Over Ons

DiningCity is opgericht in 1998 en was een van de eerste restaurant websites in Nederland. DiningCity bleek een populair concept en daarom zijn wij uitgegroeid naar diverse landen met kantoren in Kaapstad, Singapore, Hong Kong en Shanghai.

Wij zijn gek op uit eten gaan en daarom bieden wij onze bezoekers al het gemak dat zij zoeken. Bekijk de foto's van de restaurants en lees de reviews van andere gasten, voordat je online een tafel reserveert. Met meer dan 5 miljoen reserveringen en honderdduizenden reviews biedt DiningCity alles wat je wilt weten over restaurants in de buurt.

Ons kantoor waar ongeveer 20 enthousiaste foodlovers werken ligt onder de rook van de populaire Zuid-As van Amsterdam. Er wordt elke dag hard gewerkt om alles rondom de website in goede banen te leiden. Lijkt het jou leuk om hier onderdeel van te zijn? Bekijk dan onze vacatures.

Restaurant Week

Nationale Restaurant Week
Een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland voor maar € 27,50. Dat is het concept van de Nationale Restaurant Week. De Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar. Kijk voor de exacte data van dit jaar en meer informatie op: www.restaurantweek.nl

Michelin Sterren Restaurant Week "Dining with the Stars"
Een week lang dineren op het allerhoogste niveau bij de beste Michelinsterren restaurants in Nederland! Dining with the Stars is het enige concept dat aanbiedingen biedt rondom Michelinsterren restaurants. Voor meer informatie en reserveringen kijk op: www.diningwiththestars.nl

 

Deals

Diningcity biedt elke week meer dan 200 fantastische restaurant deals aan bij top & Michelinsterren restaurants. Bekijk alle deals op www.diningcity.nl.