Werkstudent Finance

We zijn op zoek naar een werkstudent Finance die ons team komt versterken in Amsterdam! Ben jij het financiële brein in spe dat ons verder helpt met het groeien van onze culinaire evenementen zoals de Nationale Restaurant Week? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Diningcity is misschien wel het meest gastvrije online reserveerplatform ter wereld. Met evenementen als de (Michelin) Restaurant Week in Nederland, België, Parijs, Budapest, Kaapstad, Singapore, Hongkong en Shanghai. Het matchen van gasten met restaurants is onze missie. Op jaarbasis reserveren honderdduizenden foodies net als jij een tafeltje ergens via Diningcity.

Dit gebeurt allemaal vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam. Ons bedrijf is jong en informeel, heeft een platte structuur en alles draait om hospitality. Niet alleen als het om de gasten gaat, maar ook naar elkaar. We zijn gedreven, gefocust op kwaliteit, team players en fun staat bovenaan onze lijst met to do’s. Op de werkvloer van Diningcity is het dynamisch en vooral: leuk en gezellig om te zijn.

Wat je zult doen…
Als werkstudent zal je verschillende dingen leren op het gebied van Finance. Je ondersteunt het Finance team met verschillende taken, te denken aan:
+ Het verwerken en controleren van facturen.
+ Een grote verantwoordelijkheid voor het debiteurenbeheer.
+ Bijdragen aan een volledige en correcte boekhouding.
+ Het verder automatiseren van administratieve processen.

De ideale tafelgenoot…
+ Je zit minimaal in je 1e jaar van je HBO- of WO-opleiding in de richting van Finance & Control, Accountancy, Economie of Bedrijfskunde (met affiniteit voor Finance).
+ Je bent parttime (8-16 uur) per week beschikbaar.
+ Je bent voor minimaal één jaar beschikbaar.
+ Je bent proactief, probleemoplossend en goed met cijfers.
+ Je bent leergierig en ambitieus.
+ Je woont in Amsterdam en omstreken

Wat er voor jou op het menu staat?
+ Een aantrekkelijke omgeving waarin je veel kan leren
+ Een uitdagende omgeving met verantwoordelijkheden
+ Gemotiveerde collega’s die openheid, bescheidenheid en excellent werken hoog in het vaandel hebben staan.
+ Een kantoor in Amsterdam Zuid (nabij de VU) en tijd om je collega’s te leren kennen: gezellige vrijdagmiddagborrels, events en diners.

Ja, ik wil graag aan tafel komen…
Je kunt je CV, voorzien van een sterke korte motivatiebrief per e-mail sturen aan [email protected]. Hoe meer je kunt delen over jezelf en de reden dat je solliciteert, hoe beter. Voor meer informatie kun je ook bellen met telefoonnummer (020) 486 67 29 en vragen naar Roy van Leeuwen.

Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden