Project Manager

Smulpapen, zelfbenoemd recensenten en Michelin-liefhebbers in en rondom Amsterdam opgelet, want wij zijn op zoek naar jou. De hele dag met horeca bezig zijn, maar ook gewoon ’s avonds tijd hebben om aan te schuiven? Klinkt als een droomjob, toch? Dat is het ook. Wij zijn opzoek naar een smaakmakende Project Manager voor ons team in Amsterdam. Sta jij te popelen om onze culinaire evenementen zoals de (Michelin) Restaurant Week te gaan organiseren? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Diningcity is misschien wel het meest gastvrije online reserveerplatform ter wereld. Met evenementen als de (Michelin) Restaurant Week in Nederland, België, Parijs, Budapest, Kaapstad, Singapore, Hongkong en Shanghai. Het matchen van gasten met restaurants is onze missie. Op jaarbasis reserveren honderdduizenden foodies net als jij een tafeltje ergens via Diningcity.

Dit gebeurt allemaal vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam. Ons bedrijf is jong en informeel, heeft een platte structuur en alles draait om hospitality. Niet alleen als het om de gasten gaat, maar ook naar elkaar. We zijn gedreven, gefocust op kwaliteit, team players en fun staat bovenaan onze lijst met to do’s. Op de werkvloer van Diningcity is het dynamisch en vooral: leuk en gezellig om te zijn.

Wat staat jou te doen?
+ Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor onze projecten. Van onze culinaire evenementen tot samenwerkingen met andere bedrijven: jij maakt er een spetterend project van.
+ Jij wordt een belangrijke spil in ons project- en marketingteam en neemt de marketingstagiair onder je vleugels.
+ Jij bent verantwoordelijk voor alle Social Media kanalen, zoals Instagram, Facebook, Twitter en TikTok.
+ Je stuurt het Customer Support team aan.
+ Het CRM-systeem heeft geen geheimen voor jou. Je beheert het systeem en verbetert waar verbetering te halen valt.
+ Je takenpakket is divers, maar je krijgt alle ruimte om dit zelf in te vullen. Heb je ideeën en zie je ruimte voor verbeteringen? Dat horen we maar wat graag. 


Je rapporteert aan onze Operations Manager en maakt deel uit van het Marketing en Project management team.

De ideale tafelgenoot:
+ Je hebt tenminste 2 jaar relevante werkervaring in de pocket
+ Werkt goed in teamverband, je bent een echte teamplayer
+ Spreekt en schrijft uitstekend Nederlands (Frans is een pré)
+ Is zelfstandig, nauwkeurig, representatief en communicatief (zowel intern als met onze klanten)
+ Heeft een positieve instelling en heeft humor (wij toetsen graag of dit echt zo is)
+ Weet dat Michelin niet alleen autobanden verkoopt (kennis van de branche is fijn)
+ Gaat graag uit eten

Wat staat er op jouw menu?
+ Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
+ Flexibele en zelfstandige indeling van je werkweek
+ Reiskosten & km vergoeding
+ Een gedreven en gezellig team in een groeiend bedrijf
+ Een Macbook en iPhone
+ Oergezellige vrijdagmiddagborrels die niet alleen op vrijdagmiddag zijn (yess!)
+ Teamuitjes voor in de boeken
+ Een onbeperkte aanwas van de beste restauranttips en natuurlijk de eerste (!) mogelijkheid om te reserverenJa, dek voor mij maar in...
Mooi, dan staat je nog maar één ding te doen: een korte motivatie per mail sturen naar hr@diningcity.nl met je CV. Hoe duidelijker jij uit kunt leggen dat jij de smaakmakende Project Manager bent die wij zoeken bent, hoe beter. Eerst nog wat meer weten? Bel naar (020) 486 67 29 en vraag naar Anne.

Soort dienstverband: Voltijd, deeltijd (minimaal 32 uur pw)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden