MARA by Flipp

Frans, Klassiek, Modern | €€€ | Menu
9,4 (69 reviews)
99% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 69 mensen zeggen over MARA by Flipp

9.4 Gebaseerd op 69 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een mooie avond waar alles klopte "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het begon met een fantastische amuse met paling. Wij hadden 6 gangen, hele mooie gerechten. Alles werd vergezeld door heerlijke wijnen, complimenten voor de sommelier, wat een enthousiaste man. Dit restaurant is echt een aanrader. Probeer ook zeker de droge PX bij de kaas

Anoniem op 16 december 2023
Geverifiëerd

"Voortreffelijk "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden een vijfgangendiner. Alle gangen waren voortreffelijk van smaak, met de juiste samenstelling van ingrediënten en de goede volgorde. Er is rekening gehouden met onze dieetwensen. Personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. De inrichting is heel smaakvol en sfeervol. Een aanrader!

Aida op 13 december 2023
Geverifiëerd

"Lekker eten in fijne sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In een mooi oud pand is de beneden etage omgebouwd tot restaurant met keuken. De sfeer en muziek zijn eigentijds en chill. De bediening is enthousiast en terecht: ook de gerechten die uit de half open keuken komen zijn met zorg, liefde en de juiste creativiteit bereid. Aan speciale wensen wordt gehoor gegeven en ook...

Lees hele review

In een mooi oud pand is de beneden etage omgebouwd tot restaurant met keuken. De sfeer en muziek zijn eigentijds en chill. De bediening is enthousiast en terecht: ook de gerechten die uit de half open keuken komen zijn met zorg, liefde en de juiste creativiteit bereid. Aan speciale wensen wordt gehoor gegeven en ook als vegetariër word je hier in de watten gelegd. Bijpassende wijnen? Uiteraard en met passie uitgelegd. Hier komen we terug!

Edzo Bergman op 10 december 2023
Geverifiëerd

"Subliem met veel liefde "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het was echt heerlijk allemaal, we hebben echt genoten. Het alcoholvrije arrangement was subliem, soms "mis" je de alcohol, maar dat was hier absoluut niet het geval, het was heel goed gepaired.
Mooie en uitdagende smaacombinaties waar de liefde van afdruipt!

Lisa en Bas op 01 december 2023
Geverifiëerd

"Culinair genieten bij Mara"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Onze eerste kennismaking met Mara en wat een fijne verassing! Stuk voor stuk zeer mooi opgemaakte borden, perfecte toelichting op de wijnen en de gerechten en gewoon uitstekende gerechten! Hele mooie verrassende smaken, bijzondere combinaties, seizoens producten maar bovenal echt heel erg lekker!

Martin op 25 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over MARA by Flipp

Keuken: Frans, Klassiek, Modern

Gelegen in het centrum van Rotterdam is restaurant MARA by Flipp. Laat je meenemen in de wereld van fine dining, de wereld van FLIPP. In MARA wordt er modern en duurzaam gekookt met invloeden van binnen- en buitenland. Ambachtelijk, puur en licht zijn woorden die centraal staan. MARA is intiem en relaxed, de natuurlijke vibe dompelt je helemaal onder in de wereld van Florian van Dillen. Hij heeft zijn eigen interpretatie van Franse klassiekers die bereid worden met veel gevoel. Zo goed als alles wat er bereid wordt komt uit eigen keuken; van azijn tot aan het zuurdesembrood. Maak kennis met MARA By Flipp en beleef een onvergetelijke avond!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden