan de Amstel
8,03 kilometer

  DEAL: All Inclusive 4-gangendiner + amuse + brood nu 75 euro

DE OLIFANT

Straatweg 1, Breukelen
10,3 kilometer

  DEAL: -35% Korting 3-gangen shared dining nu 25 euro

DELICE

Kaatsbaan 25, Maarssen
12,1 kilometer

  DEAL: -35% All Inclusive 3-gangendiner nu 60 euro