Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat mensen zeggen over Heeren aan de haven

Schrijf een review en deel je foto's

"Trendy restaurant "
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Mooie ambiance, heel vriendelijk personeel. Lekker eten, ook echt genoeg.

Edwin Hagenaar op 01 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Streefkerk e.o.

Toon telefoonnummer

Over Heeren aan de haven

Keuken: Nederlands, Japans / Sushi, Vis en zeevruchten

Drijvend aan de Lek schittert dé hotspot van Streefkerk boven water uit: de Heeren aan de Haven. Op deze unieke locatie heb je een prachtig uitzicht op de Lek en alles wat daar aan voorbij komt. Geniet van een ongedwongen sfeer met een warme uitstraling. Bij de Heeren aan de Haven geniet je van heerlijke gerechten zoals oesters, sushi, seafood en heerlijke vlees- en vegetarische visgerechten. De brasserie beschikt ook over een wijnbar met uitstekende zorgvuldig gekozen wijnen en champagnes. Bij de Heeren aan de Haven gaan ze alleen voor een ware culinaire beleving voor haar gasten die worden verrast met een sensationele smaakbeleving.

Wanneer kom jij genieten bij dé nieuwe (drijvende) hotspot in de Alblasserwaard?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Streefkerk e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden