Veluws Eethuis Wissel

Klassiek, Nederlands | | Menu
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat mensen zeggen over Veluws Eethuis Wissel

Schrijf een review en deel je foto's

"Wissel revisited"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer een geweldige avond. Gereserveerd, maa dat was door Diningcity niet doorgestuurd. Heel prettig en smoothly opgelost door Bertus.
Het eten en alles er omheen was weer geweldig.
Kortom weer een aanrader!

Martin Mesch op 10 april 2023
Geverifiëerd

"Genoten!!! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een heerlijke avond gehad. Een hartelijk welkom, heerlijke gerechten. Kortom zoals ze dat zeggen: een 10 met een griffel.

Martin Mesch op 25 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Epe e.o.

Toon telefoonnummer

Over Veluws Eethuis Wissel

Keuken: Klassiek, Nederlands

Kom helemaal tot rust bij restaurant het Veluws Eethuis Wissel in Epe. Het restaurant heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een gemoedelijke plek voor jong en oud, waarbij gastvrijheid met een ‘alles kan’ mentaliteit voorop staat. De keukenbrigade werkt vooral met biologische en regionale producten op een traditionele manier. Geniet in de zomermaanden op het prachtige terras met diverse lounge hoeken en binnen van het moderne en rustige interieur.

Wanneer kom jij genieten van de mooie omgeving van restaurant het Veluws Eethuis Wissel in Epe?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Epe e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden