Vyr

Nederlands
9,3 (37 reviews)
95% aanbevolen

4-gangen Chef's diner € 69,- € 55,-

Vyr

Nederlands
9,3 (37 reviews)
95% aanbevolen

4-gangen Chef's diner € 69,- € 55,-

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
4-gangen Chef's diner
€ 69,- € 55,-

In een prachtig historisch pand in het midden van het centrum van Hilversum kun je het restaurant Vyr vinden. Het is een restaurant met een breed aanbod aan seizoensgebonden gerechten waar je ook de mogelijkheid hebt om vegetarisch te eten. Chef Mitchel van Rhenen heeft jaren ervaring bij toprestaurants en zal ervoor zorgen dat je een ultieme culinaire ervaring meemaakt. Dit door het creëren van gebalanceerde gerechten van hoge kwaliteit met heldere kleuren en een creatieve wijze van het gebruik van de ingrediënten.

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die Vyr te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 37 mensen zeggen over Vyr

9.3 Gebaseerd op 37 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"We hebben genoten"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten, maar vooral het hoofdgerecht had net iets meer mogen zijn, daarom een 4 en geen 5. Bediening was uitstekend, leuk dat de kok zijn gerechtjes kwam toelichten.

Jeanita Verrips op 15 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Vriendelijk ontvangst. Bediening is vlot, kundig en aangenaam. Maken tijd voor je wanneer nodig.
Eten beviel ons zeer goed. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Wat ons betreft een aanrader, en wij gaan hier zeker nogmaals eten.

Mischa op 10 maart 2024
Geverifiëerd

"Een topavond: alles klopte!"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Bij binnenkomst werden we meteen aangenaam verrast: wat een mooie inrichting die recht doet aan de historie van het pand. Een warme, fijne uitstraling. De ontvangst door Wouter was geweldig maar dat begon eigenlijk al met het voorafgaande telefonische contact. Zeer servicegericht: hij wilde ons echt een fijne avond ...

Lees hele review

Bij binnenkomst werden we meteen aangenaam verrast: wat een mooie inrichting die recht doet aan de historie van het pand. Een warme, fijne uitstraling. De ontvangst door Wouter was geweldig maar dat begon eigenlijk al met het voorafgaande telefonische contact. Zeer servicegericht: hij wilde ons echt een fijne avond bezorgen. Wouter is vaak in de keuken te vinden maar vandaag was hij onze gastheer. Hij is enthousiast en trots op de zaak en dat is zeker terecht. Leuk dat hij ons veel kon vertellen over de bereidingswijze van de verschillende gerechten en de bijpassende wijnen. Ook de alcoholvrije cocktail kwam met een bijpassend verhaal. Vanaf onze tafel konden we goed in de keuken kijken: indrukwekkend en leuk om te zien. De chef vond het ook wel gezellig ;-) De amuses, het brood, de gerechtjes, de koffie, de friandises en de verschillende wijnen waren allemaal top. Over kraanwater werd niet moeilijk gedaan. De muziek was prettig en op een aangenaam volume. Kortom (voor degene die het nog niet door heeft): wij hebben een fantastische avond gehad. Ik vermoed dat we hier vaker naartoe zullen gaan!

Annemieke Postema op 08 maart 2024
Geverifiëerd

"Vyr, stijlvolle aankleding met verrukkelijk eten"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Tijdens mijn diner bij Vyr heb ik versteld gestaan van de combinatie van vriendelijke bediening en zeer geraffineerde smaken van de gerechten die ze serveerden. Zeker een aanrader om weer terug te komen ook voor mij.

Ray Ypma op 08 maart 2024
Geverifiëerd

"Voortreffelijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst eten bij Vyr is goed bevallen.De ruimte is bijzonder en aangenaam. De bediening was goed, het tempo in overleg en goed advies. Het eten was haute cuisine en bijzonder lekker. Het bijpassend wijnarrangement was ook voortreffelijk. Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat wij bij Vyr gegeten hebben. Wij komen zeker terug.

Mark B op 07 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vyr

Keuken: Nederlands

Vyr is gevestigd op de populaire 'Groest' in het centrum van Hilversum in een van de meest in het oog springende en historische panden. Het voormalige kantoor van Gooi en Eemlander is ontworpen door architect J. van Laren en is volledig verbouwd om het restaurant te huizen. Restaurant Vyr biedt zijn gasten een fine dining ervaring in een ontspannen, sfeervolle atmosfeer. Alle gerechten worden bereid op een open vuur, iets wat uniek is voor de omgeving van Hilversum. Na jaren ervaring op gedaan te hebben bij toprestaurants als Bridges en de Basiliek, staat Mitchel van Rhenen nu zelf aan het roer in de keuken van Vyr.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden