Restaurant 't Klooster in Wijk bij Duurstede

Small 639cc4d0 2b5d 48cf 9420 2dd48af30477

Online Reserveren

Over Restaurant 't Klooster

Restaurant 't Klooster
Markt 15 , 3961 BC Wijk bij Duurstede

In de sfeer van ons eeuwenoude pand in het historische stadscentrum van Wijk bij Duurstede willen wij u onze passie laten beleven. Jeroen kookt creatief, modern en met een eigen identiteit en stijl. Vanzelfsprekend werkt hij met verseseizoensproducten en hebben zijn gerechten smaak, maar daarnaast verrast Jeroen zijn gasten steeds met een bijzondere amuse of een kwinkslag. En met mooi opgemaakte borden, want het oog wil ook wat. 


Voor een (zakelijk) diner of het vieren van iets feestelijjks met vrienden, familie of personeel kunt u bij ons op de kloosterzolder terecht.
Zomers waant u zich in Frankrijk op het sfeervolle terras met vrij uitzicht op de stadstuin en de Mazijk gelegen aan de kasteelmuren.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Klooster


8,6

(81 Recensies)


eten

8.8

service

8.5

sfeer

8.4

"Weer een geslaagde avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was weer een klasse apart. Het hele team van t Klooster wil perfectie neerzetten, dit lukt. Heerlijk gegeten, we komen zeker weer
-

"Goede sfeer en heerlijk gegeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Behalve dat we heerlijk hebben gegeten (vooral de kwartel was heerlijk!), hing er ook nog eens een heel fijne sfeer! Absolute aanrader! We gaan zeker nog eens terug.
-

"Geweldig !!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een fijne ambiance, heerlijk gegeten. Alles zelf bereid door Jeroen. Tot aan de broodjes toe, geweldig! Ook de tussengerechten waren met veel liefde bereid. Ga vrijdag terug om nog een keer te genieten van het vakwerk van Jeroen. Bedankt!
-

"Verwennerij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, erg origineel menu, pure verwennerij, alles ook prachtig opgediend. De kok had zichzelf ook uitgesloofd om van de dieetwens, een suikervrij toetje, toch iets moois en smaakvols te maken. Hartstikke blij mee. Ook de bediening deed z'n best om er echt een heerlijke avond van te maken! Dank jullie wel!
-

"Restaurantweek menu"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Vrijdagavond weer genoten van de kookkunsten van Jeroen en Natasja van Hensbergen bij het Klooster in Wijk bij Duurstede. Vooraf een tartaar met aardappelkrokantjes, perfect op smaak en een plaatje om te zien. We namen een extra tussengerecht van Kabeljauw die heerlijk was. Hoofdgerecht van Parelhoen met rodewijnjus was perfect van gaarheid en goed op smaak. Dessert was goed en voldoende, de fles witte cabernet sauvignon van paste goed bij alle gerechten. Ga zo door Jeroen en Natasja!!!!
-

"Geslaagde avond "

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Gezellig restaurant, volkomen verrast, kwaliteit van een hoge klasse. Hier gaan wij zeker nog terug komen.
-