No.60

Mediterraans, Belgisch, Italiaans, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
9,2 (141 reviews)
99% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 141 mensen zeggen over No.60

9.2 Gebaseerd op 141 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Avondje lekker uit eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijke gerechten en vriendelijke en attente bediening.

Ger op 17 mei 2023
Geverifiëerd
No60 heeft gereageerd op 21 mei 2023

Hartelijk dank voor uw fijne recensie en graag tot ziens


"Een echte aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super gezellig restaurant, we hebben er heerlijk gegeten. De bediening was zeer vriendelijk en gastvrij. Zeker een herhaling waard.

Debby Groen op 14 mei 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellige locatie het eten was goed.een rader

H Vink op 14 mei 2023
Geverifiëerd
No60 heeft gereageerd op 21 mei 2023

Hartelijk dank voor uw fijne recensie en graag tot ziens


"Voortreffelijk!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, eten was perfect. Service: Top! Jammer genoeg van onze kant, de tip vergeten. Maar de volgende keer als we komen trekken we dat recht. We komen hier graag weer.

N.J. van der Meijden op 13 mei 2023
Geverifiëerd
No60 heeft gereageerd op 21 mei 2023

Hartelijk dank voor uw fijne recensie en graag tot snel


"No. 60"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten!

H. op 13 mei 2023
Geverifiëerd
No60 heeft gereageerd op 21 mei 2023

Hartelijk dank voor uw fijne recensie en graag tot ziens

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zutphen e.o.

Toon telefoonnummer

Over No.60

Keuken: Mediterraans, Belgisch, Italiaans, Vis en zeevruchten

Restaurant No.60 is een prachtig restaurant in het historische Zutphen in Gelderland. Het restaurant heeft een eigentijds en stijlvol interieur dat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Gasten waarderen de persoonlijke en professionele service van het personeel, zoals blijkt uit de vele positieve reviews op Google.

Het menu van Restaurant No.60 biedt een combinatie van klassieke en moderne gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Het restaurant staat bekend om zijn uitstekende visgerechten en vegetarische opties. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de presentatie van de gerechten, wat zorgt voor een feest voor zowel de ogen als de smaakpapillen.

Naast het dineren in het restaurant is er ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch op het zonnige terras. Gasten prijzen het restaurant om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het fantastische uitzicht op de historische stad.

Als je op zoek bent naar een bijzondere culinaire ervaring in Zutphen, dan is Restaurant No.60 absoluut een bezoekje waard. Het restaurant wordt geprezen om zijn hoogwaardige service, smaakvolle gerechten en prachtige ambiance.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Zutphen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden