NIEUW: Wil jij voordelig uit eten bij 500 top restaurants? Reserveer nu voor de Restaurant Week 2023

SUPPER Intimate

Modern |

Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze) € 27,50

SUPPER Intimate

Modern |

Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze) € 27,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze)
€ 27,50

Ontdek de geheime cocktailbar van Amsterdam. SUPPER Intimate is de perfecte plek om samen met je vrienden te genieten van unieke handgemaakte cocktails en heerlijke bites. SUPPER Intimate heeft een menu vol met kenmerkende cocktails die zeker in de smaak zullen vallen, elk daarvan is gecombineerd met een bijpassende bite om de smaken te versterken. Toegang krijgen tot deze cocktailbar kan alleen met een speciale code die elke week veranderd, deze krijg je op de dag zelf toegestuurd via een persoonlijke WhatsApp message. Eenmaal binnen wordt je getrakteerd op een werkelijk ongeëvenaarde drink ervaring!

Geniet waanzinnig goed van deze Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze) voor slechts € 27,50!

Wanneer kom jij genieten van de Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze) bij restaurant SUPPER?
De lobster taco is niet inbegrepen, hierbij wordt een meerprijs van €4 gerekend.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over SUPPER Intimate

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over SUPPER Intimate

Keuken: Modern

Supperclub is meer dan een restaurant: een gallery, een club en een bar, het is het allemaal ineen! Het is een ontmoetingspunt waar gelijkgestemden elkaar vinden en aan het einde van de nacht met een verhaal naar huis gaan. Supper Intimate is een geheime cocktailbar waar je zintuigen worden geprikkeld. Een intieme, sfeervolle en luxe cocktailbar gelegen in het centrum van Amsterdam. Een menu vol creatieve signature cocktails gecombineerd met bijpassende bites. Een ontspannen sfeer met old-skool RnB-muziekvibes.

Supper Intimate biedt met haar geweldige cocktails de gelegenheid deze artistieke synergie te onderzoeken en alle zintuigen te prikkelen. Kijk, ruik, hoor en proef Supper Intimate zoals je nergens anders ervaart!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden