Grand Cafe ’t Aod Kloaster

Nederlands | | Menu

3-gangen Keuzemenu € 29,95

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
3-gangen Keuzemenu
€ 29,95

Grand Cafe ’t Aod Kloaster doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen keuzemenu. Ontdek Grand Cafe ’t Aod Kloaster nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen keuzemenu.

Reserveer nu jouw tafel bij Grand Cafe ’t Aod Kloaster!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Grand Cafe ’t Aod Kloaster

Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker eten aan schappelijke prijs"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Lekker eten met een keuzemenu!

Smeiltje op 20 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Stevensweert e.o.

Toon telefoonnummer

Over Grand Cafe ’t Aod Kloaster

Keuken: Nederlands

Kom bij zinnen en geniet van het leven bij Grand Cafe ’t Aod Kloaster in het Limburgse Stevensweert. In het voormalige klooster van de Zusters en Franciscanessen weten ze wel hoe van het leven moeten genieten. Het restaurant is gevestigd in een karakteristiek gebouw in het hart van het Limburgs vestingstadje Stevensweert. Het klooster serveert heerlijke soepele bieren van de tap die met het seizoen meegaan. Daarbij geniet je met het zonnige weer perfect van de heerlijke gerechten op het zonovergoten terras op het centrale plein. ’t Aod Kloaster is een perfecte begin- of eindpunt voor een mooie wandeling door het Limburgs schoon waar Stevensweert midden in ligt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Stevensweert e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden