LETS Restaurant

Frans, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
8,4 (22 reviews)
86% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 22 mensen zeggen over LETS Restaurant

8.4 Gebaseerd op 22 reviews. 86% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Zwaar onder de maat"
3.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 1

Gisteravond voor het eerst een bezoek gebracht aan restaurant Lets. De ontvangst was vriendelijk. Het personeel is jong en zeer onervaren. Een 6 gangen surprise menu besteld. De eerste twee gangen waren een soort bieten/tomatenprutje, niets zeggend en saai. De 3e gang was een kreeftensoep met wat stukjes vis erin, e...

Lees hele review

Gisteravond voor het eerst een bezoek gebracht aan restaurant Lets. De ontvangst was vriendelijk. Het personeel is jong en zeer onervaren. Een 6 gangen surprise menu besteld. De eerste twee gangen waren een soort bieten/tomatenprutje, niets zeggend en saai. De 3e gang was een kreeftensoep met wat stukjes vis erin, erg lekker. Dit werd gepresenteerd in een grote 'cappuccinomok', niet erg fraai. Dit was de enige gang die goed was. Bij een fles bruisend water wat schijfjes citroen gevraagd. Dit was de jonge gastheer vergeten. Mogelijk als een soort compensatie van de eerste 2 gangen die echt onder de maat waren, kregen wij, als vervanging van schol, ossenhaas met kreeft aangeboden. Het gerecht was niet smaakvol en saai. De kreeft smaakte werkelijk nergens naar. We hadden een BOB wijnarrangement gevraagd. Bij de eerste gang was dezelfde jongeman deze vergeten ..... Na het hoofdgerecht kregen we onze 5e gang, een kaasbordje met 3 stukjes kaas erop met daarbij honing en koffieschaafsel. Dit was redelijk maar zeker niet bijzonder. Alle gepresenteerde glazen wijn waren te warm. Ook de presentatie van de wijnen was nietszeggend "een Chardonnay uit Frankrijk". Na de 5e gang waren we het helaas zo zat dat we om de rekening hebben gevraagd. We hadden geen vertrouwen meer in de laatste gang, het dessert. De ambiance, sfeer en muziek spraken ons niet aan. De muziek stond te hard en was een soort van disco/lounge. Prijs (6 gangen € 78,50 pp) t.o.v. kwaliteit vonden wij niet passend. Kortom een zeer slechte ervaring, komen hier niet meer terug.

Bourgondiers op 25 juni 2023
Geverifiëerd

"Het was echt allemaal lekker!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke gerechten, goede sfeer

Erik op 16 juni 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Verrassende gerechten. Echt heerlijk gegeten. Het was erg warm. Misschien daardoor waren er weinig tafels bezet wat de sfeer niet helemaal geen goede kwam.
Wel erg prijzig met de wijn en een tussengerechtje erbij.

HME op 11 juni 2023
Geverifiëerd

"Lunch"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Zeer mooie gerechten goede bediening

Hans Kessel op 10 juni 2023
Geverifiëerd

"Genieten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden gekozen voor een 5 gangen luxe diner. De opmaak van de borden was geweldig, het eten smaakte heerlijk en de service was erg goed.
Het voelde echt als een hele belevenis. Het was een heerlijk avondvullend programma

Lisa op 26 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Toon telefoonnummer

Over LETS Restaurant

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

"Love, Eat, Taste & Smile": Daar staat het Oosterbeekse LETS Restaurant voor. Bij LETS proef je de liefde die in de gerechten worden gestopt. Chef Mark Minkman heeft jarenlange ervaring opgedaan bij diverse Michelin restaurants alvorens hij in Oosterbeek zijn eigen restaurant heeft opgezet. Verliefd werd hij op het karakteristieke pand waar nu zijn droom verwezenlijkt wordt. Vanuit de Franse keuken wordt de basis gelegd in de gerechten van Mark Minkman en zijn keukenbrigade. Her en der worden de gerechten aangevuld met internationale accenten en met passie niet te vergeten. Door de open keuken kun je de keukenbrigade zien zwoegen voor het allerlekkerste gerecht met de allerbeste ingrediënten. Voor de echte fijnproever is LETS dé plek om kennis te maken met fenomenale gerechten en perfect uitgekiende wijnen!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden