SMIKKEL Pannenkoekenhuis

Pannenkoeken |
4,8 (14 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 14 mensen zeggen over SMIKKEL Pannenkoekenhuis

4.8 Gebaseerd op 14 reviews. 50% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Matig"
4.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 2

Weinig tot geen gasten! Het was er erg koud en de drankjes waren erg duur!!

Ryan op 04 december 2023
Geverifiëerd

"Lidl restaurantbon"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

lekker gegeten in een gemoedelijke sfeer, fijne bediening

Johan op 01 december 2023
Geverifiëerd
Team Smikkel heeft gereageerd op 04 december 2023

Bedankt voor de mooie revieuw!


"Teleurstelling "
2.7 Keuken 6 | Service 1 | Sfeer 1

We hadden gereserveerd voor vier personen. We werden naar een tafeltje gestuurd en de bediening vertelde dat er vier tomatensoep klaarstond. Wij zeiden nog maar we willen niet alle vier gebruik maken van het menu. Er waren kinderen bij en die eten niet drie gangen. Nee dat kon ik had gereserveerd voor vier dus moest...

Lees hele review

We hadden gereserveerd voor vier personen. We werden naar een tafeltje gestuurd en de bediening vertelde dat er vier tomatensoep klaarstond. Wij zeiden nog maar we willen niet alle vier gebruik maken van het menu. Er waren kinderen bij en die eten niet drie gangen. Nee dat kon ik had gereserveerd voor vier dus moest ik voor vier personen het menu afnemen met vier vouchers. Ik zei nog dat kan met 1 voucher volgens de site en er staat dat je kon kiezen tussen soep en brood. Als ik nog een mandje brood wilde kon dat en dan maar twee soep. Brood kwam half aangebrand aan met kruidenboter die blijkbaar net gewarmd was en nu gesmolten was. Vervolgens wilden we drie pannenkoeken met spek. Er was niet genoeg spek voor drie. Dus wij vragen is er dan voor 1 pannenkoek genoeg spek, nee eigenlijk ook niet. Een pannenkoek zonder de champignons die wel besteld was. Vervolgens het toetje bolletje ijs met slagroom, was oke. Gelukkig wel op tijd genoemd dat we geen likeur wilden. Op de rekening stond vervolgens een drankje extra gerekend, met moeite nog terug gekregen. Door de houding van de bediening die tevens de kok was een teleurstellende avond.

Verdrietig op 30 september 2023
Geverifiëerd

"Bij de neus genomen"
4.3 Keuken 3 | Service 5 | Sfeer 5

De juiste prijs van de gerechten staat niet op de kaart staat op de kaarthouder vermeld dat er een prijsverhoging per gerecht tussen de 5 a 10 procent was
Later bleek dat de prijsverhoging geen 10 procent was maar 20 was

Wouterina Krommenhoek op 09 september 2023

"Wij hebben smakelijk gegeten was heel goed van smaak erg fijn."
6.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 5

We hebben goed gegeten het was erg goed ondanks de bon.
Heel erg fijn bedankt .

Hendrina op 14 augustus 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zenderen e.o.

Toon telefoonnummer

Over SMIKKEL Pannenkoekenhuis

Keuken: Pannenkoeken

Kom even helemaal tot rust in de bosrijke omgeving van Zenderen waar Pannenkoekenhuis SMIKKEL gevestigd is. Zoals de naam al zegt kan je genieten van een groot scala aan verschillende pannenkoeken en andere gerechten. Het is plek waar je in een fijne en gezellige sfeer kan neerstruinen. Het interieur is warm met originele eikenhouten elementen en een openhaard op een molensteen. Ook heeft De Beleverij zijn intrede gemaakt bij SMIKKEL. Kinderen kunnen daardoor de ultieme gezellig dag beleven.

Wanneer kom jij lekker en voordelig kennismaken met SMIKKEL Pannenkoekenhuis in Zenderen?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Zenderen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden