Restaurant George's

Modern | €€€ | Menu
8,9 (28 reviews)
96% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 28 mensen zeggen over Restaurant George's

8.9 Gebaseerd op 28 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Geweldige ervaring. Top avond gehad!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

6-gangen met passend wijn arrangement. Heerlijk. Service was fantastisch en nam tijd voor ons. Geen opgeprikte sfeer maar gemoedelijk en gericht op genieten.

Nico op 02 juni 2024
Geverifiëerd

"Lekker en goed verzorgd gegeten "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Uitstekend gegeten gisteren met zijn vieren in een sfeervolle ambiance met vooral een expliciet goede bediening en een gastvrijheid welke een hoog level kent. Uitstekend 6 gangen menu met afwisselende gerechtjes in combinatie met smaakvolle amuses. Chapeau voor dit restaurant

Ria op 02 maart 2024
Geverifiëerd

"Eten in een bijzondere locatie "
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Vooral aparte smaakcombinatie’s! Vriendelijke en correcte bediening 👍

Jochem Ley op 10 december 2023
Geverifiëerd

"Geweldig lekken en gezellig diner"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Elke gerecht een plaatje en geweldig van smaak. Top

Jo Douven op 09 december 2023
Geverifiëerd

"Mooie locatie, fantastisch gegeten"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

In een mooie en bijzondere omgeving is dit restaurant gevestigd, ruime opzet waardoor je als gast rustig met elkaar can communiceren. De gerechten waren top, erg verrassend. Veel smaken en structuren die mooi met elkaar combineren. We hebben een fijne avond gehad

freek korver op 27 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sittard e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant George's

Keuken: Modern

Verborgen tussen een klein steegje langs een kerk, aan twee ‘geheime tuinen’ van Sittard en afgesloten door de eeuwenoude stadswal ligt Restaurant George’s. Een ‘hidden gem’, een heerlijk verborgen plekje. Het restaurant ligt aan de Cour Solanus, de zonnetuin, en die naam doet eer aan. Een Franse tuin die prachtig is aangelegd wordt de hele dag, bij goed weer, geraakt door de zon.

Restaurant George’s, een plek waar culinair beleven voorop staat, maar dan wel in een bijzondere setting. Hier maken zowel Nederlandse als internationale horeca-professionals van je avond uit een onvergetelijke beleving.

Kom je ook culinair genieten bij restaurant George's?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Sittard e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden