Restaurant 't Klooster in Wijk bij Duurstede

Over Restaurant 't Klooster

Restaurant 't Klooster
Markt 15 , 3961 BC Wijk bij Duurstede

In de sfeer van ons eeuwenoude pand in het historische stadscentrum van Wijk bij Duurstede willen wij u onze passie laten beleven. Jeroen kookt creatief, modern en met een eigen identiteit en stijl. Vanzelfsprekend werkt hij met verseseizoensproducten en hebben zijn gerechten smaak, maar daarnaast verrast Jeroen zijn gasten steeds met een bijzondere amuse of een kwinkslag. En met mooi opgemaakte borden, want het oog wil ook wat. 


Voor een (zakelijk) diner of het vieren van iets feestelijjks met vrienden, familie of personeel kunt u bij ons op de kloosterzolder terecht.
Zomers waant u zich in Frankrijk op het sfeervolle terras met vrij uitzicht op de stadstuin en de Mazijk gelegen aan de kasteelmuren.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Klooster


8,6

(81 Recensies)


eten

8.8

service

8.5

sfeer

8.4

"Dubbel en dwars waard "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
vriendelijk en heerlijk eten, leuke en goed team hebben genoten zeker een aanrader, komen zeker terug
-

"Jammer"

6,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 5
Naar aanleiding van een geslaagde restaurantweek van vorig jaar, wederom een tafeltje geboekt. Dit keer was de beleving heel anders. De drie gangen + de extra vierde gang waren heerlijk en bijzonder. De broodjes die werden geserveerd vielen zwaar tegen. De vier broodjes waren te stevig en niet vers afgebakken, jammer. Vorig jaar waren zij vers, warm en zelf gemaakt, echt heerlijk, Aangezien de gerechtjes klein zijn, vind ik het fijn om tussendoor van die lekkere broodjes te eten. Dit sloeg ik deze keer over, waardoor de beleving anders is geworden. Ook bij het verlaten van het restaurant, was er niemand die meeliep. De prijs/kwaliteit vonden wij, mede door het wijnarrangement voor € 28,00 voor drie en een halve glas, aan de hoge kant.
-

"Geweldig gegeten!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben op 30 september 2017 voor de eerste keer gegeten bij ‘t Klooster. Het was een geweldige ervaring. De smaken waren uitbundig, de wijn goed afgestemd, de opmaak prachtig en de bediening vriendelijk. Iedere hap was een feestje. Een echte aanrader!
-

"Heerlijk, maar wel snel"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Geweldig eten, prettige bediening. De wijnen van het wijn arrangement vond ik niet altijd optimaal passen bij de gerechten. Vaak te krachtig waardoor de smaak van de gerechten wat werd weggedrukt. Daarbij was het tempo waarin de gangen werden opgediend wel erg hoog. Toch een prima avond gehad
-

"Een nieuwe ontdekking"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Zaterdagavond 01-04-2017 tijdens de restaurantweek gegeten bij "t Klooster.Voor ons een onbekend restaurant.Het ligt aan een sfeervol hofje[wel even zoeken]maar zodra de deur opengaat wordt je verwend.Genoten van een heerlijk voor-hoofd-en nagerecht en niet te vergeten de amuses.Ook de gekozen wijnen waren super. Een restaurant waar je jezelf snel op het gemak voelt en waar toch op hoog niveau gekookt wordt. Jeroen en team,bedankt voor de gezellige avond.
-

"De kaartpot leeg maken."

8,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 7
Leuke locatie waar we eerder al eens bleken te hebben gegeten toen het restaurant nog onder een andere naam en wellicht ook eigenaar draaide. We genoten van een 'Dining City' -surprisemenu. Over de kwaliteit en presentatie van de gerechten waren we uiterst tevreden. Achteraf gezien hadden we spijt van de extra gang van kabeljauw, welke ons met nadruk werd aangeprezen. Daardoor was de overhand van vis in het menu te groot en hadden we geen trek meer in het nagerecht. We mochten i.p.v. het nagerecht koffie/thee bestellen. Van de Riesling wijn hebben we erg genoten, de cabernet sauvignon-huiswijn vond ik uit de toon vallen. Gezien het feit dat deze collectief door de 'jeunes resturateurs' wordt ingekocht had ik me daarvan iets lekkerders voorgesteld. Al met al toch een zeer positieve ervaring.
-