Ron Gastrobar Bij de C

Frans, Modern | €€ | Menu
9,0 (16 reviews)
94% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 16 mensen zeggen over Ron Gastrobar Bij de C

9.0 Gebaseerd op 16 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top beleving!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten op een prachtige locatie in Bloemendaal!

Marieke Hutten op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, jammer dat we alleen om half 6 konden reserveren omdat we mee deden aan de restaurantweek.

jannie Vermeulen op 21 maart 2024
Geverifiëerd

"Het C label…"
5.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 5

Helaas kan ik niet zeggen dat we een bijzondere culinaire avond hadden. Het eten was niet slecht maar miste de verrassende innovaties in de gerechten waarvan ik wel geniet zoals bij Ron gastrobar Indonesia. Voor raffinement in de gerechten en om een bijzondere smaakbeleving ga ik voortaan toch liever naar de oriënta...

Lees hele review

Helaas kan ik niet zeggen dat we een bijzondere culinaire avond hadden. Het eten was niet slecht maar miste de verrassende innovaties in de gerechten waarvan ik wel geniet zoals bij Ron gastrobar Indonesia. Voor raffinement in de gerechten en om een bijzondere smaakbeleving ga ik voortaan toch liever naar de oriëntaalse etablissementen van Ron Blaauw. Geen A label hier maar een C.
De C van …. gewoontjes.

Jackson op 19 maart 2024
Geverifiëerd

"Prachtige locatie voor een ontspannen diner"
8.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 10

Het 5-gangen chefs menu was gevarieerd en smakelijk. Een prima manier om eindelijk kennis te maken met deze relatieve nieuwkomer. De bediening was jong en vriendelijk. Neem de tijd om hier de maaltijd te gebruiken is mijn advies en ontspan.
De locatie is geweldig zo op het duin. Parkeren was voor ons wat lastiger v...

Lees hele review

Het 5-gangen chefs menu was gevarieerd en smakelijk. Een prima manier om eindelijk kennis te maken met deze relatieve nieuwkomer. De bediening was jong en vriendelijk. Neem de tijd om hier de maaltijd te gebruiken is mijn advies en ontspan.
De locatie is geweldig zo op het duin. Parkeren was voor ons wat lastiger vanwege een voorstelling in het nabijgelegen openluchttheater, normaal gesproken kan dat geen probleem zijn.

Annemarie op 17 september 2023
Geverifiëerd

"Creatieve keuken Aanrader!"
9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

Creatief en heerlijk menu. Heerlijke avond buiten gegeten.

Mandy Tienstra op 09 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bloemendaal e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ron Gastrobar Bij de C

Keuken: Frans, Modern

Omringd door de prachtige Bloemendaalse natuur vind je Ron Gastrobar bij de C. Het restaurant zit verscholen tussen de duinen en je geniet op deze unieke locatie van al het lekkers van het land én van de zee. Gastvrijheid en gezelligheid staan bij Ron Gastrobar bij de C centraal. Het is een plek waar je kan genieten van heerlijke gerechten in de ongedwongen en toegankelijke sfeer die je van Ron Gastrobar gewend bent. Want ook in Bloemendaal geldt: uit eten gaan moet een feestje zijn! Ron Gastrobar bij de C wil voor iedereen toegankelijk zijn door haar betaalbare gerechten en informele sfeer. Van kraakverse vissen tot frisse groentegerechten en botermalse stukken vlees: Ron Gastrobar bij de C biedt een menu van makkelijk deelbare gerechten en heerlijke specials. Ontdek Bloemendaal zoals je nooit eerder gedaan hebt!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Bloemendaal e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden