Over Ons

DiningCity is opgericht in 1998 en was een van de eerste restaurant websites in Nederland. DiningCity bleek een populair concept en daarom zijn wij uitgegroeid naar diverse landen, waaronder België, Oostenrijk, Italië, Singapore en China.

Wij zijn gek op uit eten gaan en daarom bieden wij onze bezoekers al het gemak dat zij zoeken. Bekijk de foto's van de restaurants en lees de reviews van andere gasten, voordat je online een tafel reserveert. Met meer dan 1 miljoen reserveringen en honderdduizend reviews biedt DiningCity alles wat je wilt weten over restaurants in de buurt.

Ons kantoor waar ongeveer 30 enthousiaste foodlovers werken ligt in hartje Amsterdam, met een waanzinnig uitzicht op het Rijksmuseum. Er wordt elke dag hard gewerkt om alles rondom de website in goede banen te leiden. Lijkt het jou leuk om hier onderdeel van te zijn? Bekijk dan onze vacatures.

about us

Events

DiningCity heeft ook een aantal events opgezet. Deze evenementen zijn bedoeld om restaurants op de kaart te zetten en de bezoekers een unieke ervaring te geven.

Nationale Restaurant Week
Een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 1.000 restaurants van Nederland voor maar €27,50. Dat is het concept van de Nationale Restaurant Week. De Restaurant Week wordt 2 keer per jaargeorganiseerd, in het voorjaar en in het najaar. Kijk voor de exacte data van dit jaar en meer informatie op: www.restaurantweek.nl

Dining with the Stars
Een week lang dineren op het allerhoogste niveau bij de beste Michelinsterren restaurants in Nederland! Dining with the Stars is het enige concept dat aanbiedingen biedt rondom Michelinster restaurants. Voor nieuws en meer informatie kijk op: www.diningwiththestars.nl