Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

Account Manager (nieuw)

Smulpapen, zelfbenoemd recensenten en Michelin-liefhebbers opgelet, want wij zijn op zoek naar jou. De hele dag met horeca bezig zijn, maar ook gewoon ’s avonds tijd hebben om aan te schuiven? Klinkt als een droomjob, toch? Is het ook. Wij van Diningcity zijn op zoek naar een smaakmaker a.k.a. Accountmanager. Voel jij er iets voor om onze culinaire evenementen aan de man te brengen?

Wie zijn wij?
Diningcity is misschien wel het meest gastvrije online reserveerplatform ter wereld. Met evenementen als de (Michelin) Restaurant Week in Nederland, België, Parijs, Budapest, Kaapstad, Singapore, Hongkong en Shanghai. Het matchen van gasten met restaurants is onze missie. Op jaarbasis reserveren honderdduizenden foodies net als jij een tafeltje ergens via Diningcity.

Dit gebeurt allemaal vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam. Ons bedrijf is jong en informeel, heeft een platte structuur en alles draait om hospitality. Niet alleen als het om de gasten gaat, maar ook naar elkaar. We zijn gedreven, gefocust op kwaliteit, team players en fun staat bovenaan onze lijst met to do’s. Op de werkvloer van Diningcity is het dynamisch en vooral: leuk en gezellig om te zijn.

Wat staat jou te doen?
+ Accountmanagement voor de betere eetlocaties in Nederland
+ Samen met je collega's werken aan succesvolle projecten met een helder doel
+ Samenwerking met mooie (internationale) merken en interessante partners.

De ideale tafelgenoot...
+ Liefhebber van lekker eten, affiniteit met de horeca
+ Heeft ervaring (1 a 2 jaar) als accountmanager of inbound sales
+ Heeft een commerciële instelling
+ Onderhandelen zit in jouw bloed. Jij gaat door tot er een triple-win situatie is gevonden: ondernemer blij, consument blij, Diningcity blij
+ Communiceert makkelijk 1-op-1 en telefonisch
+ Spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels
+ Is zelfstandig & representatief
+ Heeft humor!

Wat staat er op jouw menu?
+ Een goed salaris
+ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (bonus + pensioen + km vergoeding)
+ Flexibele indeling van je werkweek
+ Macbook en iPhone
+ Doorgroeimogelijkheden tot regiomanager
+ Oergezellige vrijdagmiddagborrels die niet alleen op vrijdagmiddag zijn (yess!)
+ Teamuitjes voor in de boeken
+ Een onbeperkte aanwas van de beste restauranttips en natuurlijk de eerste (!) mogelijkheid om te reserverenEen dag als Inbound Account Manager Horeca bij Diningcity:
Het is maandagochtend. Een gevarieerde dag ligt in het verschiet. Van een afspraak met een restaurant die al jaren partner is van Diningcity om de samenwerking te evalueren en het bellen van nieuwe Restaurants.
Vorige week heb je een hoop restaurants telefonische gesproken. Het zou top zijn als je hier tot een goede deal kan komen en een mooie samenwerking aan zou kunnen gaan! Denk hierbij aan bv restaurants die je aan gaat sluiten voor de Restaurantweek of Dining with the Stars.
Deze deals verwerk je in ons CRM-systeem. Aan het einde van de dag heb je nog een call met een restaurant die een aanvraag deed. Ook dit zou een mooie toevoeging kunnen zijn voor de gasten van Diningcity in jouw regio.

Ja, dek voor mij maar in...
Mooi, dan staat je nog maar één ding te doen: een korte motivatie per mail sturen naar hr@diningcity.nl met je CV. Hoe duidelijker jij uit kunt leggen dat jij de smaakmakende Accountmanager bent die wij zoeken bent, hoe beter. Eerst nog wat meer weten? Bel naar (020) 486 67 29 en vraag naar Daniel Thuis.

Soort dienstverband: Voltijd, deeltijd (vanaf 32 uur p.w.)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden