Neetu Dhaba

Nepalees, Aziatisch, Indiaas | | Menu
8,7 (26 reviews)
92% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 26 mensen zeggen over Neetu Dhaba

8.7 Gebaseerd op 26 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Great food & friendly service"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Went above an beyond to accommodate my friend who is gluten free. Food was plentiful & delicious, with great service!

Tommy (1 review) op 19 januari 2024
Geverifiëerd

"Goed en lekker eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goed en lekker eten

Jan De jonge op 19 november 2023
Geverifiëerd

"Lekker!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Probably best Indian food in Amsterdam and I've eaten at many restaurants!

Don Logan op 15 november 2023
Geverifiëerd

"4-gangen diner met Lidlbon beneden pijl"
6.0 Keuken 3 | Service 7 | Sfeer 8

Jammer, dit is namelijk wel een goed restaurant. Als we dit niet kenden zouden we niet terugkomen. We waren met zogenaamde korting op een 4-gangen diner (dat niet als zodanig op de kaart staat) zelfs duurder uit. Dat voelt als misleiding. 4 gangen slaat ook eigenlijk nergens op, want papadum is geen gang.
Er was g...

Lees hele review

Jammer, dit is namelijk wel een goed restaurant. Als we dit niet kenden zouden we niet terugkomen. We waren met zogenaamde korting op een 4-gangen diner (dat niet als zodanig op de kaart staat) zelfs duurder uit. Dat voelt als misleiding. 4 gangen slaat ook eigenlijk nergens op, want papadum is geen gang.
Er was geen keuze binnen het aanbod van het diner. We zouden vooral de voor- en nagerechten niet gekozen hebben als we zelf konden kiezen. Hoofdgerechten zijn lekker, maar erg kleine porties (vooral als je vergelijkt met afhalen).
Als ze nog eek met een kortingsactie meedoen, zullen we er geen gebruik van maken (of ze moeten gewoon korting op het hele assortiment / de rekening geven). Niet met zo'n raar 4-gangen diner aankomen.

Jolanda de Vries op 01 november 2023
Geverifiëerd

"It’s a scam"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

So what they do is to take their regular 3-course menu, put the papadam from the entree as the first course and call it a 4-course menu and charge 35% more. Went home hungry and disappointed. Not recommended

AP op 15 oktober 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Neetu Dhaba

Keuken: Nepalees, Aziatisch, Indiaas

Maak een rondreis door India en Nepal bij Neetu Dhaba nabij het Amsterdamse Vondelpark. Al duizenden jaren wordt de Indiase keuken geraffineerd tot de lekkerste gerechten anno nu. De gerechten die bij Neetu Dhaba op de kaart staan, komen uit alle windstreken van India en Nepal waar verschillende bevolkingsgroepen en tradities zijn gecombineerd. Bovendien kun je bij Neetu Dhaba genieten in een ongedwongen sfeer waar het restaurant is ingericht volgens de Indiase stijl. Zo wordt een stukje India naar Amsterdam gebracht.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden