Aroma Italian Fine Dining

Italiaans | €€€ | Menu
9,6 (13 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 13 mensen zeggen over Aroma Italian Fine Dining

9.6 Gebaseerd op 13 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Perfect dinner"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Absolutely worth a visit. Great menu and interesting combinations. Service was great.

Erik Swart op 21 mei 2023
Geverifiëerd

"Top avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten: originele gerechten zowel bereiding en ingrediënten verrassend. Vriendelijke bediening. We voelden ons helemaal thuis. Het is te hopen dat we in de toekomst ook nog zo makkelijk kunnen reserveren, maar ik vrees het ergste: als dit bekend wordt zit het elke avond vol.

Herman op 05 december 2022
Geverifiëerd

"Uitstekend "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Verfijnde smaken en origineel en prachtig vormgegeven/ gepresenteerd.

KM op 02 december 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vaassen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Aroma Italian Fine Dining

Keuken: Italiaans

Proef Italië op z'n best bij Italiaanse fine dining restaurant Aroma in het Gelderse Vaassen! Chef Pasquale Carfora heeft van jongs af aan ervaring opgedaan bij diverse Italiaanse fine dining -en Michelin restaurants. Hier heeft hij het fijne van het vak geleerd waarna hij vervolgens in Nederland is terechtgekomen om te verdiepen in de Noord-Europese stijl van fine dining. Zo creatief als Pasquale Carfora, ontdekte hij een sublieme combinatie tussen de Italiaanse -en Noord-Europese keuken. Samen met zijn geliefde Elisa Leune heeft hij het wonderschone Aroma geopend! Chef Pasquale Carfora maakt fantastische combinaties met de kwaliteitsproducten uit Italië en de verse seizoensproducten uit de Veluwe. Ervaar de Italiaanse keuken zoals je nog nooit hebt ervaren! Proef de verschillende smaken en aroma's en de liefde die chef Pasquale Carfora in zijn creaties. Zijn creaties zij beloond met een eervolle vermelding in de Gault&Millau gids! In 2023 heeft Aroma Italian Fine Dining een eervolle vermelding gekregen in de Michelingids en is Aroma uitgeroepen tot Italiaans Restaurant van het Jaar.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Vaassen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden