Azaka Fusion Restaurant

Caribisch | €€ | Menu
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat mensen zeggen over Azaka Fusion Restaurant

Schrijf een review en deel je foto's

"Azaka "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Voor mij en nieuwe ontdekking in Amersfoort. Heerlijk gegeten, gezellige ontspannen sfeer en vriendelijke bediening. Een aanrader!

Meggie op 18 maart 2023
Geverifiëerd

"Genieten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance met vriendelijke bediening! Gewoon Goed!

Pedro op 11 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amersfoort e.o.

Toon telefoonnummer

Over Azaka Fusion Restaurant

Keuken: Caribisch

Sensationele smaakbelevingen met exotische gerechten bij Azaka Fusion in Amersfoort! Bij Azaka ontdek je een wereld aan exotische smaken vanuit de Caribische keuken. De Caribische keuken is een mix van de Afrikaanse, Indiase, Chinese en Indische keukens en is bij Azaka samengesmolten tot een fusie met de subtiele Europese keukens. Bij Azaka waan je jezelf op de Cariben maar dan dichtbij huis met een vleugje uit Italië en Frankrijk. Door de Caribische passie, smaken en kruiden toe te passen ontdek je een unieke smaakbeleving die gepaard gaat met Caribische gastvrijheid. Wanneer kom jij bourgondisch genieten op exotisch niveau?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amersfoort e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden