Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Wils Bakery Café

Frans, Klassiek | €€ | Menu
8,8 (14 reviews)
93% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 14 mensen zeggen over Wils Bakery Café

8.8 Gebaseerd op 14 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten tijdens de restaurantweek. Fijne sfeer

Mar op 22 april 2023
Geverifiëerd

"Matig "
5.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 4

Ik ben zwanger en dus wilde ze mij een vegetarisch menu geven. Vreemd want ik ben niet vegetarisch. Het is het allemaal net niet. Plek komt koud over, weinig spannends aan het eten. Het is ok maar niet om terug te gaan

Lisa op 08 april 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in ongedwongen setting"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

In het kader van de restaurantweek gegeten bij Wils Bakery Café. De grootte van de porties waren perfect en de voor-, tussen- en hoofdgerechten waren echt super. Wij zouden alleen adviseren een ander dessert aan het menu te koppelen omdat het softijs met caramel weliswaar lekker was, maar toch een beetje te simpel (...

Lees hele review

In het kader van de restaurantweek gegeten bij Wils Bakery Café. De grootte van de porties waren perfect en de voor-, tussen- en hoofdgerechten waren echt super. Wij zouden alleen adviseren een ander dessert aan het menu te koppelen omdat het softijs met caramel weliswaar lekker was, maar toch een beetje te simpel (te MacSunday). Verder niets dan lof voor dit restaurant dat als één van de weinigen kwaliteit voor een redelijke prijs biedt. Hou dat onderscheid svp vast.

DiBoS op 03 april 2023
Geverifiëerd

"Fijne sfeer"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Aangenaam, pretentieloos, goeie verhouding prijs/kwaliteit, lekker eten

Mieke Hoogvliet op 03 april 2023
Geverifiëerd

"Eten goed personeel wat minder"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Bij binnenkomst werd gezegd dat we aan elke 2 persoons tafel mochten gaan zitten. Jassen werden niet aangenomen of verwezen naar garderobe. Die hebben we dus over onze stoel gehangen. Er liep behoorlijk wat personeel rond en met ons mee waren er 3 tafels. Na een minuut of 10 kwam iemand brood mer boter brengen. Aan ...

Lees hele review

Bij binnenkomst werd gezegd dat we aan elke 2 persoons tafel mochten gaan zitten. Jassen werden niet aangenomen of verwezen naar garderobe. Die hebben we dus over onze stoel gehangen. Er liep behoorlijk wat personeel rond en met ons mee waren er 3 tafels. Na een minuut of 10 kwam iemand brood mer boter brengen. Aan die persoon moesten we vragen of we iets te drinken konden krijgen. En dan zie je op de rekening ook nog dat er voor een gewoon wit wijntje 10 euro in rekening wordt gebracht. Hetzelfde bedrag dat ik vorig jaar in hun restaurant boven betaalde voor een wijntje. Het eten was prima maar niet echt speciaal.

Irene Munoz op 02 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wils Bakery Café

Keuken: Frans, Klassiek

Gelegen in Amsterdam is Wils Bakery Café. Ook wel bekend van sterrenrestaurant Wils*. In Wils Bakery Café het ambacht van een bakkerij met de gezelligheid van een Franse bistro. Op de menukaart vind je herkenbare gerechten, bereid met hetzelfde vakmanschap als in restaurant Wils*. Het team, onder leiding van chef Rudolf, laat hun passie voor koken zien door heerlijke gerechten gevuld met smaaksensaties. Laat je door Barbora ook adviseren voor een lekkere bijpassende wijn. Het is een plek waar je je thuis kan voelen en waar de deur altijd voor je open staat.

Wanneer maak jij kennis met Wils Bakery Café in Amsterdam?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden