Aroma Italian Fine Dining

Italiaans | €€€ | Menu
9,2 (21 reviews)
90% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 21 mensen zeggen over Aroma Italian Fine Dining

9.2 Gebaseerd op 21 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Creatieve Italiaan"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Excellente dishes in een rustige ambiance met attentive bediening

Roelof de Kroes op 01 juli 2024
Geverifiëerd

"Fantastisch gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van een fantastisch 5-gangen diner. Wat een ambacht zit hierin! We komen nog weleens terug. En het oog wil ook wat. Zie mijn (onbewerkte) foto’s!

Hermanus op 08 juni 2024
Geverifiëerd

"Fantastisch lekker gegeten"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten waarbij alle gerechten ook nog eens heel mooi waren opgemaakt. We komen zeker nog eens terug!

Minibren op 07 juni 2024
Geverifiëerd

"Viel tegen"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Veel verwacht door verhalen , maar viel helaas tegen . Prijs/kwaliteit is scheef, zowat ongare keiharde pasta, is geen al dente…en 11 euro per Bob glaasje ook buiten verwachting….

Ayen The op 13 april 2024
Geverifiëerd
Jan Leune heeft gereageerd op 15 april 2024

Goedemorgen ! DankU voor Uw bezoek aan Aroma. Het spijt ons te lezen dat U niet tevreden bent en Aroma niet aanraadt....Dit terwijl U ons een 8,7 als waardering geeft. De pasta gerechten in ons restaurant zijn 'al dente' ; 7 minuten gekookt en daarna 8 minuten 'in padella' (de koekenpan) verder bereid.Op deze manier wordt de pasta bij Aroma bereid. Wat betreft de prijs van 11 euro per Bob glas; dit is de prijs van een exclusieve wijn die U heeft gekozen. Wij schenken ook de 'huiswijnen' als Bob en de prijs hiervan is lager. Vriendelijke groeten,

Jan Leune en het Aroma team


"Het kan veel beter"
3.7 Keuken 3 | Service 3 | Sfeer 5

Met hooggespannen verwachtingen voor de eerste keer met vrienden (totaal 4 personen) naar restaurant Aroma te Vaassen gegaan voor het 4-gangen Gault&Millau lunch van Chef Pasquale. Het is uitgelopen op een deceptie. Het begon al bij aankomst. De reservering gemaakt via Diningcity met €120 aanbetaling was niet bekend...

Lees hele review

Met hooggespannen verwachtingen voor de eerste keer met vrienden (totaal 4 personen) naar restaurant Aroma te Vaassen gegaan voor het 4-gangen Gault&Millau lunch van Chef Pasquale. Het is uitgelopen op een deceptie. Het begon al bij aankomst. De reservering gemaakt via Diningcity met €120 aanbetaling was niet bekend. We kregen het "verwijt" waarom we niet rechtstreeks geboekt hadden. Na enige tijd werd de menukaart ingenomen en werd medegedeeld dat de reservering op de computer gevonden was. Het menu was niet bijzonder, zeker niet sterwaardig. Warme gerechten werden te koud geserveerd. De chef gaf bij 2 gangen uitleg in gebrekkig Nederlands. Het dieptepunt was het hoofdgerecht. Een "bitterbal" gevuld met gestoofde ossenstaart, niet meer dan een simpel tussengerecht. Was de keuken niet voorbereid op dit menu? Na het menu afgesloten met een (koude) espresso. Ongevraagd werden daarbij een aantal patisserie hapjes geserveerd voor €12 per persoon (oeps). Ons gezelschap had 2 flessen plat water gebruikt. Op de rekening staat hiervoor €24, want water is €6 per persoon onbeperkt. Voor het bijpassende wijnarrangement wordt €12,50 per glas in rekening gebracht, erg veel voor deze gemiddelde Italiaanse wijnen. Daarmee werd de lunch wel erg duur en was de prijs-kwaliteit ver te zoeken. Jammer. De locatie van de voormalige De Leest is fantastisch, maar ons zal men niet terugzien als Pasquale zich niet significant gaat verbeteren.

Adri B. op 07 april 2024
Geverifiëerd
Jan Leune heeft gereageerd op 15 april 2024

Beste Mijnheer Blokhuis, danku voor uw bezoek aan Aroma. Het spijt ons te lezen dat U niet tevreden bent over uw bezoek en u deze een deceptie noemt..Kunt u svp aangeven wie u het 'verwijt' maakte betreffende de niet rechtstreekse reservering ? Wij kunnen dit dan met de desbetreffende persoon bespreken.(u kunt schrijven aan: [email protected]) U schrijft dat het menu niet 'sterwaardig' was. Zoals u weet is Aroma geen sterrenrestaurant....alhoewel de recensies in het algemeen zeer lovend zijn. U kunt deze nalezen op Google, Resengo, TripAdvisor en vele andere sites. De chef gaf uitleg in gebrekking Nederlands'. De chef is Pasquale Carfora, mede eigenaar van Aroma. Hij woont sinds enkele jaren in Nederland en heeft huis en haard achtergelaten in Italia. U kunt niet van hem verwachten dat hij perfect Nederlands spreekt. Hij doet zijn best de gasten zo goed mogelijk te woord te staan en komt zelf de gerechten uitleggen aan tafel.Wij vinden het echt jammer dat u hier over valt ! Koffie;de espresso moet heet zijn als deze wordt geserveerd. Als dit niet het geval was bieden wij hier onze excuses voor aan. Als u dit ter plekke had gemeld zouden wij u meteen een nieuwe espresso hebben geserveerd. Onze excuses dus.De patisseriehapjes; deze horen bij de espresso/koffie en dit staat ook zo op het menu vermeld. Het was zeker mogelijk alleen espresso te bestellen zonder de patisserie hapjes als u dit had aangegeven. Voor wat betreft het Italiaanse bronwater uit de Dolomieten: ook hier staat op de menukaart vermeld dat de prijs 6 euro per persoon is en dit is voor onbeperkt water, of het nu 2 of 20 flessen zijn. De prijzen van onze kwaliteitswijnen; deze staan ook duidelijk vermeld op onze website en het uitgereikte menu. Vriendelijke groeten, Jan Leune en het Aroma team

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vaassen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Aroma Italian Fine Dining

Keuken: Italiaans

Proef Italië op z'n best bij Italiaanse fine dining restaurant Aroma in het Gelderse Vaassen! Chef Pasquale Carfora heeft van jongs af aan ervaring opgedaan bij diverse Italiaanse fine dining -en Michelin restaurants. Hier heeft hij het fijne van het vak geleerd waarna hij vervolgens in Nederland is terechtgekomen om te verdiepen in de Noord-Europese stijl van fine dining. Zo creatief als Pasquale Carfora, ontdekte hij een sublieme combinatie tussen de Italiaanse -en Noord-Europese keuken. Samen met zijn geliefde Elisa Leune heeft hij het wonderschone Aroma geopend! Chef Pasquale Carfora maakt fantastische combinaties met de kwaliteitsproducten uit Italië en de verse seizoensproducten uit de Veluwe. Ervaar de Italiaanse keuken zoals je nog nooit hebt ervaren! Proef de verschillende smaken en aroma's en de liefde die chef Pasquale Carfora in zijn creaties. Zijn creaties zij beloond met een eervolle vermelding in de Gault&Millau gids! In 2023 heeft Aroma Italian Fine Dining een eervolle vermelding gekregen in de Michelingids en is Aroma uitgeroepen tot Italiaans Restaurant van het Jaar.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Vaassen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden