Adverteren & DiningCity

Welkom bij het affiliateprogramma van DiningCity. Verdien geld door een advertentie van DiningCity op jouw website te plaatsen. Met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand heeft DiningCity zeer groot bereik onder restaurant bezoekers en foodies. Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend. 

Over DiningCity
DiningCity richt zich op het midden- en topsegment van de Nederlandse gastronomie. Van goed eetcafé tot sterrenzaak. Met onze concepten zoals de zeer populaire Restaurant Week en het topsegment-event Dining with the Stars zijn wij een essentiële schakel tussen gasten en restaurants. 

De bezoekers van DiningCity zijn hoog opgeleid, verdienen bovenmodaal en zijn levensgenieters. Een interessante doelgroep voor adverteerders weten inmiddels veel bedrijven met wie wij samenwerken.

Hoe werkt het?
Wil je graag adverteren op je website? Dan is het affiliateprogramma van DiningCity geschikt voor jou! Je kunt je gratis aanmelden op onze website, waarna je materiaal van DiningCity op je website plaatst. Dit kan een tekstlink, een logo of een reserveringsfeed zijn voor restaurants. Dit materiaal ontvang je van ons en onze staff kan je hier altijd bij helpen, indien nodig. Je ontvangt vervolgens een commissie over elke geleverde reservering via jouw website. De hoogte van de commissie wordt vooraf in overleg bepaald.

Interesse in adverteren?
Een win-win situatie! Doe je mee? Mail dan naar info@diningcity.nl

 

Onze partners

logospartners