Restaurant Boven Water in Vinkeveen

Small cff60c52 f108 4649 8154 8f6a3034d828

Online Reserveren

Over Restaurant Boven Water

Restaurant Boven Water
Achterbos 24 A , 3645 CD Vinkeveen

Restaurant Boven Water bevindt zich op het terrein van jachthaven Omtzigt te Vinkeveen. Zowel binnen als buiten is er een prachtig uitzicht over de jachthaven en over de Vinkeveense plassen. Bij mooi weer is het op het terras genieten van aanmerende boten, de ontspannen sfeer en het heerlijke eten. Booteigenaren, fietsers, Vinkeveens chique, verliefde stellen, zakenmensen; alles verzamelt zich hier in een maritieme sfeer. 


Boven Water hanteert geen menukaart, maar een dagelijks wisselend verrassingsmenu. Dit menu wordt gebaseerd op de producten die dat seizoen leverbaar zijn, van perfecte kwaliteit zijn en aansluiten op jou wensen

De bediening is enthousiast, persoonlijk en geeft prettige adviezen. Het jonge team verwent alle gasten van het begin tot het eind, van de amuse vooraf tot aan het grand dessert. Door de ongedwongen sfeer op de jachthaven en de gastvrijheid in het restaurant voelt iedereen zich hier onmiddellijk thuis.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Boven Water


8,5

(116 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.0

"Heerlijk eten in een wat luidruchtige ambiance"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Tweede keer in Boven water. De eerste keer toevallig omdat we met de boot een haven zochten. Toen zeer prettig verrast wat zich in het havengebouw bevond, nu met de auto. Leuke aanbieding! 40% korting op een 6 gangen menu. En wat voor menu! Het ene gerechtje nog mooier dan het andere. Heerlijke smaken en goede ingredienten. Vooral de longhaas was er een om te onthouden. Omdat Boven water op een zolder zit met schuine wanden en geen zachte materialen heeft gebruikt bij de inrichting, kan het er erg lawaaiig worden. Wij hadden de pech dat er 3 groepen waren dus een gesprek met z'n tweetjes werd lastig. De bediening ziet alles en is superalert maar heeft het zo druk dat contact er niet in zit. We moesten na afloop zelf onze jassen opgraven die bij binnenkomst zo hoffelijk werden weggehangen en ons werd geen uitgeleide gedaan. Dat was vorige keer heel anders toen het rustiger was. Dat misten wij wel omdat wij dat leuk vinden, dat beetje aandacht extra. Alles was nu absoluut correct maar we misten net dat beetje meer. Volgende keer proberen we het eens op een doordeweekse dag met de hoop dat er dan geen groepen eten. Daar is de ruimte echt niet op ingericht. Tot slot: het lekkere eten overheerst de herinnering dus laat je niet weerhouden het te proberen.
-

"Niet voor herhaling vatbaar"

4,0
eten: 5 service: 4 sfeer: 3
De locatie viel tegen. Het had meer weg van een luxe clubhuis en het lag boven een soort van loods. De bediening was aardig maar niet echt professioneel. Na meer dan 3 uur kregen we pas ons hoofdgerecht. Het excuus was dat het druk was omdat er maar 1 persoon in de keuken stond. Het eten was lekker maar de smaken waren meestal te mat. Niet echt bijzonder dus.
-

"Weer een fijne ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voor de derde keer hier gegeten en va begin tot eind weer fantastisch! Moiie smaken pallet en goeie bijpassende wijnen! Ga zo door
-

"Karig en minimaal"

4,3
eten: 3 service: 6 sfeer: 4
Anderhalve week geleden hier gegeten met 2 personen, tenminste.... het waren hapjes. Voorgerecht prima in orde, hoofdgerecht bedroevend (3 stukjes ossenhaas van ongeveer 50 gram totaal !!!), nagerecht wel in verhouding. Wat ons het meest stoorde dat wij 's middags al gebeld waren met de vraag of wij contant geld wilde meenemen omdat de pin-automaat het niet deed, 2 weken geleden bij vrienden van ons hetzelfde verhaal. En dan welkom geheten worden met : heeft u contant geld bij u, het moet toch niet gekker worden....! Ze willen graag het restaurant promoten, maar helaas dit is niet mogelijk op een boven verdieping bij een jachthaventje. Ook zeer slecht te bereiken d.m.v. steile trap naar boven. Handzeep in toilet (waarvan het maar 1 deed, het andere toilet defect) aangelengd met water. Komt heel armoedig over vonden wij. Wij gaan hier niet meer eten.
-

""

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Uitstekend creatief eten in een pretige sfeer. Knap, dat 2 mensen je een culinaire avond kunnen bezorgen. Voor herhaling vatbaar.
-

"natig"

4,0
eten: 4 service: 4 sfeer: 4
Toch wel teleurtstellend. Voorgerecht best acceptabel. Hoofdgerecht schoot te kort. Nagerecht smaak noch kraak. Wijn van het huis : bedroevend
-

Restaurants vlakbij Restaurant Boven Water

TANTE KOOSJE Michelin

Kerkstraat 1, Vecht
6,89 kilometer

  DEAL: -35% All Inclusive 4-gangenmenu nu 92,50 euro

DE OLIFANT

Straatweg 1, Breukelen
10,3 kilometer

  DEAL: All Inclusive 4-gangendiner nu 60 euro

DELICE

Kaatsbaan 25, Maarssen
12,1 kilometer

  DEAL: -35% All Inclusive 3-gangendiner nu 60 euro

SUSHILEE

George Gershwinlaan 534, Amsterdam
12,8 kilometer

  DEAL: 4-gangen tasting menu nu 27,50 euro

MICHIU

Maasstraat 102, Amsterdam
13,3 kilometer

  DEAL: -30% Korting op 4-gangen All Inclusive