Odille

Frans | €€ | Menu
10,0 (7 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Odille

Wat 7 mensen zeggen over Odille

10.0 Gebaseerd op 7 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lunch 28 april"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na een hartelijke ontvangst werden we naar onze tafel begeleid. We kregen een alcoholvrije chartreuse om onze smaak te neutraliseren. Vervolgens een heerlijke Cremant met amuses. De rest van de gangen waren super lekker in combinatie met passende wijnen. Ook de verschillende soorten brood en boter waren top. Doordat...

Lees hele review

Na een hartelijke ontvangst werden we naar onze tafel begeleid. We kregen een alcoholvrije chartreuse om onze smaak te neutraliseren. Vervolgens een heerlijke Cremant met amuses. De rest van de gangen waren super lekker in combinatie met passende wijnen. Ook de verschillende soorten brood en boter waren top. Doordat de tafels rond de open keuken staan kun je meekijken en zie je de keukenbrigade in alle rust koken voorje. De koks komen ook aan tafel uitleg geven. Bediening is heel relaxed. Als afsluiting nog koffie met heelijke friandise. Kortom een mooie zaak met heel enthousiaste mensen. Komen zeker een keer terug.

Rob Aerts op 29 april 2023
Geverifiëerd

"ons bezoek aan odille donderdag 6 april 2023"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

was fantastisch. Ben blij dat ik nog alles heb kunnen zien en beleven. alles, maar ook allles tot zijn puntjes. Hebben een fantatisch werk gedaan.
nu genieten, please be happy. fuerte abrazo en tot de volgende ontmoeting hier op mallorca.

joep raymakers op 10 april 2023

"Ster allures ⭐⭐"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ster allures ⭐⭐:
Vanavond heerlijk gegeten bij Odille Restaurant in Sint-Oedenrode, mooie en origineel ingerichte ambiance, geïnspireerd op Salvador Dali, zeer hoogwaardig afgewerkt restaurant. Eigen ontworpen servies. Maar dat niet alleen, een origineel menu die slechts alleen wat hoofdlijnen uiteenzette wat je di...

Lees hele review

Ster allures ⭐⭐:
Vanavond heerlijk gegeten bij Odille Restaurant in Sint-Oedenrode, mooie en origineel ingerichte ambiance, geïnspireerd op Salvador Dali, zeer hoogwaardig afgewerkt restaurant. Eigen ontworpen servies. Maar dat niet alleen, een origineel menu die slechts alleen wat hoofdlijnen uiteenzette wat je die avond te wachten stond. Dat werd geserveerd door verschillende koks en serveersters en eigenaar en eigenaresse. Een boeiend verhaal, teveel omdat bij elke gerecht te onthouden. Maakt niet uit de gangen waren uitgebreid smaakvol en zagen er tot in perfectie gedecoreerd uit. De wijnen waren smaakvol.
Kortom een aanwinst voor Rooi en verder dan Rooi.

Maarten Kaskens op 02 april 2023

"culinair hoogstandje "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een bijzondere, onvergetelijke avond gehad en heerlijk gegeten en gedronken bij Odille, de sfeer is goed, zeer vriendelijk en bekwaam personeel, super aardige gastheer en gastvrouw, wilt U een bijzonder avondje uit zouden wij U aanbevelen hier eens naar toe te gaan.

Henny & Annemarie op 24 maart 2023

"Echt fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij een geweldige middag beleeft in Sint-Oedenrode! Deze prachtige, vernieuwende zaak onder leiding van Lotte en Casimir is een echte beleving te noemen. De tijd staat echt even stil, je wordt geheel culinair in de watten gelegd in een ongedwongen sfeer met kundig en zeer vriendelijk personeel. Geopend si...

Lees hele review

Wat hebben wij een geweldige middag beleeft in Sint-Oedenrode! Deze prachtige, vernieuwende zaak onder leiding van Lotte en Casimir is een echte beleving te noemen. De tijd staat echt even stil, je wordt geheel culinair in de watten gelegd in een ongedwongen sfeer met kundig en zeer vriendelijk personeel. Geopend sinds 1 maart, wauw!, bewonderenswaardig wat ze nu al neerzetten! Chapeau!
Jullie hebben er vaste klanten bij!

Judith op 09 maart 2023

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Oedenrode e.o.

Toon telefoonnummer

Over Odille

Keuken: Frans

Heerlijke gerechten met rijke smaken: dat is waar Odille in Sint-Oedenrode letterlijk en figuurlijk voor staat! Dompel jezelf onder in de wereld van Odille waar je keer op keer wordt verrast met vakmanschap voor fenomenale fine dining-gerechten. In een ongedwongen sfeer geniet je van de creativiteit van chef Evens en sommelier Bloem. De termen, vakmanschap, vernieuwing, duurzaamheid gaan gepaard met eerlijke -en pure ingrediënten. Wanneer kom jij genieten van Brabantse gastvrijheid en verfijnde gerechten?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Sint-Oedenrode e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden