Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Uitdagende en leerzame Marketing & Sales stage (start voorjaar 2021)

Hallo tafelgenoot in spé!

Ben je studerend en houd jij ook van lekker eten? Ben jij altijd op zoek naar nieuwe en goede restaurants en kijk jij uit naar een mooie uitdagende stage plek in Amsterdam? Dan is deze meewerkstage in marketing & sales voor jou!

Wie zijn wij:
DiningCity is hét innoverende platform dat (top)restaurants en gasten samenbrengt. Het is onze missie om middels ons platform en ons aanbod aan culinaire concepten gasten zodanig te inspireren dat de keuze snel gemaakt is om heerlijk te gaan eten!

Je kent ons van de zeer succesvolle Nationale Restaurant Week. Naast dit fantastische event biedt Diningcity o.a. restaurant deals aan bij de beste Michelin sterren restaurants. Door de veranderende marktomstandigheden innoveren we met restaurants en chefkoks om concepten te ontwikkelen die het voor gasten mogelijk blijven maken te genieten van de beste producten en de heerlijkste recepten.

Ons hoofdkantoor voor Nederland en België is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast bestaan er vestigingen in Kaapstad, Singapore, Shanghai en Hong Kong.

In Amsterdam werken we met een team van 20 enthousiaste foodies aan de allerbeste service voor onze restaurants en hun gasten. Onze bedrijfscultuur is informeel en jong met een platte organisatiestructuur. Duidelijke communicatie intern en extern staat bij ons hoog aangeschreven. Net als hospitality in de breedste zin van het woord, naar onze gasten én naar elkaar. De mentaliteit is gedreven met een hoge focus op het behalen van targets, maar ook op teamwork én fun! De werkvloer is hier een leuke plek om te zijn!

Wat zoeken we:

Voor onze verschillende succesvolle concepten en projecten hebben wij een meewerkstage marketing & sales beschikbaar per september 2020.

Als stagiair ondersteun je het gehele team in sales en marketing activiteiten. Je wordt onderdeel van het team en houd je bezig met diverse marketing gerelateerde activiteiten, online en offline. Je gaat meewerken aan het Restaurant Week concept met partners. Je wordt aanspreekpunt voor restaurateurs en gasten en gaat het salesteam ondersteunen.

De ideale Stagiair...

Is leergierig;
Is commercieel
Wil het verschil maken;
Is actief op Social Media (Facebook, Instagram, Twitter);
Spreekt zowel uitstekend Nederlands als Engels (Frans is een pre);
Is zeer zelfstandig, representatief, commercieel en bovenal ondernemend;

Wat er voor jou op het menu staat...

Een marktconforme stagevergoeding;
De kans om veel te leren in een dynamisch team;
Een gezellig en jong team;
Gezellige wekelijkse borrels
De beste culinaire tips;
Ja, ik wil graag aan tafel komen…..

Graag nodigen we je dan uit ons je CV en een pakkende motivatie te sturen naar hr@diningcity.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Carlijn de Visser via 020 486 67 29.

Soort dienstverband: Stage

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden